skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SUÏSSA amb TRENS PANORÀMICS

9 dies. Sortida 9 de juny de 2023 (divendres)

PREU: 3265
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT DE 25 PARTICIPANTS I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

 

9 JUNY. BARCELONA – MALPENSA/MILAN – LLAC DE COMO
Presentació a les 05.20 a l’aeroport del Prat, Terminal 1 per sortir en vol regular de Vueling a les 07.35 amb destinació a Milà Malpensa. Arribada a les 09.20 i acomodació a l’autocar que ens portarà per la circumval·lació de Milà al llac de Como, al que dedicarem tota la jornada. Veurem el Duomo de Como ia Tremezzo visitarem els jardins de la Vila Carlotta. Després de dinar ens dirigirem amb vaixell a Bellagio, situada a la península que divideix els dos braços del llac, amb les seves belles i típiques construccions en terrassa i arribarem a la riba oriental a la preciosa Varenna. Sopar i allotjament a l’hotel a Colico, al nord del llac.

10 JUNY . LLAC DE COMO – TIRÀ – TREN DE LA BERNINA – TIEFECASTEL
Esmorzar a l’hotel i sortida per la Valtelina, el que fos el “Camí Espanyol” pel qual s’abastia de tropes i diners al S. XVI als Terços a Flandes. Arribarem a Tirano per iniciar, després de dinar, el nostre primer recorregut amb tren panoràmic, el tren de la Bernina, un dels trens més espectaculars d’Europa i on entrarem a Suïssa. Supera un 7% de desnivell, amb una infinitat de viaductes i ponts, túnels en un paisatge de somni. Passat el punt culminant a 2253 metres d’altitud, baixa lentament per la vall del riu Inn, l’Engandina, i es dirigeix ​​a la vall del Rhin. Baixarem del tren a Tiefencastel. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 JUNY. TIEFENCASTEL – GLACIAR EXPRESS – SUSTEN – ALPENTOWER – BERNER OBERLAND
Esmorzar a l’hotel i sortida al mític Glacier Express “El tren ràpid més lent del món”, on efectuarem la primera part del seu trajecte cap al pas de l’Oberalp i el descens cap a Andermatt, des d’on continuarem amb autocar pel pas del Susten per entrar a la vall del Haslital, al Berner Oberland (les terres altes de Berna). Dinarem a Steingletscher, continuant ruta cap a Meiringen, des d’on pujarem en tres telecabines a l’Alpentower, des d’on albirarem 401 crestes per sobre dels 3000 metres, veient l’Eiger i el Monch, així com el Titlis, el Sustenhorn, el grup del Wetterhorn, Rose i Mittelhorn, la paret oriental de l’Eiger i el Monch. Tornada a la vall i arribada a l’hotel al Llac de Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 JUNY. JUNGFRAUJOCH – TRUMMELBACH
Estada a l’hotel a mitja pensió. Jornada dedicada a un altre dels ferrocarrils mítics, el més alt d’Europa, que puja al Jungfraujoch. Ens dirigirem amb autocar a Grindelwald, on pujarem a la nova telecabina Eiger Express fins a l’estació d’Eigergletscher i ja amb tren arribar pels túnels construïts a la paret nord de l’Eiger, fins als 3454 metres del Jungfraujoch. Gaudirem de la glacera i del magnífic paisatge, abans de tornar a Kleine Scheidegg, on dinarem. naturals més interessants de Suïssa, tornant a l’hotel a mitja tarda.

13 JUNY. LUCERNA
Estada a l’hotel a mitja pensió. Al matí sortida cap a la vall de l’Emmental, amb el meravellós paisatge de la muntanya mitjana suïssa. Passarem el port del Schallenberg i arribarem a Lucerna, la més bonica de les ciutats suïsses, on efectuarem una visita de la ciutat, amb el Monument a la Lleialtat (o del Lleó), el centre històric amb les seves places, Kornmakrt, Hirschenplatz , la del mercat del vi, veurem els ponts de fusta Spreuerbrucke i Kapellbrucke, l’església dels jesuïtes, l’estació del ferrocarril, obra de Santiago Calatrava i el KKL, centre de congressos i palau de concerts, de Jean Nouvel. Dinarem i sortirem amb vaixell efectuant un passeig pel Llac dels Quatre Cantons i disposarem de temps per a les compres de records i regals. Tornarem a l’hotel pel port del Brunig, vorejant els llacs de Sarnen, Lungern i Brienz.

14 JUNY. BERNA – SPIEZ – BRIENZ
Estada a l’hotel en pensió completa. Al matí, ens dirigirem a la capital confederal, Berna, efectuant una parada a Spiez, encantadora població amb les seves vinyes al costat del castell, a una rada del llac de Thun, A Berna, tindrem una primera imatge de la ciutat des del roserar, veurem la fossa dels óssos que donen nom a la ciutat, passejarem pel carrer de la Justícia, amb les seves fonts medievals, veurem l’extraordinari timpà de la porta de la Catedral, amb les policromades imatges que escenifiquen el Judici Final. A la Bundesplatz coneixerem el sistema administratiu suís. A la tarda veurem a Brienz les cases de fusta, decorades amb els geranis, que caracteritzen l’arquitectura rural suïssa.

15 JUNY. GORGES D’AAR – GRIMSEL – ZERMATT
Esmorzar i sortida cap al Haslital, on creuarem l’Aareschlucht, espectacular gorges amb parets de fins a 200 metres d’alçada amb espais estrets de poc més de dos metres d’amplada. Seguidament pujarem en un funicular centenari a la cascada de Reichenbach, a la Conan Doyle va situar la baralla del detectiu i Moriarty, que acaba amb la vida de tots dos. Visitarem una formatgeria de muntanya i dinarem. A la tarda, creuarem el pas del Grimsel, entrant al Wallis, passant per la vall de Goms i arribada a Tasch, des d’on continuarem amb tren a Zermatt. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 JUNY. ZERMATT – GORNERGRATT – BAVENO
Esmorzar i dinar a l’hotel. Al matí pujarem amb ferrocarril al Gornergrat, a 3131 metres d’altitud, davant del Cervino, el més famós de les muntanyes suïsses i al massís de la Muntanya Rosa, amb un paisatge incomparable. Al migdia tornarem a Zermatt, on dinarem. A la tarda seguirem amb tren cap a Tasch, des d’on continuarem amb autocar cap a Visp i Brig, iniciant l’ascensió del pas del Simplón, entrant a Itàlia i arribada a Baveno, al Llac Maggiore. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 JUNY. BAVENO – ILLES BORROMEAS – ORTA – MALPENSA – BARCELONA
Esmorzar i dinar a l’hotel. El matí el dedicarem a les Illes Borromees. Amb vaixell ens dirigirem a la dei Pescatori, l’única habitada, amb els seus estrets carrerons. Seguirem la Isola Bella, la major de les illes del golf Borromeo, propietat de la família del mateix nom, que des de fa segles ha tingut generals, cardenals, homes de negoci i Sant Carles, bisbe de Milà, el patró dels banquers i home fort del Concili de Trento. Visitarem el palau, així com els seus jardins, beneficiats per l´especial microclima del lloc, que permet la convivència de flora tan dispar com els avets i les palmeres. A la tarda ens dirigirem a Orta San Giulio, al llac d’Orta, on tindrem la sensació que els personatges de Fellini se’ns apareixeran a qualsevol lloc. A hora prudencial, trasllat a l’aeroport de la Malpensa (Milà) per sortir al vol regular de Vueling a les 21.25 de tornada a Barcelona. Arribada a les 23.05

PREUS:

PREU PER PERSONA HAB DOBLE: 2900€

 • Taxes: 365€
 • Suplement hab. individual: 390€

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols BCN a Milà a més de serveis de tren i vaixells
 • Facturació amb maleta
 • Allotjaments indicats 3* i 4* ubicats al centre
 • Mitja pensió durant tot el viatge
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge
 • Autocar privat pel nostre grup
 • Guies locals de parla hispana
 • Entrades indicades dels monuments que es visiten
 • Taxa turística
 • Assegurança de viatge
 • SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES
PREU: 3265
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »