skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ZAMORA, ARRIBES DEL DUERO, LLEÓ i SALAMANCA

6 dies. Sortida 25 de setembre de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 1090
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
El viatge serà compartit (sortida de Manresa amb mínim 4 places)

Una de les destinacions amb més diversitat natural d’Europa, monuments espectaculars, una gastronomia d’allò més completa… així és aquesta regió de l’interior d’Espanya. Ciutats reconegudes com a Patrimoni de la Humanitat, llocs únics amb testimonis dels primers pobladors d’ Europa. Per Castella i Lleó passa també el famós Camí de Santiago, una de les rutes de pelegrins més importants del món. Compta amb 40 espais naturals protegits. La seva gastronomia tradicional és l’especialitat de Castella i Lleó, amb plats tan típics com el lleig assegut, la morcilla, el botell, el cotxinillo asado… i vins de qualitat com els de Ribera de Duero.

 

25 SETEMBRE.- MANRESA – SORIA – ZAMORA
Sortida del punt indicat en direcció Saragossa i arribada a Sòria. DINAR EN RESTAURANT. Prossecució del viatge en direcció a Logronyo, Burgos i arribada a Zamora.  Acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 26 SETEMBRE.- ZAMORA – MIRANDA DO DOURO (CRUCERO POR EL CAÑÓN DE LOS ARRIBES DEL DUERO) – FERMOSELLE – ZAMORA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Portugal per arribar a Miranda de Douro on farem un creuer pels Arribes del Duero.  Durant el recorregut, els tècnics de l’EBI, interpreten la geologia, fauna, flora i recursos etnogràfics d’aquest “Grand Canyon” europeu i els seus projectes hispans-llusos de recuperació mediambiental en aigües internacionals. Retorn a Miranda on tindrà lloc una degustació de vins del Duero. A continuació visita guiada a la Ciutat de Miranda do Douro amb el seu nucli històric, Catedral i Museu Etnogràfic. DINAR EN RESTAURANT TÍPIC DE LA LOCALITAT. A la tarda ens dirigirem cap a Fermoselle on farem un recorregut peatonal declarat Bé d’Interès Cultural, es troba al mig del Parc Natural dels Arribes del Duero. Destaca per la seva arquitectura popular. Carrers empinats repletes de casones antigues, d’ aspecte robust i amb escuts, racons pintorescos com l’ arc d’ accés a la zona del castell o els carrers del Torrejón o del Nogal. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

27 SETEMBRE.- ZAMORA – LEÓN – ASTORGA – ZAMORA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Lleó. Realitzarem la visita guiada a aquesta ciutat panoràmica i per als vianants. Destaca la seva catedral gòtica en la qual els seus murs van ser reduïts per ser substituïts per 1764 m2 de vitralls acolorits, constituint una de les majors col·leccions de vitralls medievals del món, el Parador de Sant Marc del segle XVI construït amb l’objectiu d’albergar la seu principal de l’Orde Militar de Santiago a l’oest de la península,  la Basílica de Sant Isidor on descansen els cossos de diversos reis castellans, destacant el de la reina Doña Urraca i la Casa dels Botins… DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Astorga, nascuda com a campament militar romà. Al segle XI i gràcies a l’impuls donat pel Camí de Sant Jaume, la ciutat va experimentar un augment progressiu. Realitzarem un recorregut peatonal pel seu centre històric on cal destacar la catedral, el Palau Episcopal, l’ajuntament i l’Ergàstula romana, tots ells declarats Bé d’Interés Cultural. A hora indicada, retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

28 SETEMBRE.- ZAMORA – SALAMANCA – ALBA DE TORMES – ZAMORA
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció Salamanca on farem la visita guiada pel centre de la ciutat, en el qual podrem admirar: la catedral vella del segle XII i la nova del segle XV, la Clarecía, seu de la Universitat pontifícia i la distingida Casa de les Conchas entre d’altres. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda ens dirigirem cap a Alba de Tormes. Recorregut peatonal la localitat i visita guiada al Museu Carmelità on destaquen les sales de pintura, escultura, orfebreria, la zona de camarins del segle XVII (on es troba el sepulcre de la Santa i les relíquies del seu braç i cor) i la cel·la de la seua mort. A hora indicada, retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT

 29 SETEMBRE.- ZAMORA – TORDESILLAS – TORO – ZAMORA
PENSIÓ COMPLETA. ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Tordesillas per visitar el Museu del Tractat de Tordesillas on van tenir lloc les negociacions entre Castella i Portugal, que van concloure amb la signatura d’ aquest tractat l’ any 1494. Continuació cap a Toro on realitzarem un recorregut peatonal per la localitat declarada Conjunt Històric Artístic. La seva ubicació estratègica va propiciar que fos lloc de conflicte entre cristians i musulmans, tall de reis i capital de província al segle XIX. Seguidament visitarem el Museu del Formatge Chillón i farem una àmplia degustació de formatges i productes típics de la regió (7 tipus de formatge, xoriço, llonganissa, llom de bellota, vi Chillón Reserva D.O. Toro). A hora indicada, retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda farem un recorregut peatonal a la ciutat de Zamora. El nucli antic de la ciutat té la qualificació de Conjunt Històric Artístic des de 1973. Destaca la seva muralla, sobresale el seu conjunt d’ edificis romànics, format per 23 temples i 14 esglésies, dades que la situen com la ciutat de major nombre i qualitat de temples romànics d’ Europa. Aquest patrimoni romànic consta de la catedral, el castell, el pont de pedra, el Palau de Doña Urraca, etc. Actualment està considerada com la “ciutat del romànic”. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

30 SETEMBRE.- ZAMORA – TARAZONA – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció a Valladolid, Peñafiel, Sòria i arribada a Tarazona. DINAR DE COMIAT.  Prossecució en direcció cap al punt d’ origen.

 

PREU PER PERSONA:
Mínim 36 places: 1.090€
Minim 25 places: 1.175€

 

VISITES INCLOSES:

MIRANDA DU DOURO – CANÓ DELS ARRIBES, creuer pels Arribes del Duero
MIRANDA DO DOURO, visita guiada
FERMOSELLE, recorregut peatonal
LLEÓ, visita guiada a la ciutat i entrada a la Catedral
ASTORGA, recorregut peatonal
SALAMANCA, visita guiada
ALBA DE TORMES, visita al Museu Carmelità
TORDESILLAS, visita del museu del Tractat de Tordesillas
ZAMORA,  recorregut peatonal
TORO, recorregut peatonal
TORO, visita al Museo Formatge Chillón


EL PREU INCLOU: –

  • Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
  • Guia acompanyant en tot el circuit
  • Hotel 4*
  • PC en hotels i restaurants
  • Esmorzar Buffet
  • Vi i aigua inclòs en dinars i sopars
  • Assegurança de viatge

 

EL PREU NO INCLOU:

  • Res no especificat
  • Tot tipus d’extres
PREU: 1090
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »