skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Places exhaurides

TRESORS D’ESCÒCIA

8 dies. Sortida 20 de juliol de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 3195
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

DIA 1r – MANRESA – BARCELONA – EDIMBURG
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació i embarcament en vol amb destinació a Edimburg. Arribada, recepció i visita panoràmica d’aquesta ciutat batejada com “l’Atenes del Nord”. Destaquen la milla real, formada per l’alineació de quatre carrers: Castle hill, Lawnmarket, Hight street i Cannongate; la plaça de Grassmarket antic mercat de verdures i la New Town. Trasllat a l’hotel i acomodació, resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

DIA 2n.- EDIMBURG
Esmorzar escocès i sortida al matí per visitar l’interior del Palau i Castell de Holyrood, residència reial a Edimburg, dinar i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3r.- EDIMBURG – TERRES ALTES
Esmorzar escocès. Sortida a primera hora travessant el cor de les Terres altes per arribar a Dalwhinnie, amb una de les més conegudes destil·leries d’Escòcia, visita de les instal·lacions i degustació de whisky. Arribada a Inverness, dinar ia la tarda contemplarem l´atractiu conjunt de la ciutat des del turó del Castell, també visitarem el CASTELL DE CAWDOR I CAMP DE BATALLA DE CULLODEN, arribada al nostre lloc d´allotjament a les Terres Altes. Sopar i allotjament.

DIA 4t.- TERRES ALTES
Esmorzar escocès i dia dedicat per visitar la part alta d’Escòcia i descobrir els seus paisatges extraordinaris. Començarem recorrent el Wester Ross, una de les rutes més impressionants de les Highlands cap a la costa, de dramàtic i salvatge paisatge, albirant muntanyes, tranquils lochs i recòndites platges. Veurem la cascada de Falls of Measach,. Tornada a l’hotel a les Terres Altes. Sopar i allotjament.

DIA 5è.- ​​TERRES ALTES – ILLA DE SKYE – FORT WILLIAM
Esmorzar escocès i sortida per la ruta de les illes, carretera de gran bellesa, i pel Castell d’Eilean-Donan, el més famós i fotografiat. Visita d´una mica de l´Illa de Skye fins arribar a Portree. Dinar al restaurant. A la tarda continuarem el viatge cap a Fort William, prenent el ferri d’Armadale a Mallaig. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6è.- FORT WILLIAM – GLASGOW
Esmorzar escocès i passeig amb vaixell pel Llac Ness cap a les ruïnes del Castell Urquhart.
sortida en direcció a Glencoe continuant per les Highlands cap a la zona muntanyosa de les Trossachs, on està ubicat el Castell Stirling, escenari que va ser de batalles decisives, visita del castell i dinar en ruta, continuació a la més activa ciutat escocesa: Glasgow . Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7è.- GLASGOW
Esmorzar escocès i visita panoràmica de la ciutat, on destacarem per la seva bellesa i espectacularitat: Kelvin Grove Park, el barri Universitari i Universitat, La Creu de Glasgow, l’Ajuntament i la Catedral construïda per Sant Mungo, primer bisbe i patró de la ciutat que visitarem. Els carrers més comercials i importants pels quals passarem com George’s Square, Buchanan St., etc., ens oferiran una mostra de la gran renovació que ha patit Glasgow en aquests darrers anys. Dinar i resta del dia lliure. Sopar i allotjament a l’hotel

DIA 8è.- GLASGOW – EDIMBURG – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport d’Edimburg per sortir en vol amb destinació a Barcelona.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 3.195€
Suplement habitació individual: 580€
Preu amb un mínim de 14 persones

Imprescindible: PASSAPORT

 

PREU: 3195
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »