skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


VIETNAM i CAMBODJA

15 dies. Sortida 19 de març de 2023 (diumenge)

INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

EN PREPARACIÓ 

DIA 1: MANRESA – BARCELONA – HANOI 19 de MARÇ
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona, on desrpès dels tràmits de facturació sortirem amb vol de línia regular vis Singapour, destinació HANOI. Nit a bord.

DIA 2: Arribada a HANOI 20 de MARÇ
Sopar
Arribada a l’aeroport de Hanoi, tràmits d’immigració. Recepció i trasllat a l´aeroport. Trasllat a l’hotel per al check-in. Resta del dia lliure per descansar del llarg viatge, o descobrir el centre cultural de la ciutat amb ajuda del mapa que us facilitarem.
Hanoi, capital del Vietnam amb milers d’anys d’història, ciutat de llacs, ombrejades avingudes i parcs, té una elegància com cap altra ciutat a Àsia. El seu atractiu no només resideix a les seves fines mansions colonials, sinó també al nucli antic i als seus comerços, on el visitant es delecta amb la visió d’una ciutat veritablement oriental. Sopar de benvinguda a restaurant local (menú vietnamita). Allotjament.

DIA 3: HANOI 21 de MARÇ
Esmorzar + Dinar + Sopar
Avui visitarem els llocs històrics més fascinants de Hanoi. La nostra primera visita serà el Mausoleu de Ho Chi Minh (per fora), figura històrica i pare del Vietnam Modern, és el de lloc finitiu de descans de Hochimin, un sarcòfag de vidre instal·lat a l’interior de l’edifici monumental que s’ha convertit en lloc de pelegrinatge. Prosseguirem amb la visita de la Pagoda d’un sol Pilar, construïda el 1049 per l’Emperador Ly Thai Tong, que regne des del 1028 fins al 1054. Construïda en fusta sobre un sol pilar de pedra, està dissenyada semblant una flor de lotus en honor a Buddha . Farem una passejada per l’àrea de la plaça Badinh, on coexisteixen diversos temples, pagodes, edificis colonials i viles utilitzades majoritàriament com a oficines governamentals i ambaixades estrangeres.
Continuarem amb el Temple de la Literatura, que va ser la primera universitat del Vietnam, construïda el 1070 per l’Emperador Ly Thanh Tong, qui el va dedicar a Confuci com a forma d’honrar tot estudiant o persona dedicada a la literatura, i el Temple de Quanthanh , important lloc històric i cultural de Hanoi.
Dinar en un bonic restaurant del nucli antic al costat de la catedral, on serveixen excel·lents especialitats.
Després de dinar, ens traslladarem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “l’Hilton” pels centenars de presidiaris americans que van estar empresonats del 54 al 73. Prosseguirem cap al Temple Ngocson situat en una poma al llac de l’espasa restituïda. Farem una passejada amb cyclopousse pel barri antic, passant davant de la catedral de Sant Josep, edifici neogòtic acabat el 1887 i característic per les seves torres quadrades, i els seus preciosos finestrals.
Temps lliure per a recorregut a peu pel nucli antic. Us recomanem els carrers Hangdao, Hangbac i Hanggai, on hi ha botigues representant tots els gremis del comerç seda, joieria…etc La millor manera de veure la vida quotidiana dels vilatans.
A última hora de la tarda gaudireu d’un Espectacle Tradicional de Titelles sobre l’aigua, un espectacle artístic tradicional al Vietnam. Sopar i allotjament.

DIA 4: HANOI – HALONG 22 de MARÇ
Esmorzar + Dinar + Sopar
Al matí ens dirigim a la badia de Halong – “on el drac baixa al mar”, un dels 5 Patrimonis Mundials al Vietnam reconeguts per la UNESCO. Travessa pels camps d’arròs immensos on podeu trobar les camperoles treballant amb els barrets cònics. Seran 4 hores fins a arribar al port amb una parada de 20 minuts per descansar i estirar les cames. Cap a les 12.15 els donaran la benvinguda al creuer. Realitzaran el check in a les habitacions i de seguida el dinar estarà servit durant la navegació a través de les més belles i zona tranquil·la de Bai Tu Long Bay i la badia de Halong. Passeig amb sampan per visitar el poble de pescadors de Cua Van, la comunitat més gran a la badia. Això us permetrà tenir una mirada més propera a la vida dels pescadors locals. De tornada a bord després de visitar el poble hi haurà temps lliure abans de la classe de cuina a bord que es durà a terme pel nostre xef i tots els passatgers hi poden assistir. El sopar se serveix a les 7:30 pm. Una tranquil·la nit a bord del nostre còmode jonc a cabines privades.
*** Comentaris de la ruta ***
– La nit a la badia Halong és amb vaixell, en el cas que la badia es vegi afectada per un tifó, o bé hagi alerta per aquest perill, les autoritats portuàries podran decidir reduir el recorregut ofert o fins i tot prohibir la sortida dels vaixells , si per motius de climatologia no fos possible, es pernoctarà a hotel a la ciutat Halong.
– L’itinerari del creuer està subjecte a canvi degut al mal temps, els nivells de les marees.
– La ruta i les visites que es fan durant la navegació, queden a l’elecció del capità del vaixell.
– Els àpats a bord són: peix i marisc de Vietnam, i internacionals.

DIA 5: HALONG – HANOI – UE 23 de MARÇ
Esmorzar (petit) + Brunch + Sopar
L’endemà al matí el cafè, te i pastissos per esmorzar s’ofereixen a les 6:45. Una demostració de Tai Chi a la coberta és guiada pel nostre mestre a les 7:00 abans de deixar el vaixell a les 7:45 per a una excursió a l’illa de Titop on pugem els 340 esglaons que porten fins a un mirador amb fabuloses vistes de la Badia de Halong. El camí al cim es compon de centenars de blocs de pedra sota un dosser d’arbres. Tornen al vaixell, preparen el seu equipatge i passen la clau al vestíbul per al check-out. Gaudeixen dels paisatges de la badia Ha Long i brunch a bord. Desembarcament. A última hora de la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol VN-1545 a les 18.35-19.50 cap a la ciutat de Hue, antiga capital del Vietnam. Benvinguda i trasllat a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6: HUE – DANANG- HOI AN 24 de MARÇ
Reflectida al riu dels Perfums, Hue antiga capital del país fins a 1945, va ser el centre polític, cultural i religiós del Vietnam sota el Regne de la dinastia Nguyen. Els seus complexos de monuments, tombes i pagodes li han donat a conèixer pel seu valor històric; i li han valgut el reconeixement per la UNESCO com a un dels llocs del patrimoni mundial, que avui tindran l’oportunitat de descobrir.
Al matí farem una passejada per les gracioses avingudes i el Mercat Dongba que prop del riu Huong. Visitarem la fabulosa Ciutat Imperial, on la dinastia Nguyen va regnar des del 1802 fins al 1945. Visitarem les restes dels palaus i salons després de les muralles. El remarcable llegat de la dinastia imperial Nguyen van ser els tretze enormes complexos de tombes, construïts sota el seu imperi, a les verdes planes i terrenys al voltant de Hue. Visitarem el nostre mausoleu preferit, la tomba de Minh Mang.
Dinar a rétaurant local, instal·lacions per preparar menú vietnamita. A continuació ens embarcarem en un petit pot privat que els recollirà prop de les tombes i els portarà al llarg del riu, admirant el pintoresc paisatge de les dues ribes. Parada per visitar la pagoda-monestir, que va ser base d’un monjo activista prominent per la pau, la pagoda Thien Mu. Des de la porta de la pagoda, amb bon temps, es gaudeix d’una magnífica vista del riu del Perfum. A darrera hora de la tarda, després d’un dia inoblidable, sortida cap al sud cap a Hoi An, travessant el pas dels núvols “Hai Van”. Durant el descens tindrem una espectacular vista sobre el bonic poble de pescadors de Lang Co. Arribada, registre a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7: HOI AN 25 de MARÇ
Esmorzar de bufet. Visita de la ciutat de Hoi An que va representar un port d’intercanvi amb l’Orient Llunyà fins a finals del s. XIX. Tot i els 200 anys d’antiguitat, els estralls del temps i la guerra, el centre de Hoi An continua sent el mateix que estava quan la ciutat era un enclavament important, mostrant la seva magnífica arquitectura.
Visitarem el Museu de Hoi An, on s’exhibeixen nombrosos objectes de la història de la ciutat dels segles II a XV, període del Regne de Xampa, i dels segles XVI al XIX, període de la dinastia Nguyen. Prosseguirem amb Pagoda Phuoc Kien, el pont Japonès Cobert, la casa Tonky, amb més de 200 anys d’antiguitat, amb els seus poemes xinesos, incrustats en mareperla a les seves estructures de fusta, i un petit taller d’artesania.
Dinar al restaurant local. Després tindrem temps de passejar pel mercat de la ciutat, que és al costat del riu, i és potser el basar més pintoresc del recorregut. Temps lliure per a compres o per encarregar un vestit o vestit a mida en un dels nombrosos sastres i modistes del lloc que fan les comandes a mida en menys de 24 hores. A darrera hora de la tarda, agafarem el pot al llarg del riu Thubon cap a l’estuari Cuadai, gaudint de la magnífica posta de sol. Sopar i allotjament.

DIA 8: HOI AN- DANANG – HO CHI MINH – TÚNELS DE CUCHI HO CHI MINH 26 de MARÇ
La ciutat de Ho Chi Minh, amb una població de més de 7 milions d’habitants, és la ciutat més gran del Vietnam. Molts rius travessen la ciutat, connectats amb el delta del Mekong i també amb Cambodja, transformant aquesta ciutat en nucli per al trànsit del sud, incloent línies ferroviàries i carreteres constituint la zona més important econòmicament de tot el país. Tot i la seva jove història, Ho Chi Minh posseeix nombrosos edificis interessants i una combinació de cultures que van des de la vietnamita i la xinesa, a l’europea, realça el seu atractiu l’enrenou i l’efervescència dels seus carrers, els seus mercats, els seus incomptables comerços cafès i restaurants.
Esmorzar d’hora. Trasllat a l’aeroport de Danang i sortida en vol (08:00-09:25) amb destinació Ho Chi Minh. Benvinguda a l’aeroport i després eixida directa cap a Cu Chi (a una hora i mitja). Visita dels túnels de Cu chi, lloc de la història revolucionària, a 75km al nord-oest de la ciutat de Ho Chi Minh, és una original i completa estructura amb un sistema de centenars de quilòmetres de túnels excavats profundament a la terra amb diferents nivells i ramificacions interconnectades creant una immensa xarxa entrecreuada. Aquests túnels excavats per les guerrilles de Cuchi durant la guerra amb els americans just sota els seus peus constituïa l’amagatall i habitació de les guerrilles, i van passar a la història com un símbol: “La guerra dels túnels” que va tenir una importància cabdal en la final Victòria del Vietnam sobre els Estats Units. Finalitzada la visita tornada a Ho Chi Minh i dinar en restaurant.
A la tarda visitarem el Museu de la Guerra, on s’exhibeixen col·leccions d’armes i fotografies de les dues guerres d’Indoxina. Farem un passeig d’orientació al voltant del centre de la ciutat, passant per la plaça de La Commune de París; la catedral; l’oficina de correus d’un estil colonial, que inclou una part de l’estructura de ferro dissenyada per un deixeble de Gustave Eiffel; el Palau de la Reunificació, antic palau del Govern que va ser arrasat pels tancs el 30 d’abril de 1975, cosa que va significar la caiguda del règim del Vietnam del Sud; l’alcaldia i l’Òpera. Trasllat a l’hotel. Temps lliure per descobrir, pel seu compte, el centre de la ciutat, el carrer Dongkhoi (antic carrer Catinat), el mercat de Benthanh… Sopar i allotjament.

DIA 9: HO CHI MINH- BEN TRE – CANTHO 27 de MARÇ
Al matí sortim cap a Ben Tre. Arribada al pont Phong Nam, ens embarquem al seu vaixell i ens portarà al llarg del riu Chet Say per observar l’escena del transport de càrrega en pot al riu, instal·lacions de processament de coco al llarg del riu…. Després en farem una parada per visitar els forns de maons i descobrir com fer maons fets a mà de gent local, veure estufes de carbó petxines de coco la qual cosa és la matèria primera per fer el carbó activat, instal·lacions bàsiques de processament de coco: treure la closca de coco , treure la seva massa i picar-ho a trossos petits. També gaudirem de l’aigua de coco fresc a bord mentre el vaixell ens porta al canal Cai Son per veure la pesca fluvial de la gent local. Visitem el forn de dolços de coco: gaudeix dels dolços de coco al mateix forn, fruites de temporada, te amb mel. A continuació, passem per un poblet que conserven encara el treball artesanal tradicional: teixir estoretes a Nhon Thanh. Després, remem pel petit canal ple de palmeres de coco d’aigua i finalment el vaixell de moto ens porta al moll Hung Vuong. Continuació per carretera fins a Can Tho. Sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 10: CAN THO – HO CHI MINH 28 de MARÇ
Can tho, la metròpolis del delta de Cuulong, dista 35 quilòmetres de Vinhlong. Un terreny fèrtil i un gran entramat de rius i canals garanteixen a la població un sistema de vida basat en la pesca, l’arròs i la producció de fruita. S’ha convertit en un dels principals graners del Vietnam, aprovisionant en arròs gran part del país i mantenint el Vietnam al capdavant dels països exportadors.
A la sortida del sol, sortida amb barca cap al pintoresc Mercat flotant de Cai Rang, on petits i grans sampans així com grans barcasses de riu naveguen en totes direccions carregades amb tota mena de mercaderies, des de fruites i verdures fins a matèries primeres entrecreuen en un ballet multicolor constituint una enorme zona de comerç. Tornada a l’hotel per esmorzar, i tornada a la ciutat de Ho Chi Minh.
Dinar a un restaurant local. Un cop finalitzat visitarem el Cholon, el barri xinès, recorrent els seus sempre plens carrers, i la pagoda Thienhau, edificada pels xinesos per venerar Lady Hau, la deessa del mar, protectora dels navegants. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 11: HO CHI MINH – SIEMREAP 29 de MARÇ
Esmorzar
Trasllat a l’aeroport per a vol. Vol a Siemreap.
Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 12: SIEMREAP (ANGKOR) 30 de MARÇ
Al matí visita als temples de Neak Poan, Ta Som, Ta Prohm, Banteay Kdei, Mebon Oriental i estany de Srah Srang.
Dinar en restaurant local davant Khmer Village.
A la tarda visita d’Angkor Wat.
Sopar al restaurant Haven Cambodia.
Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 13: SIEMREAP (ANGKOR) 31 de MARÇ
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom que inclou els temples de Baion, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leproso.
Dinar a Phka Angkor
A la tarda, trasllat a 37 km de la ciutat per visitar el temple de Banteay Srei, (el Temple de les Dones) del que es diu que tens els millors relleu de tot l’art khmer. Tornada a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre.
Sopar al restaurant Por Cuisine que disposa d´un magnífic bufet lliure. Durant el sopar s´assistirà a una de les millors representacions de danses tradicionals de Cambodja de la ciutat. Tornada al hotel. Allotjament.

DIA 14: SIEMREAP 01 d’ABRIL
Trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig amb barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants tallers artesans de l’ONG Artisans d’Angkor institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria laques i pintura sobre diferents suports. Dinar Chamray Restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport.
Vol de tornada a Barcelona.

DIA 15: BARCELONA – MANRESA 02 d’ABRIL
Arribada a l’aeroport de Barcelona i trasllat de nou fins a Manresa FI DELS NOSTRES SERVEIS.

Preu per persona:
Suplement habitació individual:

 

• Bitllets d’avió en línia regular amb la companyia Singapur Airlines a classe turista.
• Allotjament amb esmorzar als hotels **** / Creuer *****
• Esmorzars diaris, els àpats com s’indiquen al programa als restaurants locals o hotels (sense begudes).
• Vehicles de transport climatitzat amb aire condicionat a tots els trasllats i desplaçaments terrestres.
• Guia local de parla castellana a cada regió.
• Vaixells d’excursió com els descrits al programa, vaixell compartit confortable a la Badia de Halong amb cabines privades.
• Totes les entrades per a les visites esmentades a l’itinerari.
• Vols domèstics: (Hanoi – Da Nang & Hue – Saigon) a classe econòmica (Els preus i tarifes de les butlletes aèries estan subjectes a disponibilitat)
• Vols regional: Saigon – Siem Reap a classe econòmica (Vietnam Airlines) (preus estan subjectes a disponibilitat)
• Acompanyant de l’agència tot el viatge.
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »