Madeira, un jardí flotant

Places exhaurides EXCLUSIU CONCORD
Sortida
06 de Maig 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
1.850€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP DE MÀXIM 8 PLACES I  ACOMPANYANT

 

1r. dia.-    BARCELONA – FUNCHAL
Sortida de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol destí a Funchal.  Arribada, recollirem  el vehicle i  trasllat a l’hotel 4*. Acomodació, sopar i allotjament.

2n dia.-  CAMARA DE LOBOS – CABO GIRAO – PONTA DO SOL – PORTO MONIZ –  SAO VICENTE
Esmorzar i sortida cap a Porto Moniz. Començarem per Camara de Lobos. Petit poble de pescadors i vaixells coloristes. Vinyes i plantacions de plàtans. Més endavant trobarem el Cabo Girao, amb 580 m de caiguda lliure és el segon penya segat més alt d’Europa. Ribeira Brava. Ponta do Sol.  Dinar. Continuarem cap Serra de Agua fins la cruïlla de la Encumeada i ens dirigirem per l’altiplà (1500m). Paul de Serra. fins a Porto Moniz on podrem pendre un fantastic bany en les piscines naturals formades en arrecifes volcanics. Continuarem per la carretera de la costa nord passant per les Vinyes de Seixal i per l’anomena’t “Velo de la Novia”; Nom poètic de una de les  cascades mes maques de l’illa.
Arribarem a Sao Vicente amb els seus carrers empedrats i la seva església barroca del s. XVII. Sopar. Tornada cap a Funchal.

3r. dia.—PICO DE BARCELOS – CURRAL DAS FREIRAS – EIRA DO SERRADO – PICO ARREIRO-LEVADA DE BALCOES
Esmorzar i sortida cap a Curral das Freiras. Començarem per el Pico de Barcelos a 6 km del Oest de la ciutat. Continuarem cap al mirador Eira Do Serrado (1.026 m). Podrem admirar Curral das Freiras, una depressió profunda i un dels paisatges més macos de Madeira i podrem provar l’especialitat de la zona: el licor de castanya. Tot seguit anirem fins el Pico de Arreiro que es troba a 1810m, és el segon punt més alt de l’illa i arribarem a Pico Ruivo (1861m). Ribeiro Frio amb els seus jardins i els seus vivers de truites. Dinar. Tot seguit farem la Levada de Balcoes. De tornada a Funchal pararem a Monte (lloc històric – religiós) visitant la seva bonica església de nostre Senyora Du Monte del s. XVIII patrona de l’illa.
Si ho desitgem podrem baixar amb els carros de vimat per les pronunciades pendents fins a Funchal. Sopar a la part velha de Funchal.

4t dia – PENHA D’AGUIA – FAIAL – SANTANA – SAO JORGE – MIRADOR DE CABANAS – CALHAU SAO JORGE – PONTA DELGADA
Esmorzar i sortida en direcció a Santana. Visitarem Penha d’Aguia, Faial, Santana… amb les seves típiques cases de forma triangular. Sao Jorge i la seva bonica església  barroca. Dinar. Mirador de Cabanas. Arco de Sao Jorge, Calhau de San Jorge, on podrem fer una levada als acantilats de vora al mar. Faja Do Penedo. Ponta Delgada i tornada a Funchal. Sopar i allotjament.

5è dia.-  FUNCHAL
Esmorzar, Dinar i Sopar a Funchal . Visita de la ciutat.

 • La Catedral
 • Museu del Arte Sacra.
 • Adegas de Sao Francisco ( Bodegues )
 • Mercat dos Labradores.
 • Zona velha de Funchal.
 • Telefèric.( Opcional )
 • Jardí Botànic.
 • Esglesia Do Colegio Sao Joao

6è dia—CAMACHA – MIRADOR DE PORTELA – PORTO DA CRUZ – PONTA SAO LOURENÇO -PONTA DO GARAJAO
Esmorzar i sortida cap a Camacha on podrem observar els artesans mentre treballen el preciat vimat.
Santo Do Serra i el mirador de Portela, Porto da Cruz. Dinar. Caniçal, Prainha, Ponta de Sao Lourenço reserva natural molt especial i única. De camí de retorn passarem per Caniço i Ponta do Garajao amb el seu Cristo Rei. Sopar i allotjament.

7è dia.- PONTA DO SOL -CALHETA – JARDIM DO MAR- PONTA DO PARGO
Esmorzar i sortida cap al sud-oest de l’illa. Ponta du Sol – Calheta. Dinar. Jardim Do Mar, Paul Do Mar .Ponta do Pargo . Sopar i allotjament

8è dia.- FUNCHAL – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure per fer les ultimes compres o seguint visitant Funchal. Dinar i a l’hora convinguda trasllat al aeroport per tornar a Barcelona.
Arribada a BARCELONA i trasllat a la nostre ciutat d’origen.

Preu per persona des de: 1.850€ *
Suplement habitació individual: 295€
*Subjecte a la tarifa aèria al moment de fer reserva en ferm

EL VIATGE INCLOU:

 • TRASLLAT BAGES – AEROPORT – BAGES
 • BITLLET AVIÓ ANAR I TORNAR DES DE BARCELONA
 • HOTEL 4 * – 7 NITS / 8 DIES  EN ALLOTJAMENT I  ESMORZAR
 • PENSIO COMPLETA : DINARS I SOPARS A RESTAURANTS ITINERARI
 • VEHICLE AMB XOFER – GUIA ACOMPANYANT DURANT TOT EL VIATGE
 • ASSEGURANÇA MÈDICA I CANCEL·LACIÓ DE VIATGE

 

NO INCLOU:

 • BEGUDES ALS ÀPATS

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.