Tanzània

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
14 de Maig 2025
Durada
15 dies
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

Viatge en preparació

 

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

14 DE MAIG – MANRESA – BARCELONA – DOHA- KILIMANJARO
Sortida de la nostra ciutat en direcció al aeroport de Barcelona. Facturació del equipatge i sortida en el vol de línia regular de la Qatar a les 16:20 cap a Doha .Arribada a les 23:30 i connexió amb el vol de les 01:45 h.

15 DE MAIG– MOUNT MERU GAME LODGE, ARUSHA
Arribada a l’Aeroport Internacional de Kilimanjaro a les 07:35 h. del dijous 16 de maig. Tràmits de duana i d’immigració. Assistència i trasllat en el nostre vehicle privat fins a Arusha. La durada del trajecte és de 1 hora. Arribada i Check In a l’hotel.
Temps lliure per descansar. Dinar . Per la tarda visita de Arusha. Sopar i allotjament al Moivaro Lodge.

16 DE MAIG – TARANGIRE NATIONAL PARK
Esmorzar i sortida cap a les 9H cap al Parc Nacional de Tarangire ( 2 hores aprox.) en vehicle 4×4. Arribada al lodge, dinar i safari a la tarda.
Tarangire és un dels més bells i interessants parcs del nord de Tanzània. Banyat per les aigües del riu Tarangire, dona vida a aquesta gran desconeguda regió tanzana poblada per impressionants baobabs i que alberga una de les més estables poblacions d’elefants. Dinar al camp. ´
Safari a la tarda. Sopar i allotjament al Tarangire Sopa Lodge.
El parc deu el seu nom al riu que el travessa. Disposa d’un paisatge espectacular al qual s’accedeix per una de les poques carreteres asfaltades del país. La barreja de pujols boscosos, plana seca i el bosc de baobabs, al costat del riu Tarangire, el converteixen en un lloc ple d’encant. Durant la temporada seca s’arriba a registrar una de les majors concentracions de fauna salvatge de tots els parcs, i durant l’època de pluges, es deixa pas a les verdes pastures i immensos llacs. La seva interminable sabana es converteix, fins al mes d’octubre, a la llar d’impressionants ramats de zebres, nyus, antílops, elefants i permet que espècies com el kudu i oryx siguin vistes amb facilitat. A això cal sumar la possibilitat d’observar ramats d’elefants, que poden comptar-se per centenars, creuant, majestuosos, el riu Tarangire. Cal no oblidar que en aquest parc hi ha més de 300 espècies d’aus, el que el converteix en un lloc perfecte per a la seva observació.

17 DE MAIG – TARANGIRE NATIONAL PARK
Esmorzar i dia complet de safaris (matí i tarda). Dinar i sopar al Tarangire Sopa Lodge.

18 DE MAIG – LAKE MANYARA
Després d’esmorzar, trasllat al Parc Nacional del Llac Manyara, situat a 1 hora i 30 minuts del Parc de Tarangire, per realitzar un safari en el seu interior amb dinar picnic.
Abans de sortir del parc faran una parada per realitzar una activitat per les passarel·les entre les copes dels arbres.
Manyara Treetop Walkway et porta a una aventura per la copa dels arbres través del bell bosc del llac Manyara. Caminar entre les copes dels arbres i experimentar la natura verge i la vida silvestre des d’una perspectiva única. Aquesta activitat de 370m comença amb una caminada curta que va pujant gradualment des del nivell del sòl sobre una sèrie de ponts penjants amb xarxes gruixudes en els costats com a protecció aconseguint una altura de 18m. Cadascun dels ponts acaba en una coberta d’observació perfecta per aturar-se i gaudir de les papallones, micos i aus. Durant aquest passeig el seu guia li explicarà fets interessants sobre la flora i la fauna del llac Manyara, mentre que gaudeix d’una vista única. Aquesta és una gran activitat a l’aire lliure per als amants de la natura i de l’aventura.
En finalitzar ens traslladarem fins al Lake Manyara Kilimamoja Lodge.Dinar. tarda lliure per gaudir del Hotel i unes vistes extraordinàries . Sopar i allotjament.
El Llac Manyara està situat al peu de l’escarpa oest del Rift. Entre els seus diferents hàbitats cal destacar un preciós bosc tropical de gegantins ficus i tamarius, per on veurem elefants, búfals, girafes, nyus, zebres, així com diverses espècies de primats. La seva vegetació és variada, des de sabanes fins a pantans en boscs sempre verds ( 11 ecosistemes diferents en total ).
El Parc Nacional Llac Manyara està situat al nord de Tanzània a 117 km de la ciutat d’Arusha al peu del escarpa oest de la gran Fossa del Rift. Malgrat la seva petita grandària, només 320 km², té una gran varietat d’hàbitats, que podem resumir en 5 àrees fonamentals: Una de bosc tropical, amb gegantins “ficus”, tamarius, que es fa possible gràcies a la filtració d’aigües subterrànies procedents de les terres altes de Ngorongoro, en una zona que per la seva escassa pluviositat anual no permetria tal miracle. Una segona zona, de sabana arbrada d’acàcies, que constitueix l’hàbitat favorit del lleó. L’afició d’aquests felins a descansar en les seves branques, adoptant capritxoses postures indolents, ha donat fama als lleons de Manyara.
Al Llac Manyara trobarem grups d’elefants, búfals, nyus i zebres, així com diverses espècies de primats. girafes, impales i antílops aquàtics estan també presents dins de la rica fauna del Parc; en el qual desgraciadament han desaparegut el rinoceront negre, nombrós fins no fa molts anys, a causa de la caça furtiva que va delmar l’espècie en tota l’Àfrica als anys 80. Els elefants del Manyara entren de vegades en conflicte amb els habitants del poblat veí al Parc, Mto wa Mbu o Riu dels mosquits, on arrasen els cultius de bananes, papaies i altres fruites tropicals que produeix la zona, el que provoca la intervenció dels guàrdies del Parc per eliminar els transgressors de la frontera de l’ésser humà.

19 DE MAIG – SERENGETI
Esmorzar i sortida cap a Serengeti National Park (aproximadament 4 hores – 260 km). Dinar picnic i safari a la tarda. Sopar i allotjament al Ole Serai Turner Springs.
El Parc Nacional de Serengeti és un dels majors santuaris de la fauna salvatge que queden al Planeta i el major parc nacional de Tanzània, una extensió de gairebé 15.000 km2. El seu nom en Maasai, significa “plana sense fi” i els seus paisatges responen a la imatge mítica d’una Àfrica de grans espais, de cels de blau profund esquitxats de núvols, d’albes frescos i capvespres de foc. Serengeti està situat en un alt altiplà que s’estén d’est a oest des de les altures de Ngorongoro fins al Llac Victòria i es continua cap al nord a la reserva de Maasai Mara. La característica més destacada d’aquest gegantí ecosistema és la gran concentració d’herbívors a les seves planes i els seus moviments migratoris anuals.
El GNU és una espècie dominant en l’ecosistema de Serengeti i els seus ramats es compten per dotzenes de milers. Al final de les pluges d’abril i maig, prop d’un milió de nyus i zebres es congreguen en les planes centrals del Parc i comencen una espectacular migració que els condueix cap al llac Victòria a l’Oest i cap a Maasai Mara al nord, on hi ha pastures fresques i aigua permanent durant els mesos de l’estació seca. Aquest gegantí exèrcit en moviment atrau els grans depredadors, lleons i hienes fonamentalment que fan presa fàcil dels joves, febles, vells o malalts.
L’accés a Serengeti des Ngorongoro ens porta per una vasta successió de planes herbàcies fins arribar a la vall de Seronera. Situat al mateix centre del parc, la sabana, solcada de cursos d’aigua i poblada d’acàcies és l’hàbitat ideal per lleons i lleopards, també el guepard és fàcil d’observar en Seronera, on troba abundància de preses entre les innombrables gaseles que pasturen en les seves planes.
Cap al nord, el paisatge es fa més ondulat i la plana oberta és substituïda pel bosc clar, és el regne de les girafes, els impales i els elefants. Cap a l’oest, cap a la regió del llac Victòria s’estenen les planes de “cotó negre” difícils de passar durant l’estació de pluges: Musabi, Ndabaka i Handajega i el riu Grumeti amb els seus famosos cocodrils gegants i els seus boscos de galeria que alberguen espècies singulars com els colobos blanquinegres (micos) a més de multitud d’aus.
Una altra singularitat de Serengeti són els “kopjes”, autèntiques illes de roques en un mar d’herba formades per velles afloraments granítiques envoltades per l’erosió que posseeixen una ecologia pròpia pel que fa a vegetació i fauna, damans de les roques, mangostes, papions, dik -diks, antílops saltarrocas i en el vèrtex de la piràmide alimentària l’àguila de Verreaux i el lleopard.
També cal fer esment a la gran varietat d’aus que habiten el Parc, des dels enormes estruços als diminuts nectarínids, més de 500 espècies registrades, poden fer les delícies de qualsevol aficionat a l’ornitologia.

20 DE MAIG – SERENGETI
Esmorzar i dia per gaudir d’un dels més impressionants Parcs Nacionals de Tanzània. Dos safaris diaris ( 1 pel matí i 1 per la tarda ). Dinar al lodge. Sopar i allotjament al Ole Serai Turner Springs.

Safari en globus ( opcional )
Sortida molt d’hora per gaudir d’una gran experiència com és un safari en globus aerostàtic. Podrem observar com inflen el globus i sortirem per veure sortir el sol des de l’aire. Es vola sobre les planes del Serengeti, oferint l’oportunitat de veure la vida silvestre en despertar: hipopòtams tornant a l’aigua després de vagar per menjar a la foscor, lleons que tornen de caça. Si hi ha una activitat especial, el pilot portarà el globus a prop de les copes dels arbres per a una millor visió. Lliscant sobre les copes dels arbres, vostè tindrà l’oportunitat de veure les escenes de caça en acció i de prop. El vol dura aproximadament una hora amb una àmplia oportunitat per a la fotografia. Després de l’aterratge, hi ha un brindis tradicional de xampany, seguit per l’esmorzar cuinat en els cremadors de globus al centre de les planes del Serengeti.

21 DE MAIG – NGORONGORO
Esmorzar i sortida per fer l’ultim safari en el centre del Serengeti en ruta cap a Karatu travessant l’àrea de conservació del Ngorongoro. La distància entre Serengeti i Karatu és d’uns 220kms, aproximadament 4 – 5 hores.
El dinar pícnic en mig de la sabana .
Sopar i allotjament al Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge

22 DE MAIG – NGORONGORO
Després d’esmorzar, sortida cap al Cràter del Ngorongoro per efectuar un safari a l’interior del mateix (45 mns de distància). En l’Àrea de Conservació de Ngorongoro conviuen els Maasai, el seu bestiar i la vida salvatge, el que el distingeix d’altres parcs nacionals, Patrimoni de la humanitat des de 1959. Conté en el seu interior una joia inigualable a tot el món, tanca pantans, boscos , salines, el llac Makati i un riu d’aigua dolç. Dins del cràter es troben uns 30.000 animals que neixen i moren en el cràter. Amb una mica de sort es pot veure el “rinoceront negre” una espècie protegida que es troba en perill d’extinció. Dinar pícnic al cràter. Retorn al lodge. Sopar i allotjament.
Cap altra àrea natural coneguda ofereix un espectacle tan grandiós com el Cràter de Ngorongoro, gegantina caldera volcànica de 600 m de profunditat i més de 20 km de diàmetre, que conté la major concentració “permanent” de vida salvatge a l’Àfrica. En el seu interior pasturen milers de nyus, zebres, búfals i gaseles. Els seus lleons són tan famosos com els de Serengeti i les hienes seu predador més abundant. El rinoceront negre, delmat a tot el continent africà, troba en el Cràter un últim refugi segur. Des de la vora del Ngorongoro, a més de 2.000 m d’alçada, el panorama és inigualable: Primer de tot l’immens diàmetre de la Gran Caldera.
A la dreta les parets cobertes d’un frondós bosc de muntanya que es cobreix de boira cada matinada i en el fons del cràter corrents d’aigua dolça permanent i el llac alcalí, les variacions estacionals el poden convertir en un paradís per als flamencs o en un llit sec cobert de sosa. El Cràter està situat al seu torn en una extensa Reserva de més de 8.000 km2, l’Àrea de Conservació, situada entre els Llacs Manyara, Natrón, Eyasi i limitada a l’oest pel Parc Nacional de Serengeti.
Amb altituds que van dels 1.300 als 3.600 m, comprèn àmplies planes herbàcies, muntanyes d’origen volcànic i boscos humits que constitueixen una reserva de captació d’aigua per a les zones circumdants. L’Àrea de Conservació està habitada per uns 10.000 pastors maasai, els guanyats comparteixen la terra amb els animals salvatges. Aquesta competència per l’aigua i les pastures provoca moltes vegades conflictes, especialment durant l’estació seca.
En la mateixa vora de la carretera que voreja el Cràter, un senzill monòlit presideix les tombes de Bernhard i Michael Grzimek, pare i fill, que van lliurar les seves vides a la causa de la conservació i l’aportació va ser decisiva per a la salvació del Ngorongoro i Serengeti , quan a finals dels 50, es trobaven més amenaçats que mai.
La seva obra “El Serengeti no ha de morir” va donar la volta al món i va atreure les simpaties necessàries per a la seva causa.

23 DE MAIG – NGORONGORO / EYASI
Després de l’esmorzar sortida per fer una excursió de dia complet a les tribus Datoga i Hadzabe en Eyasi. La distància és d’aproximadament 1:30 hores . Aquestes tribus encara viuen de manera tradicional i són nòmades. Visitarem el poblat, ens ensenyaran a encendre foc, llençar a l’arc i sortirem amb ells a caçar. És una experiència única i gaudirem d’un dia fascinant. Només queden uns 350 Datogas a Tanzània i amb prou feines reben visites d’occidentals.
En l’època seca viuen a la sabana i als arbres i en l’època de pluges viuen en coves. Per dormir utilitzen pells de animals com el kudu o el impala. Els homes i les dones socialitzen en grups separats. Els nens menors de 7 anys romanen amb les dones i els majors de 8 surten a caçar amb els homes. Dinar a En Kisima Ngedacam.
El poble Hadza, o Hadzabe’e, és un grup ètnic al centre de Tanzània, que viuen al voltant del llac Eyasi a la Vall del Rift central i al veí altiplà del Serengeti. El nombre Hadza poc menys de 1000. Alguns 300-400 Hadza viuen com caçadors-recol·lectors, igual que ho han fet durant milers o fins i tot desenes de milers d’anys; Són els últims caçadors-recol·lectors en funcionament a l’Àfrica. Els Hadza no estan estretament relacionats amb cap altra gent. Encara que tradicionalment es considera una branca d’Àfrica Oriental dels pobles Khoisan, principalment perquè el seu idioma té clics, la investigació genètica moderna suggereix que poden estar més estretament relacionats amb els pigmeus. La llengua de Hadza sembla ser única, no relacionat a cap altra.
Tornada a Oldeani Mountain Lodge per refrescar-se i preparar-se per al sopar i allotjament.

24 DE MAIG – WEST KILIMANJARO
Esmorzar i sortida cap a West Kilimanjaro situat a unes 5 hores de distància. Benvinguda pel director del Àfrica Amini Maasai Lodge i distribució d’habitacions. Dinar. Activitat a la tarda . Competició de tir amb llança contra els Maasais i ball Maasai al capvespre. Sopar i allotjament.
Localitzat al nord del Mont Meru al nord-est de la Tanzània Nord, l’Oest del Kilimanjaro és una àrea de concessió fins al sud del Parc Nacional d’Amboseli al sud de Kenya.
Aquesta destinació remot i fora del comú combina la cultura Maasai i l’observació privada d’animals salvatges en un entorn espectacularment pintoresc. La zona està notablement buida i verge, ja que sovint es passa per alt pels viatgers en la carrera per escalar la Muntanya Kilimanjaro.
Aquells que tinguin el discerniment suficient per visitar descobriran: increïbles trams oberts i buits de sabana esquitxats de boscos d’acàcies i arbustos silvestres; molta vida silvestre, incloent grans quantitats d’elefants; i una àmplia gamma d’activitats com ara safaris a peu, recorreguts nocturns i fins i tot safaris a cavall.

25 DE MAIG –MOUNT KILIMANJARO
Després d’esmorzar, sortida per passar un dia com un veritable maasai. El dia comença assistint a una autèntica Missa Maasai. Els Maasai encara adoren als seus propis déus d’una manera tradicional. No obstant això, la seva creença s’ha barrejat amb elements del cristianisme. La visita a una de les seves esglésies és una experiència única.
A continuació podrà gaudir del veritable poble maasai i la seva cultura. Prepareu-vos per viure aquest dia com un autèntic maasai! En aquesta activitat se li convida cordialment a descobrir la cultura maasai proporcionant-roba tradicional perquè s’ajusti a la acolorida comunitat local. Durant aquest dia se li ensenyarà a munyir les vaques i cabres com els maasai porten fent des de fa tants anys, recol·lecció de plantes i herbes medicinals, seran testimonis de la matança d’una cabra i mentre els homes s’encarreguen de rostir-la, les dones s’encarreguen dels plats que acompanyaran la deliciosa cabra.
Durant aquest dia estaran acompanyats en tot moment de la seva guia Maasai qui els explicarà el significat tradicional de la vida Maasai, la seva cultura, les seves històries, cançons i danses, les seves creences i pràctiques diàries.

26 DE MAIG – KILIMANJARO – ARUSHA – DOHA
Esmorzar i sortida per visitar el projecte Àfrica Amini Alama. Durant aquesta visita obtindrà una imatge dels seus projectes educatius i socials, així com programes de suport mèdic. Uneix-te a Àfrica Amini Alama en el seu treball diari i experimenti l’Àfrica d’una manera molt diferent.
Àfrica Amini Life és una associació registrada sense ànim de lucre fundat com una iniciativa privada el 2009 pel doctor Hur i la doctora Christine Wallner. Aquesta associació s’ha mantingut al llarg dels anys amb el suport de la seva filla, la doctora; Cornelia Wallner-Friesee. Des de la seva creació, Àfrica Amini Alama ha llançat una sèrie de projectes dedicats a l’atenció de la salut, l’educació, l’assistència social, el turisme i l’agricultura. Cada projecte individual es porta a terme in situ per un equip local i supervisat per Àfrica Amini Alama a llarg termini. A partir d’avui, cada projecte es finança amb patrocinis i associacions, així com amb ajuda governamental. Treballem també per construir un turisme sostenible, i així poder generar ingressos a través de lloguers de lodges turístics com Maasai Lodge.
L’objectiu d’Àfrica Amini Alama és ajudar a estendre ponts cap a l’autoajuda, a proporcionar estabilitat i seguretat, alhora que promou la unió cultural i enforteix els fonaments dels desenvolupaments futurs a la regió. La traducció literal de “Àfrica Amini Alama” vol dir “Àfrica, símbol de confiança”. Aquesta confiança a l’Àfrica és el cor dels esforços d’Àfrica Amini Alama. De fet, l’emblema de l’arbre emblemàtic d’Àfrica Amini Alama fa l’ullet a la figuera que està profundament arrelada en Momella, el centre de l’ONG. “La figuera és un símbol que reflecteix la nostra filosofia”, va afirmar la doctora Cornelia Wallner-Friesee. “Les arrels representen la comunitat de Momella, el tronc és la nostra columna vertebral, i les moltes fulles representen els nostres projectes en constant creixement”. Dinar.
Visita a l’escola de primària a Momela. Sopar i allotjament

27 DE MAIG – KILIMANJARO – ARUSHA – DOHA – BARCELONA 
Esmorzar . Temps lliure per gaudir del Masai Lodge .Dinar . A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro per agafar el vol de les 17:55 cap a Doha. Arribada a les 23:40h. I connexió amb el vol de les 01:15 h+1. Amb destí a Barcelona.

28 DE MAIG – BARCELONA – MANRESA
Arribada a Barcelona a les 07:25 h. Tot seguit ens traslladarem cap a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge , del que esperem guardin un gran record.

 

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE : €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  €

El preu inclou:

 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
 • Vols internacionals de línia regular. Classe turista.
 • Taxes d’aeroport i turístiques
 • Lodges i camps segons itinerari
 • Règim alimentari segons itinerari. Pensió completa.
 • Vehicles 4 x 4 Toyota Land Cruiser
 • Guies de parla hispana
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge
 • Impostos locals
 • Aigua en els vehicles durant els trasllats i safaris
 • Flying doctors: servei d’evacuació aèria immediata en el cas de malaltia o accident
 • Visat
 • Propines
 • Assegurança mèdica i cancel·lació

 

El preu no inclou:

 • Begudes en els àpats

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.