Sultanat d’Omàn

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
16 de Febrer 2025
Durada
9 dies
Preu per persona en habitació doble
3.490€
Suplement
Habitació individual: 370€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

16 FEBRER 2025: BARCELONA / ISTANBUL / MUSCATE
Presentació 3 hores abans a l’aeroport de Barcelona El Prat, per agafar el vol via Istanbul, fins a Moscat. NIT A BORD.

17 FEBRER 2025: MUSCAT
A l’arribada tràmits de duana i Assistència pel guia i començament per fer una visita que ens portarà fins a Nakhal i Barkha. Ens dirigirem cap a Barkha, a l’aèria de Batinah. Barkha, és un petit poble pesquer on podrem visitar el seu mercat tradicional omaní. Podrem veure una gran varietat de peixos com la tonyina, peix rei, gambes i altres. Des d’aquí ens dirigirem fins al poble de Nakhal, envoltat de palmeres i és conegut per les seves aigües termals. Continuació fins a Rustaq on farem una parada per fotografiar el seu fort que es troba en aquests moments sota tasques de manteniment. El seu fort, va ser un dels més importants d’Oman, construït al segle XIII. Abans de tornar a Muscat, farem una parada al fort d’Al-Hazam.
Dinar al restaurant local. Check in a l’hotel. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament.
** Inclou entrada al fort Al Hazam i Nakhal***

18 FEBRER 2025: MUSCATE
Esmorzar a l’hotel. Al matí, a l’hora indicada, començarà la visita per la ciutat. El tour comença amb una visita de la bella Gran Mesquita del Sultan Qaboos, una de les mesquites més grans de l’Orient Mitjà, seguida d’una visita a la Royal Opera House. Després d’això, després de recórrer la cornisa de Qurum, s’arribarà al vell Muscat. Dinar inclòs.
Conduirem al llarg de la pintoresca Corniche fins a l’antic districte emmurallat de Muscat, on visitarà el Museu Bait Al Zubair, una col·lecció privada que exhibeix la riquesa de la història d’Oman i, per tant, imparteix coneixements sobre la rica cultura i les tradicions del país al visitant. A continuació, es farà una parada fotogràfica a la residència de Sa Majestat el Sultà Qaboos, el Palau Al-Alam, que està flanquejat pels forts portuguesos del segle XVI Mirani i Jalali.
A la tarda, procedirem al soc de Muttrah. Arribeu al soc de Muttrah i passegeu a través dels carrers estrets on regatejarà per artesanies i articles locals de tot tipus. Sopar i allotjament.

19 FEBRER 2025: MUSCATE / NIZWA.- (150 KMS-1,30 HRS)
Esmorzar. A l’hora estimada, sortida cap a Nizwa, coneguda com la ciutat d’Oasis, que va ser una vegada la capital de “Julanda Dynasty” als segles VI i VII dC. Avui dia continua sent l’atracció turística més popular amb els edificis històrics i la imponent fortalesa. Visiteu el Zoco de Nizwa que és famós per la seva daga “KHANJAR” tallada a mà i les seves joies de plata de disseny ornamental. Dinar inclòs.
Visita del Fort de Nizwa amb la seva enorme torre rodona construïda al segle XVII pel “IMAM SULTAN BIN SAIF AL YA’ARUBA” per defensar la ruta cap a l’interior. El fort domina tota la zona, amb la ciutat creixent al voltant de l’edifici. L’accés al cim és només a través d’una estreta i recargolada escala, bloquejada per pesades portes de fusta, tatxonades amb metall. Des del cim de la torre es pot obtenir una vista d’ocell de Nizwa. A la tarda visitarem l´espectacular fort de Bahla, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i els pobles de Misfat i Al Hambra, on coneixerem la manera de treballar la ceràmica en aquestes antigues poblacions. Tornada a Nizwa, check in. Sopar i allotjament.

20 FEBRER 2025: NIZWA- WAHIBA SANDS (183KMS -2,15HRS)
Esmorzar. Sortida cap a l’interior d’Oman. Passant per la ciutat desèrtica d’Ibra, on ens aturarem per conèixer una de les famílies locals de la ciutat, considerada com una de les més antigues d’Oman.
Estenent-se cap al sud des de les muntanyes d’Al-Hajjar fins al mar Aràbic, les sorres del desert de Wahiba, descrites com un mar de sorra, s’estenen gairebé 200 km de llarg i uns 100 km d’ample. Les dunes s’eleven per sobre dels 100-150 metres en diferents tons de color i sorres movedissa. És el lloc perfecte tant pels romàntics com pels aventurers. Arribarem a l’entrada del desert i canviarem del vostre autobús a vehicles 4×4. (Màxim 4 persones + 1 conductor) per iniciar la conducció al desert, on podrem gaudir d´aquest espectacular paisatge, i amb una mica de sort d´una de les habituals caravanes de camells salvatges. Dinar inclòs. Arribada al campament per al check in. Sopar i allotjament.

21 FEBRER 2025: WAHIBA SANDS / RAS AL HAD
Esmorzar. Llevar-se d’hora al matí us proporciona una fantàstica oportunitat d’explorar les dunes a peu o simplement observar els colors canviants de les dunes. Sortirem de nou als jeeps 4×4 fins arribar a la població de Biddiyah, on el bus ens esperarà per seguir el camí, cap a Wadi Bani Khalid. El Wadi té diverses belles formacions muntanyoses i paisatges. El passeig a les piscines de Wadi Bani Khalid és un autèntic plaer, al llarg del Falaj (petits canals d’irrigació, patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i passant pels arbres de mango i altres cultius. Els agricultors de la zona, malgrat l’accidentat del terreny, han aconseguit cultivar la terra als contraforts de les muntanyes utilitzant els rierols d’aigua per regar els cultius.
Dinar inclòs
Aquesta és una visita molt refrescant; i qui vulgui podrà gaudir d’un bany a les aigües cristal·lines. Continuarem el camí cap a Ras Al Had a través d’Al Kamil i Al Ashkar. Arribada a Raas Al Had i check in. Sopar primerenc. Després del sopar procedirem Ras Al Jinz Turtle Reserve, una reserva natural d’albirament de tortugues. Ras Al Hadd és on es veu el primer clarejar a tota la Península Aràbiga – l’adjacent Ras al-Jinz alberga una de les zones més grans
de nidificació de les Tortugues Verdes a l’Oceà Índic. Un nombre excepcionalment alt de tortugues nien aquí cada any, amb una mitjana de 30.000 només niant a les platges de Ras al-Jinz. La reserva de tortugues s’obre a la nit (9.00 pm) així com al clarejar (4.00 am) perquè el públic vegi les tortugues niant a les sorres i depenent de la seva sort, podrà veure algunes o més d’aquestes meravelloses criatures.
Tornarem a l’hotel. Allotjament.

22 FEBRER 2025: RAS AL HAD / SUD / WADI TIWI/ MUSCATE (250 KM-3 HRS)
Esmorzar. Sortida cap al Sud. Sud és històricament important per la construcció de Dhows ( vaixell de fusta ) i solien navegar a l’Índia i altres països des de Sud. Molts dels rics d’Oman pertanyen a Sud i es poden veure grans mansions a la vora del mar al llarg del camí. Visitarem la drassana de construcció de Dhow. A pocs quilòmetres hi ha les ruïnes de Qalhat, un dels pobles i ports més antics d’Oman. Tanmateix, només les restes de les muralles de la ciutat romanen aquí avui dia. Parada fotogràfica a les ruïnes del Mausoleu de Bibi Miriam (Patrimoni de la humanitat per la Unesco) que es troba al capdamunt del penya-segat (actualment tancat per als visitants). Dinar inclòs. No gaire lluny hi ha un altre pintoresc wadi, Wadi Tiwi. Un passeig pels estrets camins us porta a exuberants plantacions i piscines amb aigua clara. Ens aturarem a l’embornal de Bimah, un espectacular cràter de pedra calcària amb aigua verda blavosa al fons. Arribada a Muscate- Sopar i allotjament.

23 FEBRER 2025: MUSCAT/ ILLA DAYMANITAT/ MUSCAT
Esmorzar. Al matí, trasllat cap a la Marina per sortir en una embarcació i fer una excursió de dia complet a l’illa Daymaniyat a regular, per basar unes hores bussejant entre corals i observant les aus marines des de l’embarcació on podran gaudir de la tranquil·litat de la zona. Dinar pícnic a bord. Després podeu relaxar-vos a la platja o explorar les illes abans de tornar a la ciutat de Muscat.
Tindrem disponibilitat d’algunes habitacions per dutxar-nos i canviar-nos a l’hotel Glory Bower de Muscat.  Sopar i a l’hora acordada, trasllat a l’aeroport,

24 FEBRER 2025: MUSCAT /ISTANBUL / BARCELONA
Sortida de matinada en vol amb destinació a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis

 

El preu inclou

-Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
– Vols internacionals amb la companyia TK via Istanbul a classe turista amb sortida des de Barcelona.
– 6 Nits d’allotjament en habitació estàndard en base a acomodació doble amb esmorzars inclosos
-Pensió completa durant tot el viatge
– Guia local acompanyant de parla hispana durant tot el circuit.
– Vehicle 4×4 per al trasllat Wadi Sand.
– Mini bus per al trasllat a Wadi bani Khalid
– Entrada al museu Zubair, a Royal Opera House, al Fort Nizwa, Fort Bahla ia una visita d’observació de tortugues.
-Aigua mineral durant tot el recorregut
-Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
-Assegurança mèdica i de cancel·lació
-Propines de xofer i guia

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.