skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


XXVI FESTA DE LA SAL A L’ESCALA i LA COSTA BRAVA

3 dies. Sortida 15 de setembre de 2023 (divendres)

PREU: 346
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

 

Divendres 15: ORIGEN – COTLLIURE- L’ESCALA
Sortida al matí des dels llocs i hora acordats direcció Girona. Durant el camí, parada per esmorzar a compte del client. Continuació del viatge direcció la Costa Vermella fins arribar cap al migdia a Cotlliure, turístic municipi de la Catalunya nord, cèlebre des de l’època dels Reis de Mallorca i on pintors com Matisse van fer-hi estada atrets per la llum del seu port pesquer. Passeig lliure pel centre històric de la població on hi destaca l’església de Nostra Sra. Agnès construïda a nivell del mar, protagonista absoluta de la població. A l’hora convinguda, gaudirem d’un bon dinar de restaurant a la mateixa població. Després de dinar, pujarem a bord del tren turístic per descobrir d’una manera agradable i original aquest port català a través d’un recorregut entre camps de vinyes i senders pintorescos que ens mostraran belles vistes de Cotlliure. Després d’una breu parada al Fort de Sant Elm amb vistes sobre la badia d’aquesta vila marinera situada entre la plana del Rosselló i la costa, retornarem per la cornisa rocosa cap al petit port pesquer. Al final de la tarda, seguirem el nostre camí, ja en direcció a l’hotel situat a l’Escala una de les poblacions més atractives i singulars de la Costa Brava. Tràmits d’entrada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dissabte 16: MUSEU DEL CASTELL DE PERALADA – DINAR A L’HOTEL – XXVI FESTA DE LA SAL A L’ESCALA
Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar en direcció al cor de l’Alt Empordà, terra de pas, per la seva situació al nord de la Costa Brava fent frontera amb França. Arribada al nucli antic de Peralada ubicat a l’entorn del Castell de Peralada i visita acompanyats per un guia del museu del castell: l’impressionant Biblioteca que compta amb un fons, compost per més de 80.000 volums; l’imponent nau central de l’Església del Carme, que conserva la magnífica coberta de fusta policromada del s. XIV, la plata espanyola i els tapissos de Brussel·les de la capçalera; El claustre gòtic del convent del Carme; el Museu del Vidre, situat dins el mateix recinte, que compta amb una exposició de 2.500 peces de vidre i cristall, a més de ceràmica, monedes i restes arqueològiques. Finalitzarem la visita al Museu del Vi, creat als anys 60 a la cava on fins aleshores s’elaboraven els vins de Peralada i on en acabar el recorregut, se’ns obsequiarà amb una degustació de cava. Retorn a l’hotel i dinar. Arribat el moment, assistirem als actes centrals de la XXVI Edició de la “Festa de la Sal” festa que homenatja als pescadors, les saladores i a tots els treballadors que estan vinculats amb la mar. Resta de tarda-vespre destinada a gaudir d’aquesta recreació històrica en el marc incomparable de la platja de l’antic porc de l’Escala que inclou una mostra d’oficis mariners, escenes de la vida quotidiana de l’època, balls tradicionals, arribada de les barques amb les veles il·luminades, etc. Sopar i allotjament a l’hotel.

 Diumenge 17: PORT DE ROSES – PN CAP DE CREUS I CADAQUES – L’ESCALA – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la població de Roses, on a les 10.00h del matí, pujarem a bord d’una embarcació que ens portarà fins a la platja de Cadaqués tot vorejant la Costa del Parc Natural de Cap de Creus, Cap Norfeu i Cala Joncols. Desembarcament a la petita platja de Cadaqués, i disposició d’una hora i mitja per passejar i gaudir d’aquesta vila marinera que mira de cara al mar i que resta aïllada de la resta de l’Alt Empordà per les muntanyes del Pení, a la Serra de Rodes. A l’hora convinguda, retorn amb l’embarcació fins al port de sortida i trajecte fins a l’hotel per dinar. Acabada la sobretaula, iniciarem el viatge de retorn cap als llocs d’origen i     fi dels nostres serveis.

 PREU PER PERSONA: 346€
Supl. habitació individual: 76€

PREU: 346
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »