ARÀBIA, LA PERLA DEL DESERT

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
09 de Novembre 2024
Durada
11 dies
Preu
Des de 4.490€
Categoria
Exclusiu Concord
Suplement
Habitació individual: 690€

Programa

Dissabte  9 novembre.    Barcelona – Jedah – Riad.-
Sortida de l’aeroport de Barcelona amb vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Riad, via Jeddah i sortida a les 15:25. Arribada a l’aeroport de Jeddah a les 22:40 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Riad.

 Diumenge  10 novembre .    Riad.-
Sortida del vol amb destinació Riad a les 00:10. Arribada a l’aeroport de Riad a les 01:55, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps per descansar. Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, sortida per fer la visita de la Torre Al Faisaliah, gratacels i complex comercial que te 267 mts d’alçada amb 55 pisos  i es famos per ser el primer gratacels construit a Aràbia Saudita.
Dinar i a la tarda ens aproparem al Boulevard Ryad., us sorprendrà la vostra vida i activitat, les atraccions, els nombrosos restaurants amb especialitats de nombrosos països, els seus espectacles en viu i sobretot l’espectacle de fonts de colors. Temps lliure per fer una passejada. Sopar.  Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dilluns  11 novembre.    Riad.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la capital del regne, incloent-hi la pujada al mirador de la Torre del Kingdom Centre, la torre d’una mica més de 300 metres d’alçada que ofereix una vista espectacular sobre la ciutat, el seu disseny és molt bonic amb el seu mirador “en forma de pont”. Coneixerem també el National Museum el museu més gran del país, envoltat de preciosos parcs i aquí coneixerem la història, cultura i art del Regne. Després visitarem la Fortalesa de Masmak l’antiga fortalesa de la ciutat, el seu interior ens  permet entendre l’increïble canvi que es va desenvolupar en aquesta ciutat a l’últim segle; tindrem a més un temps lliure per passejar pel barri, amb els seus socs i vida comercial. Dinar . A la tarda anirem al districte Al Turaif a Diriya zona declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest lloc a les afores de Riad, va albergar la primera capital de la dinastia saudita, el lloc inclou els vestigis de nombrosos palaus i un conjunt urbà als confins de l’oasi Ad-Diriya. Al final de la tarda entrada a la Mesquita Al Rajhi on tindrem una introducció a l’islam. Sopar. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dimarts  12 novembre.       Riad – Al-Qasab – Shaqra – Ushaiqer – Buraydah.-
Esmorzar a l’hotel. Viatjarem per l’antiga ruta de pelegrins que des de l’Iraq viatjaven cap a la Meca, nombroses ciutats històriques en petit oasi la jalonen. Al Qasab va ser coneguda des de l’antiguitat per la seva producció de sal i blat, també pels seus poetes; coneixerem la ciutat emmurallada i les petites llacunes salines on es produeixen encara 200.000 tones de sal a l’any. Paisatges de desert de dunes ens porten a Shaqra, una ciutat que està creixent al costat de la seva universitat, visitem l’antiga ben fortificada, amb el pintoresc antic mercat i els carrerons de tova. Continuem a Ushaiqer, on es farà el dinar. Coneixerem l’Heritage Village, un poble que va ser parada important per als pelegrins a  causa de les seves fonts i la bellesa del seu oasi. Podem conèixer el petit museu i les cases d’arquitectura Najdi amb les portes de fusta tallada, les precioses finestres i els sostres triangulars.  Continuació a Buraydah, capital de la província del Kasim, ciutat amb més de 600.000 habitants ubicada en un gran oasi. Arribada a final de tarda a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar . Allotjament.

Dimecres  13 novembre.    Buraydah – Medina.-
Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortida per conèixer el Mercat de Camells més gran del món, ubicat a Buraydah, ciutat que també compta amb un hospital de camells. L’economia de la ciutat està basada en una agricultura  de productes d’oasi (dàtils, llimones, taronges, blat) cada any se celebra al voltant de setembre un immens mercat de dàtils, arriben persones de nombrosos llocs per comprar el requeriment anual d’aquest fruit; coneixerem “la ciutat del dàtil” més o menys activa segons l’època de l’any i podrem conèixer i degustar aquest fruit dolç de la palmera. Després tindrem un temps lliure per poder passejar pel centre de la ciutat, a la zona del mercat de verdures amb la seva gran mesquita, els seus socs de joies i la seva activitat diària. Dinar . Seguidament visitarem el Museu Al-Oqilat i continuarem la ruta per una excel·lent autopista que travessa el desert, per arribar al final de la tarda a la ciutat santa de Medina, “la ciutat  lluminosa”. Ens trobem en un imponent destí històric, una de les dues ciutats més sagrades de l’islam, destí on arriben cada any milions de pelegrins i ciutat prohibida per a no musulmans fins fa molt poc temps; respecte pels seus habitants i creences, manera de vestir adequat és requerit. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Anirem a la nit a conèixer, avui des de fora, la Mesquita Al Masjid construïda pel propi profeta i el lloc on està enterrat i no podrem evitar sentir emocions quan observem els milers de persones que entren a l’hora de l’oració. Sopar . Allotjament.

Dijous  14 novembre .    Medina – A l’Ula.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de Medina, apropant-nos als seus llocs sagrats. Visitarem la Mesquita del Profeta (Al Masjid an Nabawi), sorprenent i lluminosa mesquita de 10 minarets amb capacitat per a un milió de visitants. La tomba del Profeta es troba sota la cúpula verda de la mesquita. El Turó d’Uhud importants lloc de peregrinació, aquí es van enfrontar les forces del profeta contra les tropes de la Meca; la seva immensa esplanada, la pujada al turó, si és possible fer-ho en silenci i respectant els centenars de pelegrins que ens envolten qualsevol dia. La Mesquita de Quba, l’any 622, el profeta i els seus seguidors van col·locar aquí la primera pedra de la primera mesquita de la història, encara que l’edifici actual sigui més recent; una passejada pel proper mercat on podran trobar dàtils, perfums i altres especialitats locals. Dinar . Disposarem després d’un temps lliure al centre de la ciutat perquè pugueu passejar per les zones comercials o si volem visitar el Museu del Ferrocarril de Hejaz (a l’antiga estació de tren otomana). A la tarda viatgem a un dels llocs més espectaculars del món: la regió i l’oasi Al-Ula; un autèntic museu a l’aire lliure envoltat de natura, on hi ha formacions rocoses, canons i barrancs que competeixen amb els majestuosos tresors tallats pels seus antics pobladors. Després de l’arribada a la zona, anirem a la Roca de l’Elefant, Jabal Al Fil, fenomen geomorfològic impressionant, roca de 52 metres d’alçada en forma d’Elefant. Trasllat al´hotel seleccionat, distribució d´habitacions. Sopar . Allotjament.

Divendres  15 novembre.    A l’Ula – Tabuk.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per conèixer el recinte arqueològic patrimoni de la Humanitat de Hegra (Madain Salih), declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, de cultura Nabatea “l’altra Petra” ens meravella amb   les tombes excavades a la roca en un entorn desèrtic carregat de misteri. Dinar. Tindrem temps lliure a “Al Ula heritage village” l’antic Al Ula magníficament restaurat amb els seus agradables restaurants i botigues. Tindrem també un temps per passejar pel magnífic Oasis. A mitja tarda sortirem cap a Tabuk, on en arribar ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar. Allotjament.

Dissabte  16 novembre. Tabuk – Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer Tabuk, una de les ciutats més antigues del país, amb més de mig milió d´habitants, activa capital provincial i una de les ciutats més antigues del país. Visitarem el Castell l’origen del qual es remunta a 3500 anys abans de Crist, al seu interior un museu narra la història del castell i la ciutat, des dels grans exploradors que la van visitar com a Ibn Battuta fins als pelegrins que paraven a beure de les fonts a la seva camí cap a la Meca o Medina. Després del castell caminem per tota la zona comercial del centre i arribem fins a l’Antiga Estació de tren, avui museu que conserva les màquines de vapor que comunicaven Damasc amb Medina. Dinar,  Després entrarem a El Mad House. Després de la visita de Tabuk, trasllat a l’aeroport per agafar vol local amb  destinació Jedah. Arribada a l’aeroport de Jedah, segona ciutat del país amb quatre milions d’habitants a la vora del Mar Roig. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Sopar. Allotjament.

Diumenge 17 novembre.    Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per fer la Visita Panoràmica d’aquesta ciutat, plena de contrastos el centre dels quals ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat i que coneixerem amb un guia local. Coneixerem el centre històric amb els seus carrerons medievals i les cases de fusta; visitarem la Casa de Beit Sallum i el Tabeyat  International City, conjunt arquitectònic de gran bellesa amb els museus d’història i etnografia. Dinar. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar. Allotjament.

Dilluns  18 novembre.    Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer la ciutat. Ens sorprendran els seus contrastos, en aquest moment una gran part de la ciutat està sent reconstruïda per fer-ne una gran megalòpoli mundial; destaca la  construcció de la Jedah Tower que serà l’edifici més alt del món amb més de mil metres d’alçada. Seguirem la Cornisa, amb les seves boniques vistes, les mesquites al costat del mar i les zones d’esbarjo; contemplarem la Font del Rei Fahd, la més alta del seu tipus al món, els seus raigs arriben a més de 300 metres d’alçada. Pararem a l’actiu i pintoresc Mercat de Peix. Dinar i tornarem a visitar el centre històric, entrant per Bab Makkah, la porta més important de Jedah, passarem també pel Cementiri d’Eva on la tradició diu que Eva va ser enterrada (la dona d’Adan, la primera dona de la humanitat segons la Bíblia) . Sopar com a Comiat en restaurant local. Allotjament.

Dimarts 19 novembre.    Jedah – Barcelona.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada de l’hotel en direcció a l’aeroport de Jeddah per agafar el vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Barcelona i sortida a les 10:10. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 14.10, fi del viatge i dels nostres serveis.

El preu inclou

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: -30€)
 • Vols a classe turista amb la companyia Saudia Airlines als trams BCN/JED/MED-JED/BCN
 • Allotjament i esmorzar en hotels 4*
 • Visites tal com vénen indicades a l’itinerari
 • Vol intern a classe turista al tram TABUK/JEDAH.
 • Sopar de a Comiat a Jedah.
 • Impostos de municipi als hotels.
 • Guia de parla castellana durant el recorregut.
 • Autocar modern per a tot el recorregut.
 • Règim de Pensió Completa
 • taxes aeropòrt
 • Propines
 • Visat d’entrada a Aràbia
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I ACOMPANYANT


PREU PER PERSONA: 4.490€

Suplement habitació individual: 690€
Preu amb grup de 15 a 20 places.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.