Tunísia

Sortida
19 de Maig 2024
Durada
8 dies
Preu
Des de 2.150€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA 

19 MAIG – BARCELONA – TUNÍSIA
A l’hora establerta, trobada a l’aeroport. Arribada a Tunísia a les 00:30 (la nit entre el 19 i el 20 de maig), assistència pel nostre equip i trasllat a Gammarth, la zona costanera de Tunísia. Allotjament.

20 MAIG – TUNIS – BARD – CARTAGO – SIDI BOU SAID
Esmorzar, sortida cap a Tunis capital per a visitar el Museu del Bardo amb la col·lecció de mosaics romans més rica del món. Seguirem cap a la Medina de Tunis amb els seus monuments i socs tradicionals, visita de la plaça de la Kasbah, visita panoràmica de la mesquita Ezzitouna i la mesquita de Hammouda Pacha. A la tarda, sortida cap a les ruïnes de Cartago, antiga capital de l’imperi púnic. Visita al Tofeto, antic santuari púnic dedicat a Tanit i Baal Hamon, els Déus més venerat de Cartaginesos. Visita dels ports púnics que allotjaven la flota comercial i militar de Cartago. Visita a les termes de l´emperador Antonino. Tot seguit seguim cap a Sidi Bou Said, poble conegut per les seves cases pintades de blau i blanc. Visita guiada pel poble per descobrir la seva arquitectura i vistes impressionants que dominen el golf de Tunis. Disposarem de temps lliure per passejar pel poble. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

21 MAIG – Hammamet – Sousse-Monastir – El Djem – Sfax
Esmorzar i sortida cap a la província del Sahel a la costa central de Tunísia. Visita de la Marina Port El Kantaoui. Tot seguit visitem la ciutat de Sousse, la capital del Sahel amb la seva Medina espectacular i els seus socs tradicionals. Després seguirem cap a Monastir i visitarem el mausoleu de Habib Bourguiba i el Ribat de Monastir. Després de dinar arribada a El Djem i visita de l’amfiteatre romà amb una capacitat de 35.000 espectadors. De seguida, sortida cap a Sfax, la capital econòmica del país. Visita de la Medina antiga amb les muralles gegants. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 MAIG – Sfax – Matmata – Tamezret – Ksar Ghilane – Desert de Zmela
Esmorzar i  sortida cap a Matmata, poble berber peculiar i únic. Visita d’una casa troglodita per descobrir l’arquitectura subterrània i la vida quotidiana de les famílies berbers. Visita de l’hotel troglodita Sidi Driss on es van rodar escenes del primer episodi de Star Wars. Dinar típic berber a la casa de la senyora Saliha. A la tarda, ens dirigim cap a Tamezret, un dels darrers pobles berbers de Tunísia que encara estan habitats. Visita de la cafeteria de la senyoreta Kaouther que ens ensenyarà a fer el te amb menta i després classe d’idioma berber. Visita del petit museu de vestits típics berbers a Tamezret. A continuació, seguim cap a l’oasi Ksar Ghilane, on es podrà gaudir d’un bany refrescant a la font natural a 34C°. Possibilitat d’efectuar algunes excursions opcionals a les dunes de sorra a lloms de camell o en Quad. Trasllat en 4X4 cap al desert de Zmela, on es podrà admirar un capvespre espectacular. Després de sopar, es podrà contemplar un cel estrellat impressionant. Allotjament en haima al campament saharià ZMELA.

23 MAIG – Zmela-Douz – Chott El Djerid – Chebika -Tamerza – Tozeur
Esmorzar i visita del poble de Douz, anomenat “La Porta del Desert”. Visita del mercat ambulant artesanal conegut per la fabricació de Babutxes, calçat tradicional a base de pell de camell. Dinar típic a Douz. A la tarda, continuació cap al llac salat de Chott El Jerid, la depressió salina més gran de Tunísia. Parada panoràmica per fer fotos i admirar la bellesa del paisatge del llac. Sortida cap a Tozeur, ciutat-oasi i capital del país de les Palmeres. Visita del nucli històric per descobrir l’arquitectura típica de les cases amb façanes revestides i decorades amb maons de tova. Sopar i allotjament a l’hotel.

24 MAIG – Chebika-Tamerza-Mides-Tozeur
Esmorzar i sortida en 4X4 cap als oasis de les muntanyes a la serralada de l’Atlas a prop de la frontera algeriana. Visita de l’oasi de Chebika amb el seu magnífic paisatge muntanyós al cor de les muntanyes amb les seves fonts naturals precioses. Continuació cap a Tamerza i visita de les cascades on podreu gaudir d’un bany refrescant. Visita panoràmica a l’antic poble abandonat que ofereix unes vistes espectaculars. Sortida cap a Mides, tercer oasi de muntanya situat a prop de la frontera algeriana. Visita del famós Canó, lloc de rodatge de la pel·lícula “El pacient anglès”. Tornada a Tozeur i dinar. A la tarda, sortida per a l’excursió amb 4X4 cap a les dunes d’Ong Ejmel i el decorat de Star Wars. Tornada a Tozeur. Sopar i allotjament.

25 MAIG – Sbeitla-Kairouan-Hammamet
Esmorzar i sortida cap a Sbeitla, per a visitar les ruïnes de Sufeitula antiga ciutat bizantina rica en monuments ben conservats com l’arc de Dioclizià, les termes, el teatre, les basíliques, etc. Continuació cap a Kairouan, capital santa de l’Islam per a la visita dels monuments antics. Visita dels Estanys d’aigua, antigues obres hidràuliques construïdes per la dinastia dels Aglabís. Visita del mausoleu del Barber anomenat Sidi Sahib. Visita de la Gran Mesquita d’Okba. Visita panoràmica de l’antiga Mesquita de les Tres Portes. Després de dinar, visita de la Medina de Kairouan amb els seus socs i els seus carrerons. Sortida cap a Hammamet, sopar i allotjament a l’hotel.

26 MAIG TUNIS – BARCELONA
Esmorzar i segons l’hora del vol, sortida cap a l’aeroport de Tunis per agafar vol de tornada. Arribada i fi del viatge.

 

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.600€ + 150€ taxes aeroport=  1.750€
Suplement hab. Ind.: 150€

 

El preu inclou

 • Sortida des de Manresa, amb un mínim de 4 places de la zona.
 • Vols des de Barcelona
 • Trasllat Aeroport-Hotel-Aeroport
 • Transport en vehicle amb aire condicionat
 • Wifi a l’autocar
 • Guia de parla espanyola durant tot el tour
 • Assistència a l’aeroport
 • Allotjament 07 nits als hotels esmentats o en hotels similars de la mateixa categoria.
 • Visites esmentades al programa
 • Entrades a llocs arqueològics, museus i mesquites
 • Àpats segons el que indica el programa (7 Esmorzars + 6 Dinars + 6 Sopars)
 • Trasllat en 4X4 des de l’oasi de ksar Ghilane fins al desert i viceversa
 • Excursió amb 4X4 als oasis de muntanya
 • Excursió amb 4X4 a les dunes d’Omg Ejmel i Star Wars

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.