skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SUÏSSA EN TRENS ALPINS

7 dies. Sortida 16 de juliol de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 2795
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

16 JULIOL
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – GINEBRA – INTERLAKEN
Trasllats a l’aeroport per sortir a primera hora del mati i arribada a Ginebra a les 09:30h i enllaç amb tren cap a Interlaken gaudint del paisatge sobre el llac Leman. Arribada, acomodació i dinar a l’hotel. A la tarda passeig en vaixell pel llac de Spiez i temps lliure per la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 JULIOL

INTERLAKEN – TREN WENGEN – JUNGFRAU – INTERLAKEN
Esmorzar i sortida en tren cap a Wengen, bonica població de muntanya on només es pot arribar en tren i on no circulen vehicles. Dinar en restaurant. Opcionalment aquells que ho desitgin podran continuar l’ascensió en tren fins al majestuós pic de la Jungfrau de 4.158m d’alçada des d’on podrem admirar el panorama de tota la cadena muntanyosa, els seus pics més emblemàtics i la glacera. Retorn i sopar i allotjament a l’hotel.

18 JULIOL
INTERLAKEN – VISP – ZERMATT
Esmorzar a l’hotel. Sortida (amb l’equipatge) a primera hora del matí en tren cap a Visp on iniciarem el recorregut amb el tren alpí del Zermatt. A l’arribada gaudirem de la famosa i típica Raclette per dinar. A la tarda pujarem amb el cremallera Gornergrat que ens portarà fins a un gran mirador a 3.089m d’alçada, gaudirem de la millor vista del Matterhorn i de 29 pics de més de 4.000m. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

19 JULIOL
ZERMATT – PANORÀMIC GLACIER EXPRESS – ST. MORITZ
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí amb l’equipatge en el Tren Panoràmic Glacier Exress. Té la fama de ser el més lent però amb la ruta més espectacular de Suïssa. Creua 290 ponts, 91 túnels i el port alpí d’Oberalp de més de 2.000m d’altitud. Les seves finestres panoràmiques ens permetran gaudir especialment de l’encant i la màgia dels paisatges suïssos. Dinar gastronòmic a bord. A la tarda, arribada a Coira (en alemany Chur). Continuació cap a St. Moritz, Arribada a la tarda i temps lliure, Sopar i allotjament a l’hotel.

20 JULIOL
ST. MORITZ – BERNINA EXPRESS – TIRANO – LUGANO
Esmorzar a l’hotel. Al mati sortida en tren per iniciar la ruta en el Tren Panoràmic Bernina Express (amb l’equipatge) una línia protegida per la UNESCO, que ens portarà des dels paisatges alpins i més freds de Suïssa fins a la part més càlida del país: Lugano. Arribada a Tirano. Dinar i continuació en autocar per la Valtellina italiana passant pels llacs de Como i fins arribar a Lugano. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 JULIOL
LUGANO – CREUER LLAC QUATRE CANTONS – LUCERNA
Esmorzar a l’hotel. Sortida en tren (amb l’equipatge) des de la part italiana del país tornarem cap al cor de Suïssa. Travessarem el túnel més llarg del món de 57km, que en tan sols 17 minuts creuarem per sota del massís alpí. Arribarem a la població de Bellinzona on iniciarem el recorregut fins a Fuelen, Arribada i embarcarem en el vaixell creuant el llac de Lucerna. Dinar a bord. Arribada a Lucerna, temps lliure en aquesta encantadora ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 JULIOL
LUCERNA – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar, Visita amb guia local d’aquesta ciutat; el casc antic, el seu famós pont de fusta medieval, monument al Lleó ferit, i altres indrets meravellosos i seu de la Rolex. Dinar en restaurant. A la tarda temps lliure per realitzar les ultimes compres. A l’hora convinguda sortida en tren (amb l’equipatge) cap a l’aeroport de Zurich. per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada a les 23.00 h i trasllats als nostres punts d’origen.

 

PREU PER PERSONA:  2.645€ + 148 € tax
Suplement habitació individual : 498 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen. (Dte -30€ per no utilitzar el servei).
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Vols directes BCN-Ginebra/Zurich-BCN. Facturació 1 maleta 23kg i bolso 20x30x40 màxim.
 • 6 Nits Hotel 3/4
  *
  Taxes hoteleres locals, a pagar directament.
 • Estada en Pensió completa.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Guies locals.
 • Creuer pel Llac dels Quatre Cantons.
 • Trens panoràmics:
  Tren alpí de Zermatt.
  Cremallera de Gornergrat.
  Glacier Express de Zermatt a St. Moritz.
  Bernina Express de St Moritz a Lugano.
  St Gotthard Express Lugano.
 • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • D.N.I. en vigor
 • Moneda: FRANC SUÍS (a la part amb l’Euro)
 • S’aconsella portar en mínim d’equipatge, però cal tenir en compte que anem a zones de muntanya.
PREU: 2795
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »