Parc d’atraccions Tibidabo

ESCOLES
Durada
1 dia
Preu per persona en habitació doble
29€
Categoria
Escoles

Es tracta d’un parc centenari i un dels més antics del món, en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a totes les edats. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.
Descobriràs més de 30 atraccions per a totes les edats, impactants espectacles i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del Parc. També trobaràs diferents serveis, com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zona de pícnic i tots els serveis necessaris per fer l’estada al Parc el més còmoda possible.

Alumnes (menors de 18 anys)
(Curs 2023-2024)

– Menor de 120 cm:  “des de”  28.50€/alumne
– A partir de 120 cm: “des de”  32.00€/alumne
Una gratuïtat per a professor cada 10 alumnes de pagament
(Professors excedent = 17€/professor)


El preu “des de” inclou:
• Autocar de 55/60 places amb mínim 50 alumnes de pagament, sortides comarca Bages
• Entrada al Parc d’atraccions.

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.