Aràbia, la perla del desert

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
21 de Gener 2025
Mínim de persones
15
Durada
12 dies
Preu per persona en habitació doble
4.975€
Suplement
Habitació individual: 1.035€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

Dia 1/21 Gener. Manresa – Barcelona – Jedah – Riad.-
Sortida fins a  l’aeroport de Barcelona per agafar vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Riad, via Jeddah i sortida a les 15.25. Arribada a l’aeroport de Jeddah a les 22:40 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Riad.

Dia 2/22 Gener. Riad.-
Sortida del vol amb destinació Riad a les 00:10. Arribada a l’aeroport de Riad a les 01:55, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps per descansar. Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida per fer la Visita de la Torre Al Faisaliah, gratacels i complex comercial, que té 267 metres d’alçada amb 55 pisos i és famosa per ser el primer gratacel construït a Aràbia Saudita. Amb forma de piràmide allargada, la Torre Al-Faisaliah sembla futurista especialment de nit, ja que destaca des de lluny. La torre és famosa per l’enorme globus de vidre que és a prop de la cúspide. El globus té 24 metres de diàmetre i està format per 655 plafons de vidre. Un altre element famós d’aquest edifici són les parets monumentals de vidrieres del vestíbul que van ser dissenyades per l’artista Brian Clarke. Actualment la torre és la quarta més alta d’Aràbia Saudita i l’edifici número 325 més alt del món. Dinar inclòs. A la tarda ens aproparem al Boulevard Ryad., us sorprendrà la vostra vida i activitat, les atraccions, els nombrosos restaurants amb especialitats de nombrosos països, els seus espectacles en viu i sobretot l’espectacle de fonts de colors. Temps lliure per fer una passejada pel sopar. Sopar inclòs. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 03 / 23 Gener. Riad.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la capital del regne, incloent-hi la pujada al mirador de la Torre del Kingdom Centre, la torre d’una mica més de 300 metres d’alçada que ofereix una vista espectacular sobre la ciutat, el seu disseny és molt bonic amb el seu mirador “en forma de pont”. Coneixerem també el National Museum el museu més gran del país, envoltat de bells parcs i aquí coneixerem la història, cultura i art del Regne. Després visitarem la Fortalesa de Masmak l’antiga fortalesa de la ciutat, el seu interior ens permet entendre l’increïble canvi que es va desenvolupar en aquesta ciutat a l’últim segle; tindrem a més un temps lliure per passejar pel barri, amb els seus socs i vida comercial. Dinar inclòs. A la tarda anirem al districte d’Al Turaif a Diriya zona declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest lloc a les fores de Riad, va albergar la primera capital de la dinastia saudita, el lloc inclou els vestigis de nombrosos palaus i un conjunt urbà als confins de l’oasi d’Ad-Diriya. Al final de la tarda inclourem l´entrada a la Mesquita d´Al Rajhi on tindrem una introducció a l’islam. Sopar inclòs. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 04 / 24 Gener. Riad – Al-Qasab – Shaqra – Ushaiqer – Buraydah.-
Esmorzar a l’hotel. Viatjarem per l’antiga ruta de pelegrins que des de l’Iraq viatjaven cap a la Meca, nombroses ciutats històriques en petit oasi la jalonen. Al Qasab va ser coneguda des de l’antiguitat per la seva producció de sal i blat, també pels seus poetes; coneixerem la ciutat emmurallada i les petites llacunes salines on es produeixen encara 200.000 tones de sal a l’any. Paisatges de desert de dunes ens porten a Shaqra, una ciutat que està creixent al costat de la seva universitat, visitem l’antiga ben fortificada, amb el pintoresc antic mercat i els carrerons de tova. Continuem a Ushaiqer, on es farà el dinar. Coneixerem l’Heritage Village, un poble que va ser parada important per als pelegrins a causa de les seves fonts i la bellesa del seu oasi. Podem conèixer el petit museu i les cases d’arquitectura Najdi amb les portes de fusta tallada, les belles finestres i els sostres triangulars. Continuació a Buraydah, capital de la província del Kasim, ciutat amb més de 600.000 habitants ubicada en un gran oasi. Arribada a final de tarda a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 05 / 25 Gener. Buraydah – Medina.-
Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortida per conèixer el Mercat de Camells més gran del món, ubicat a Buraydah, ciutat que també compta amb un hospital de camells. L’economia de la ciutat està basada en una agricultura de productes d’oasi (dàtils, llimones, taronges, blat) cada any se celebra entorn de setembre un immens mercat de dàtils, arriben persones de nombrosos llocs per comprar el requeriment anual d’aquest fruit; coneixerem “la ciutat del dàtil” més o menys activa segons l’època de l’any i podrem conèixer i degustar aquest dolç fruit de la palmera. Després tindrem un temps lliure per poder passejar pel centre de la ciutat, a la zona del mercat de verdures amb la seva gran mesquita, els seus socs de joies i la seva activitat diària. Dinar inclòs. Continuarem la ruta per una excel·lent autopista que travessa el desert, per arribar al final de la tarda a la ciutat santa de Medina, “la ciutat lluminosa”. Ens trobem en un imponent destí històric, una de les dues ciutats més sagrades de l’islam, destí on arriben cada any milions de pelegrins i ciutat prohibida per a no musulmans fins fa molt poc temps; respecte pels seus habitants i creences, manera de vestir adequat és requerit. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Anirem a la nit a conèixer, avui des de fora, la Mesquita Al Masjid construïda pel propi profeta i el lloc on està enterrat i no podrem evitar sentir emocions quan observem els milers de persones que entren a l’hora de l’oració. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 06 / 26 Gener. Medina – A l’Ula.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de Medina, apropant-nos als seus llocs sagrats. Visitarem la Mesquita del Profeta (Al Masjid an Nabawi), sorprenent i lluminosa mesquita de 10 minarets amb capacitat per a un milió de visitants. La tomba del Profeta es troba sota la cúpula verda de la mesquita. El Turó d’Uhud importants lloc de peregrinació, aquí es van enfrontar les forces del profeta contra les tropes de la Meca; la seva immensa esplanada, la pujada al turó, si és possible fer-ho en silenci i respectant els centenars de pelegrins que ens envolten qualsevol dia. La Mesquita de Quba, l’any 622, el profeta i els seus seguidors van col·locar aquí la primera pedra de la primera mesquita de la història, encara que l’edifici actual sigui més recent; una passejada pel proper mercat on podran trobar dàtils, perfums i altres especialitats locals. Dinar inclòs. Disposarem després d’un temps lliure al centre de la ciutat perquè pugueu passejar per les zones comercials o si voleu visitar el Museu del Ferrocarril de Hejaz (a l’antiga estació de tren otomana). A la tarda viatgem a un dels llocs més espectaculars del món: la regió i l’oasi d’Al-Ula; un autèntic museu a l’aire lliure envoltat de natura, on hi ha formacions rocoses, canons i barrancs que competeixen amb els majestuosos tresors tallats pels seus antics pobladors. Després de l’arribada a la zona, anirem a la Roca de l’Elefant, Jabal Al Fil, fenomen geomorfològic impressionant, roca de 52 metres d’alçada en forma d’Elefant. Trasllat al´hotel seleccionat, distribució d´habitacions. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 07 / 27 Gener. A l’Ula – Tabuk.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per conèixer el recinte arqueològic patrimoni de la Humanitat de Hegra (Madain Salih), declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, de cultura Nabatea “l’altra Petra” ens meravella amb les tombes excavades a la roca en un entorn desèrtic carregat de misteri. Dinar inclòs. Tindrem temps lliure a “Al Ula heritage village” l’antic Al Ula magníficament restaurat amb els seus agradables restaurants i botigues. Tindrem també un temps per passejar pel magnífic Oasis. A mitja tarda sortirem cap a Tabuk, on en arribar ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 08 / 28 Gener. Tabuk – Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer Tabuk, una de les ciutats més antigues del país, amb més de mig milió d´habitants, activa capital provincial i una de les ciutats més antigues del país. Visitarem el Castell l’origen del qual es remunta a 3500 anys abans de Crist, al seu interior un museu narra la història del castell i la ciutat, des dels grans exploradors que la van visitar com Ibn Battuta fins als pelegrins que paraven a beure de les fonts a la seva camí cap a la Meca o Medina. Després del castell caminem per tota la zona comercial del centre i arribem fins a l’Antiga Estació de tren, avui museu que conserva les màquines de vapor que comunicaven Damasc amb Medina. Després entrarem a El Mad House. Dinar inclòs. Després de la visita de Tabuk, trasllat a l’aeroport per agafar vol local amb destinació Jedah. Arribada a l’aeroport de Jedah, segona ciutat del país amb quatre milions d’habitants a la vora del Mar Roig. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 09 / 29 Gener. Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per fer la Visita Panoràmica d’aquesta ciutat, plena de contrastos el centre dels quals ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat i que coneixerem amb un guia local. Coneixerem el centre històric amb els seus carrerons medievals i les cases de fusta; visitarem la Casa de Beit Sallum i el Tabeyat International City, conjunt arquitectònic de gran bellesa amb els museus d’història i etnografia. Dinar inclòs. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 10/30 Gener. Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer la ciutat. Ens sorprendran els seus contrastos, en aquest moment una gran part de la ciutat està sent reconstruïda per fer-ne una gran megalòpoli mundial; destaca la construcció de la Jedah Tower que serà ledifici més alt del món amb més de mil metres dalçada. Seguirem la Cornisa, amb les seves boniques vistes, les mesquites al costat del mar i les zones d’esbarjo; contemplarem la Font del Rei Fahd, la més alta del seu tipus al món, els seus raigs arriben a més de 300 metres d’alçada. Pararem a l’actiu i pintoresc Mercat de Peix. Dinar inclòs. Tornarem a visitar el centre històric, entrant per Bab Makkah, la porta més important de Jedah, passarem també pel Cementiri d’Eva on la tradició diu que Eva va ser enterrada (la dona d’Adan, la primera dona de la humanitat segons la Bíblia) . Sopar inclòs. Allotjament.

Dia 11/31 Gener. Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. A l´hora indicada sortida de l´hotel per visitar l´Aquari Fakieh, la primera exhibició marina del seu tipus a Aràbia Saudita. Els túnels extensos i els grans tancs que componen l’aquari tenen més de 200 espècies i al voltant del 85% són natives dels esculls de corall intactes de Jeddah. Passarem també per la Mesquita d’Al Rahma, més coneguda com la mesquita flotant per estar construïda a la vora del Mar Roig, amb pilars sobre l’aigua. Gaudirem també de l´animat Port Esportiu, molt proper a les pistes on se celebra el Gran Premi de Fórmula 1. Dinar en restaurant local. Finalitzada la visita, temps lliure a disposició dels clients per continuar visitant allò que més els hagi agradat de la ciutat o per fer compres. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer el Sopar en restaurant local. Finalitzat el sopar, trasllat de tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 12/01 Febrer. Jedah – Barcelona – Manresa.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada de l’hotel en direcció a l’aeroport de Jeddah per agafar el vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Barcelona i sortida a les 10:10. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 14.10, i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

• Trasllat Manresa-aeroport-Manresa
• Vols Barcelona-Riad / Jedah-Barcelona
• Allotjament i esmorzar 3 nits a Hotel seleccionat o similar a Riad en habitació estàndard.
• Allotjament i esmorzar 1 nit a Hotel seleccionat o similar a Buraida en habitació estàndard.
• Allotjament i esmorzar 1 nit a Hotel seleccionat o similar a Medina en habitació estàndard.
• Allotjament i esmorzar 1 nit a Hotel seleccionat o similar a Al-Ula en habitació estàndard.
• Allotjament i esmorzar 1 nit a Hotel seleccionat o similar a Tabuk en habitació estàndard.
• Allotjament i esmorzar 4 nits a Hotel seleccionat o similar a Jedah en habitació estàndard.
• Visites tal com vénen indicades a la cotització.
• Vol intern a classe turista al tram TUU/JED.
• Visites: a Riyadh (Boulevard Ryad / National Museum / Fortalesa Masmak / La Torre Al Faisaliah / Kingdom Center / Mesquita Al Rajhi i Diriyah) – Al Qasab, Shaqra i Ushaiqer Heritage Village – a Bouraida (Mercat de camells / Ciutat del Dàtil) – a Medina (Mesquita del profeta / el Turó d’Uhud / Mesquita de Quba) – a Al Ula (la roca Elefant / Madain Salih) – a Tabuk (el Castell / antiga Estació de Tren / El Mud House) – a Jeddah (Al Balad / Casa de Beit Sallum / Taybat International City / La Cornisa / Font del Rei Fahd / Mercat de Peix) / Aquari Fakieh / Mesquita d’Al Rahma.
• 1 Sopar com a Comiat a Jedah la darrera nit.
• Impostos de municipi als hotels.
• Guia de parla hispana durant el recorregut.
• Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
• Autocar modern per a tot el recorregut.
• Visat d’entrada al país
• Taxes aeroport
• Propines a xofer i guies
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

Documentació necessària: PASSAPORT (vigència mínima de 6 mesos des de l’entrada al país) / Vsat

 

Hotels previstos, o similars: 
RIAD: Hotel Warwick Riyadh 4*
BURAIDA: Hotel Best Western Plus 4*
MEDINA: Hotel Season Star 4*
AL ULA: Hotel Sahary Al Ula Resort 4*
TABUK: Hotel Skyline 4* / Hotel Ewaa 4*
JEDAH: Hotel Warwick Jeddah 4*

El preu no inclou

• Begudes als àpats
• Maleters a hotels i aeroports
• Qualsevol altre despesa no especificada a l’itinerari

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.