BHUTAN i KATMANDÚ

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
22 d'Octubre 2024
Durada
14 dies
Preu
Des de 6.950€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 1 (22 OCTUBRE) MANRESA – BARCELONA– KATMANDU
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on finalitzats els trpamits de facturació, sortirem  en vol amb destinació Nepal. Nit a bord.

DIA 2 (23 OCTUBRE) KATMANDU
Arribada a l’aeroport de Katmandú. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Dinar a Hotel.
A la tarda sortida cap a centre de la ciutat (Barri antic de Katmandú, Ason, Macchindra Bahal, Indra Chowk, Naradevi, Shree Gha i  Thamel). Després darribar a Thamel, temps lliure. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3 (24 OCTUBRE ) KATMANDÚ / SWAYAMBHUNATH / PATAN / KATMANDÚ
Esmorzar. Al matí sortida per visitar la gran estupa de Swoyambhunath, que vol dir “auto creador” i està situat sobre un turó. També és conegut popularment com a “Temple dels micos” on es podrà trobar els pelegrins nepalis oferint les seves pooja i oracions. Després de la visita de Swoyambhunath, seguim per visitar la Plaça Reial de Katmandú (Durbar Square) que inclou el museu de Hanuman Dhaka Durbar, el temple de Taleju Bhawani, l’estàtua del Rei Pratap Malla amb la família, la gran campana entre dues columnes de pedra, el palau de nou pisos de Basantapur, la pagoda de Kasthamandap d’on surt el nom de la ciutat de Kàtmandu. Kasthamandap significa la casa de la Fusta. La construcció de tota la casa ve de només un arbre. Era un arbre massa gran. Per això, la gent va prendre el nom de la ciutat com Kasthamandap per després canviar-los a Katmandú. Es conclou la visita amb la visita al palau de Kumari, la deessa vivent. Dinar al restaurant local. A la tarda visita de la segona ciutat de la vall de Katmandú, Patan. En realitat, és la ciutat més vella entre les tres ciutats de la vall. Té un altre nom que es diu Lalitpur o ciutat de les belles arts. A Patan es visitarà la Plaça Durbar, que significa Plaça del Palau Reial on vivien els reis anteriors. Han desenvolupat diversos temples i monuments al voltant del Palau Reial. A la plaça es visita el temple de Taleju amagat dins d´un pati principal de la plaça, el temple de Krishna, el temple d´Hiranya Barna Maha Bihara que vol dir el temple d´or, el mercat de Mangal Basar etc. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4 (25 OCTUBRE ) KATMANDU/ ATUR/ THIMBU
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Katmandú per agafar el vol cap a Paro a Bhutan. Arribada a l’aeroport de Paro. Des de l’avió, en un dia clar, podreu gaudir d’una fantàstica vista de la serralada de l’Himàlaia amb els seus espectaculars cims: l’Everest, el Makalu i el Kanchenchunga. Arribada (Durada del vol 1h/10 min.) Dinar en un restaurant local a Paro (Si dóna temps pel vol).
Després continuació per carretera cap a Thimphu. A la ruta visita de Tamchog Lakhang on ens passejarem pel pont penjant del ferro que va ser construït per un Sant Tibetà Thangthong Gyalpo al segle XIII. Arribada a Thimphu i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5 (26 OCTUBRE) THIMPU- TANGO i CAMINADA
Esmorzar.  i sortida per, visita de Simtokha Dzong, primera fortalesa de Bhutan i és la porta d’entrada a la vall de Thimphu. Continuem el viatge per 40 minuts més al nord de Thimphu i gaudir d’una caminada fins a un monestir sagrat. És una hora i mitja de caminada fins al temple de Cheri, que és el centre d’aprenentatge budista més alt. És un lloc on es mediten els monjos. Aquest és el lloc on es pot veure il·lusori Goral(Cabra Salvatge). La riba del riu a Cheri també és una zona d’observació d’aus. Dinar (Picnic) a la zona del riu. Després continuem a caminada fins a l’altre temple anomenat Tango, és una escola budista. El col·legi és a dalt d’una pendent. (Si voleu canviar aquesta pujada a una de més gradual, doncs es pot fer la caminada per la vall. Serà un passeig d’una hora passant pels boscos al riu Thimphu).
Resta de la tarda lliure per passejar per Thimphu amb el nostre acompanyat.
Sopar i allotjament.

DIA 6 (27 OCTUBRE ) THIMPU
Esmorzar. Sortirem a visitar Kuensel Phodrang que també està conegut com a Buddha point. Està situat damunt del turó del parc nacional de Kuenselphodrang.
Continuem de Kuensel Phodran a Changangkha, La caminada ens porta a través dels boscos de pins blaus que ofereix una vista perfecta de la vall de Thimphu. La caminada dura unes 2 hores aprox. Aquest sender és part de la celebració del 60è aniversari del quart rei de Bhutan. Dinar 
Després continuem a visitar Motithang Takin Preserve i Memorial Chorten. Motithang Takin Preserve, és un lloc especial per observar Takin, l’animal nacional de Bhutan.
The Memorial Chorten, també aquesta conegut com el Thimphu Chorten. Aquest és el gran monestir budista a l’estil tibetà que va ser construït el 1974 a la memòria del tercer rei de Bhutan Jigme Dorji Wangchuk. A la tarda visitem el Tashichho Dzong, situat a l’extrem nord de la ciutat de Thimphu, a la riba occidental del Wang Chu. Tashichho Dzong també està conegut com Thimphu Dznog i és la residència destiu de la venerada comunitat monàstica. Tornada i sopar a l’hotel.

DIA 7 (28 OCTUBRE) THIMPU / GANGTEY 
Esmorzar. sortida per carretera cap a Gangtey/Phobjika. Gangtey/ Phobjika és una vall glacera (3.000 m) als vessants occidentals de les Muntanyes Negres, una àrea de conservació designada que voreja el Parc Nacional de la Muntanya Negra on arribessin les garses amb el coll negre a l’hivern. És una de les reserves de vida silvestre més importants del país i es descriu com “el lloc més bell al país més bell dels Himàlaies”. Dinar. Arribada a Gangtey i trasllat a l’hotel. Més tard visitarem el complex del monestir de Gangtey Gonpa amb cinc temples que envolten la torre central principal. A la nit, explorar la vall mentre camina pels carrers. Tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8 (29 OCTUBRE ) GANGTEY / CAMINADA LONGTEY
Esmorzar. Avui farem una de les caminades  més pintoresques i belles de Gantey. La caminara Laongtey. A través de bambús arribarem a un poblet de poques cases amb colorits boscos a banda i banda de la vall on a l’hivern, els iacs pasturen. Dinar.
A la tarda caminada cap a Gangtey Nature Trail (Caminata d’unes 2 hrs.) que condueix a través de la bella, àmplia i en forma d’U vall glacera. També és conegut per la seva esplendor escènica i la seva singularitat cultural i és el més bonic i curt dels senders naturals existents a Bhutan.
Visitem el centre d’informació de Black Necked Crane (Garses amb el coll negre) a la vall de Phobjikha. És una oportunitat per als viatgers per aprendre sobre els ocells rars. El Centre té exposicions sobre les aus, les seves trajectòries migratòries i el seu comportament i sobre la ecologia de la vall. A la sala d’observació, els visitants poden fer servir telescopis d’alta potència per observar les aus.
Tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9 (30 OCTUBRE ) GANGTEY / PUNAKHA
Esmorzar. Després d’esmorzar, sortida per carretera cap a Punakha.
Arribada a Punakha i abans de fer el check in a l’Hotel, una caminada d’uns 20 minuts pel poble de Metshina passant pels arrossars fins al temple Chimi Lhakhang.
Chimi Lhakhang és el monestir del diví boig que va ser construït el 1499 i està dedicat a Lama Drukpa Kinley que aquesta conegut com el diví boig o sant boig. Anomenat així ja que el seu Ell el mètode d’ensenyament era diferent que els altres mestres. Dinar. Després visitem el Punakha Dzong, fortalesa construïda entre dos rius i antiga capital del país. L’any 2011, el casament del cinquè rei es va celebrar en aquesta fortalesa. Després de la visita, tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 10 (31 OCTUBRE ) PUNAKHA / CAMINADA A KHANSUMYUELLEY NAMGUAL CHORTEN
Esmorzar. Sortida cap al nord de Punakha i comencem a caminar a Khamsum Yuelley Namgyal Chorten, un bon exemple d’arquitectura i tradicions artístiques butaneses. Una caminada d’una hora al Chorten, a través d’un corriol moderadament inclinat envoltat de pins, aquest lloc ofereix una bonica vista de la vall de Punakha. El Chorten va ser construït per eliminar les forces negatives i promoure la pau, l’estabilitat i l’harmonia al món canviant, domina la part superior de la vall de Punakha amb vistes imponents a través del Mo Chhu i cap als pics muntanyosos de Gasa.
Un bon exemple d’arquitectura i tradicions artístiques butaneses, el Khamsum Yuelley Namgyal Chorten es destaca en una cresta sobre la vall de Punakha. Aquest temple de 4 pisos va ser construït per Sa Majestat la Reina Mare, Ashi Tshering Yangdon Wangchuck segons les Sagrades Escriptures i es van trigar 9 anys a completar-ho. Aquest temple ha estat dedicat per al benestar del regne i la seva gent. Dinar
També visitem el poble de Talo. Talo Sangnacholing està construït en un altiplà i té una vista majestuosa dels pobles dels voltants. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 11 (01 NOVEMBRE) PUNAKHA/ PARO
Esmorzar i sortida cap a Paro. Arribada a Atur i visitem l’Atur Dzong que aquesta conegut com a Ringpung Dzong que significa fortalesa sobre un munt de joies. Aquest dzong impressionant és el millor exemple de l’arquitectura butanesa i és un dels dzongs més populars i coneguts de Bhutan. Després visitem el temple Kyichu Lhakhang. El temple va ser construït al segle VII per l’emperador tibetà que es diu Songtsen Gampo. Dinar. Tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 12 (02 NOVEMBRE) PARO / CAMINADA LA NIU DEL TIGRE / PARO
Després d’esmorzar, caminada curta al monestir Taktsang a 10 km de la ciutat de Paro. El nom del Monestir significa Niu de Tigre que està penjat en una roca (gairebé 900 m a dalt.
Més tard, visita la granja local (casa de poble tradicional). Les granges butaneses són molt acolorides , decoratives i tradicionalment construïdes sense l’ús d’un sol clau. Totes les cases segueixen el mateix patró arquitectònic. La visita ofereix una bona visió de l?estil de vida d’un agricultor. Dinar.  Gaudirem d’una tassa de te a la colorida casa de camp d’Atur amb vistes a una vista increïble. Tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 13 (03 NOVEMBRE) ATUR / KATMANDU/ BHAKTAPUR / KATMANDU
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Katmandú. Arribada a l’aeroport de Katmandú. Sortida per visitar la ciutat de Bhaktapur, la tercera ciutat de la vall de Kàtmandu i significa com la ciutat dels devots. Aquesta ciutat va ser la capital antiga del Nepal fins a finals del segle XV. A part continua conservant el seu ambient medieval i està declarada com a patrimoni de la humanitat. Igual que a totes les ciutats, té una plaça amb el palau i es diu palau de 55 finestres. Es visita una plaça terrisseria on es veu la vida actual de la ciutat. Dinar al restaurant local. Després de la visita, tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 14 (04 NOVEMBRE) KATMANDU/ BARCELONA / MANRESA
Esmorzar i  trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada via punt intermedi, fins a Barcelona.
A l’arribada, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 6.950€
Suplement per habitació individual: 1.350€

Preu Inclou
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
Vols internacionals amb 1 maleta de viatge facturada amb la companyia Qatar Airways des de Barcelona.
Vol Katmandu/ Atur / Katmandu a classe turista amb taxa incloses.
Trasllats en privat amb guia de parla hispana
3 nits al Nepal en hotel 4*
Règim  pensiò completa
Visites i entrades segons itinerari
9 nits a Bhutan en hotel 4*  amb SDF ( Taxes de desenvolupament sostenible).
Dinars a Bhutan durant les visites a restaurants locals excepte a les caminades que serà de pícnic.
Guia de parla hispana acompanyant a Bhutan per fer de traductor durant el recorregut
Entrades de les ciutats i dels monuments
Vol Katmandú- Paro – Katmandú a classe turista
Visat i permís a Bhutan
Propines de xofer i guia
Acompanyant de l’agència des de Manresa
Assegurança mèdica i de cancel·lació

Preu No Inclou
Servei de maleters a hotels i aeroport
Taxa turística de la ciutat, quan s’aplica.
Begudes als àpats
Extres.
Visats al Nepal (aprox. 30 usd).

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.