skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


TAILÀNDIA

11 dies. Sortida 18 d'abril de 2023 (dimarts)

PDF
PREU: 3390
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DES DE MANRESA

18 ABRIL
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NIT A BORD
Trasllat en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol amb destinació Bangkok. Nit a bord.
19 ABRIL
BANGKOK – TEMPLE WAT ARUN
Arribada a les 07’20 h i trasllat a l’hotel. Acomodació i temps per descansar i aclimatar-se. Dinar. A la tarda, creuer pels canals del districte Thonburi  per conèixer la part Oest de la ciutat coneguda com la Venècia de l’Est. Visitarem Temple de l’Aurora. Sopar i allotjament.
20 ABRIL
BANGKOK – GRAN PALAU – BUDA ESMERALDA -WAT PHO
Esmorzar a l’hotel. Visita del gran Palau, el Palau Reial més important i
impressionant de Tailàndia. Visitaem el Temple Phra Kaew on hi ha l’enigmàtic Buda Esmeralda, la imatge de Buda més reverenciada del país. Després continuarem cap a Wat Pho, un dels temples més antics del país i conegut per allotjar la famosa estàtua el Buda reclinat, d’uns 45m d’alt. Dinar. Per la tarda, embarcarem en un vaixell tradicional i navegarem pel riu Chao Phraya. Podrem gaudir de les magnífiques vistes dels edificis, “skyline”, des del riu i soparem a bord mentre ens acompanyen música tradicional tailandesa i dances dels antics contes
d’aventures del Ramayana. Allotjament a l’hotel.
21 ABRIL
MERCAT FLOTANT (DAMNOEN SADUAK) – AYUTTHAYA
Esmorzar a l’hotel. Sortida a 1a hora de Bangkok per visitar el mercatflotant Damnoen Saduak. Recorregut pels seus canals on la gent localven les seves mercaderies de barca en barca. Contemplarem també lesseves cases de fusta. Dinar en un restaurant local. A la tarda, sortida capa Ayutthaya antiga Capital del Regne de Siam. Retorn a l’hotel. Sopar iallotjament.
22 ABRIL
AYUTTHAYA – SUKHOTHAI
Esmorzar a l’hotel. Visita de les impressionants ruïnes de temples ifortalesa, els gloriosos Wats de Ayutthaya, declarats Patrimoni de laHumanitat per la UNESCO. Visitarem el Palau Reial de Bang Pa-In, unaimpressionant combinació arquitectònica d’orient i occident que datadel s. XVII. Wat Phra Si Sanphet i Wat Mahathat, on el cap del Buda estàamagat entre les arrels d’un arbre. Embarcarem en un creuer privat inavegació pel riu Sakaekrang amb dinar a bord, mentre gaudim de l’esilde vida tradicional, de la vista de les cases flotants al llarg del riu i elpaisatge pintoresc.Sortida cap a Sukhothai, ciutat reconeguda per la UNESCO pels seusgrans llocs arqueològics. És un dels llocs més importants des del puntde vista arqueològic, artístic, cultural i espiritual de Tailàndia. Sopar iallotjament a l’hotel
23 ABRIL
SUKHOTHAI – PARC HISTÒRIC – PHRAE – CHIANG MAI – TEMPLE WAT RONG KHUN
Esmorzar a l’hotel. Pujarem en tuk tuk, el mitjà de transport tailandèsmés famós de la ciutat i visita de Sukhothai que es tradueix coml’albada de la felicitat i del seu Parc Històric.Sortida cap a Phrae. Dinar. A la tarda continuarem cap a Chiang Mai,una a sortida per carretera cap a Chiang Mai, una ciutat emmuralladaamb arbres de fulles verdes i una gastronomia espectacular. AChiang Mai hi ha pobles amb minories que són culturalmentintrigants. Sopar i allotjament a l’hotel.
24 ABRIL
CHIANG MAI – RESERVA ELEFANTS
Esmorzar a l’hotel. Anirem a visitar un centre de conservació i curadels elefants asiàtics. Veurem les instal·lacions i ens explicaran el seufuncionament. Tindrem l’oportunitat d’observar com es banyen irealitzarem un passeig per aquesta zona per poder admirar lasingular bellesa dels paisatges selvàtics. Dinar en un restaurant local.A la tarda visita de Chiang Mai en tuk tuk. Veurem el Wat Phra Singh iel Monument dels Tres Reis i un dels mercats amb més vida deChiang Mai, el mercat Warorot. Sopar en restaurant. Allotjament al’hotel
25 ABRIL
CHIANG MAI – WAT PHA LAD – DOI SUTHEP – CHIANG RAI
Esmorzar. Sortida cap Chiang Rai, ciutat situada a la riba del riuMekong, frontera entre Laos i Birmània. Pararem al temple Wat PhaLad amagat enmig de la selva. Després d’un cafè continuarem cap aDoi Suthep. Experimentarem una benedicció privada única de lesoracions dels monjos. Dinar en ruta.Arribada a Chiang Rai. La ciutat ha sigut significativa al llarg de lahistòria tailandesa. La ciutat es troba en el punt conegut com elTriangle d’Or situat entre els països de Tailàndia, Laos i Myanmar.Està envoltada de muntanyes i plantacions de te. Visita al Poblat deles tribu en Akha amb els seus vestits de colors i la tribu dels Yaoamb la seva característica forma de vida. Sopar i acomodació al’hotel.
26 ABRIL
CHIANG RAI – TRIANGLE D’OR – CHIAN SAEN – CHIANG RAI
Esmorzar. Ens arribarem al punt exacte del Triangle d’Or i pujarem almirador Wat Pu Kao, el lloc perfecte per contemplar el poderós riuMekong i el punt on s’uneixen Tailàndia, Laos i Mianmar. Dinar.Continuació de la ruta per la riba del riu Mekong fins a la ciutat deChian Saen i visitarem varis temples com Wat Chedi Luang, untemple de casi 800 anys d’antiguitat, Huay Pla Kang, la Casa Negra iel famós Wat Rong Khun, el conegut Temple Blanc. Retorn a ChiangRai. Sopar en restaurant. Allotjament a l’hotel.

 

27 ABRIL
CHIANG RAI – BANGKOK – NIT A BORD
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per aprofitar i fer les últimescomprs. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en volcap a Bangkok. Connexió i sortida cap Barcelona al vespre. Nit abord.
28 ABRIL
BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a primera hora del matí. Trasllats al punt d’origen.
Preu per persona: 2.945 € + 445 € tax
Suplement habitació individual: 330€

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.)
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols Barcelona – Bangkok – Barcelona via punt europeu
 • S’inclou facturació de 1 maleta de 23 Kgs.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Autocar privat amb seients assignats
 • HOTELS 4* superiors cèntrics
 • Estada en pensió completa.
 • 1 vol domèstic Chiang Rai – Bangkok
 • Excursions i entrades descrites en l’itinerari.
 • Guia local de parla castellana
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació
PREU: 3390
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »