Suïssa en trens panoràmics

Places exhaurides
Sortida
03 de Juny 2024
Durada
9 dies
Preu per persona en habitació doble
3.575€
Suplement
Habitació individual: 390€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
Des de Manresa, amb minim, 4 places

 

3 JUNY. MANRESA –  BARCELONA – MALPENSA/MILÀ – LLAC DE COMO
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació, sortirem  en vol regular de Vueling a les 10.25 amb destinació a Milà Malpensa. Arribada a les 12.10, recollida d’equipatges i acomodació a l’autocar que ens portarà per la circumval·lació de Milà al llac de Como. Dinar en restaurant i visita a Tremezzo dels jardins de la Vila Carlotta. A la tarda, farem un recorregut amb vaixell pel llac de Como que ens portarà a Bellagio, Menaggio, Varenna i Bellano, A l’hotel ens esperen les maletes que l’autocar ha portat. Sopar i allotjament a l’hotel

4 JUNY. LLAC DE COMO – TIRANO – TREN DE LA BERNINA – TIEFENCASTEL
Esmorzar a l’hotel i sortida cap la Valtelina, el que fou el “Camí Espanyol” pel qual s’abastia de tropes i diners al S. XVI als Terços a Flandes. Arribarem a Tirano, on veurem la Basílica de la Madonna di Tirano per iniciar, després de dinar, el nostre primer recorregut amb tren panoràmic, el tren de la Bernina, un dels trens més espectaculars d’Europa i on entrarem a Suïssa. Supera un 7% de desnivell, amb una infinitat de viaductes i ponts, túnels en un paisatge de somni. Passat el punt culminant a 2253 metres d’altitud, baixa lentament per la vall del riu Inn, l’Engandina, i es dirigeix a la vall del Rhin. Baixarem del tren a St. Moritz, la famosa estació alpina i continuació en autocar a Tiefencastel. Sopar i allotjament a l’hotel.

5 JUNY. TIEFENCASTEL – GLACIAR EXPRESS – LLAC QUATRE CANTONES – BERNA – LEISSIGEN
Esmorzar a l’hotel i sortida cap al mític Glacier Express “El tren ràpid més lent del món”, on efectuarem la primera part del seu trajecte cap al pas de l’Oberalp i el descens cap a Andermatt. Continuarem amb autocar cap al llac dels quatre cantons, dinant a Beckenried. A la tarda, anirem a Berna, la capital confederal, i tindrem una primera imatge de la ciutat des del roserar, on veurem el fossar dels óssos que donen nom a la ciutat, pasejarem pel carrer de la Justícia, amb les fonts medievals, veurem l’extraordinari timpà de la porta de la Catedral, amb les policromades imatges que escenifiquen el Judici Final. A la Bundesplatz coneixarem el sistema administratiu suís. A darrera hora de la tarda, arribem a l’hotel Kreuz de Leissigen, amb la seva privilegiada posició davant del llac de Thun. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 JUNY. JUNGFRAUJOCH – TRUMMELBACH
Estada a l’hotel a mitja pensió. Jornada dedicada a un altre dels ferrocarrils mítics, el més alt d’Europa, que puja al Jungfraujoch. Ens dirigirem amb autocar a Grindelwald, on pujarem al nou telecabina Eiger Express fins a l’estació d’Eig rgletscher i ja amb tren arribar pels túnels construïts a la paret nord de l’Eiger, fins als 3454 metres del Jungfraujoch. Gaudirem de la glacera i del magnífic paisatge, abans de tornar a Kleine Scheidegg, on dinarem. A la tarda baixarem amb tren a la vall de Lauterbrunnen, des d’on ens acostarem amb autocar a Trümmelbach, per gaudir de les cascades interiors, segurament un dels fenòmens naturals més interessants de Suïssa, tornant a l’hotel a mitja tarda, després d’un curt passeig per Interlaken.

7 JUNY. VALL DEL HASLITAL – SPIEZ
Estada a l’hotel a Leissigen en mitja pensió. Sortida amb autocar cap a Innertkirchen, des d’on creuem l’Aareschlucht (Gorges del riu Aar), espectacular gola amb parets de fins a 200 metres d’alçada amb espais estrets de poc més de dos metres d’amplada. A Meiringen provarem el dolç conegut com a Tatzelwurm (petit drac que va aparèixer a les Gorges de l’Aar) i veurem les estàtues dedicades a Anderegg, el rei dels guies de muntanya ia Sherlock Holmes. Passarem per les cases que es van salvar de l’incendi del 1891 i pujarem en telecabines al Mägisalp, on coneixarem la vida dels pastors dedicats al pasturatge de les vaques en alçada. Baixem al Bidmi caminant i dinem a Reuti, davant dels pics del Wetterhorn, Mittelhorn i Rosenhorn. Després de dinar, tornarem a la vall en telecabina per prosseguir amb l’autocar a Spiez, al llac de Thun, on coneixarem les aventures dels suïssos, venent la seva feina com a soldats a les ordres dels reis de França.

8 JUNY. VALL D’EMMENTAL – LUCERNA
Estada a l’hotel a mitja pensió. Al matí sortida cap a la vall de l’Emmental, amb el meravellós paisatge de la muntanya mitjana suïssa. Passarem el port del Schallenberg i arribarem a Lucerna, la més bonica de les ciutats suïsses, on efectuarem una visita de la ciutat, amb el KKL, Centre de Congressos i concerts, obra de Jean Nouvel, amb el seu espectacular voladís. Vorejem primer el llac i després el riu, passant pel costat del Kapellbrucke i veient l’església dels jesuïtes, els ràpids del riu Reuss, la plaça del mercat del vi, de l’hostal del cérvol, la del mercat del gra i dinem al Stadtkeller amb el seu folklore suís. A la tarda, farem un passeig amb vaixell de vapor pel Llac dels Quatre Cantons, passant per Kehrsiten Dorf i arribant a Hergiswil. Tornarem en autocar a Lucerna, on veurem el Monument a la Lleialtat (o del Lleó), i tindrem temps per a les compres de records i regals. Tornem a l’hotel pel port del Brunig, vorejant els llacs de Sarnen, Lungern, amb parades fotogràfiques i de Brienz.

9 JUNY. SPIEZ – PAS DEL GRIMSEL – TASCH – ZERMATT
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Brienz on veurem les cases de fusta, decorades amb els geranis, que caracteritzen l’arquitectura rural suïssa. Continuem, ascendint el pas del Grimsel, aturant-nos a la Formatgeria de muntanya del Handegg (Guttanen) on coneixarem la forma d’elaborar els formatges i la seva conservació i maduració. Dinarem abans de continuar a la tarda, fins al pas del Grimsel a 2185 metres, amb els seus llacs i la neu al costat de la carretera. Travessem la vall de Goms, seguint el curs del Roine ia Visp ens desviem per arribar a Tasch, des d’on continuem amb tren a Zermatt. Allotjament a l’hotel després d’una primera vista del Cervino. Sopar al restaurant.

10 JUNY. ZERMATT – GORNERGRATT – BAVENO
Esmorzar i dinar a l’hotel. Al matí pujarem amb ferrocarril al Gornergrat, a 3131 metres d’altitud, davant del Cervino, el més famós de les muntanyes suïsses i al massís de la Muntanya Rosa, amb un paisatge incomparable. Al migdia tornarem a Zermatt, on dinarem. A la tarda seguirem amb tren cap a Tasch, des d’on continuarem amb autocar cap a Visp (parada per a la compra de xocolata) i Brig, iniciant l’ascensió del pas del Simplón, entrant a Itàlia i arribada a Baveno, al Llac Maggiore. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 JUNY. BAVENO – ISLAS BORROMEAS –MALPENSA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. El matí el dedicarem a les Illes Borromees. Amb vaixell ens dirigirem a la dei Pescatori, l’única habitada, amb els seus estrets carrerons. Seguirem la Isola Bella, la major de les illes del golf Borromeo, propietat de la família del mateix nom, que des de fa segles ha tingut generals, cardenals, homes de negoci i Sant Carles, bisbe de Milà, el patró dels banquers i home fort del Concili de Trento. Visitarem el palau, així com els seus jardins, beneficiats per l’especial microclima del lloc, que permet la convivència de flora tan dispar com els avets i palmeres. Tornada a la riba i continuació amb autocar a Villa Malpensa, on dinarem i trasllat a l’aeroport de la Malpensa (Milà) per sortir en el vol regular de Vueling a les 18.05 de tornada a Barcelona. Arribada a les 19.50 i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 3190€ + 385€ taxes = 3.575€
Suplement hab. Individual.: 390€

SERVEIS INCLOSOS:

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (amb un mínim de 4 places)
Vols BCN a Milà a més de serveis de tren i vaixells
Facturació amb maleta
Allotjaments indicats 3* i 4* ubicats al centre
Pensió completa durant tot el viatge
Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge
Autocar privat pel nostre grup
Guies locals de parla hispana
Entrades indicades dels monuments que es visiten
Taxa turística
Assegurança de viatge

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.