Water Wolrd – Lloret de Mar-

Durada
1 dia
Preu per persona en habitació doble
29€
Categoria
Escoles

EL MILLOR PARC AQUÀTIC DE LA COSTA BRAVA
Podreu gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves.
Trobareu els serveis més adients als mateixos parcs aquàtics, pel seu confort i experiència, com els nostres restaurants, creperies, zones de pícnic o pinedes, on podreu relaxar-vos i gaudir d’un entorn envejable.

(Curs 2023-2024):

Preu per alumne “des de”: 29€
Mínimn 50 alumnes de pagament 

Bus + entrada al parc + dinar gratuït pels professors
1 professor gratuït cada 10 alumnes de pagament

El preu per alumne, es calcula dividint el total d’alumnes, per els autocars reservats.
Exemple: Si som 85 alumnes (2 autocars), el preu serà el de “Mínim 40”
10 DIES ABANS DE LA SORTIDA, HEM DE TENIR TANCAT EL NÚMERO D’ALUMNES.

 

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.