Llums de Nadal a Madeira

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
12 de Desembre 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
1.850€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP DE MÀXIM 8 PLACES I  ACOMPANYANT

 

1r. dia.-  MANRESA – BARCELONA – FUNCHAL
Sortida del Bages amb direcció al aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i sortida en el vol de la Tap cap a Funchal via Lisboa.
Arribada a Funchal ,recollir el vehicle i trasllat a l’hotel.

2n dia.- PORTO MONIZ – CAMARA DE LOBOS – PONTA DO SOL
Esmorzar i sortida cap a Porto Moniz. Començarem per Camara de Lobos. Petit poble de pescadors i vaixells coloristes. Vinyes i plantacions de plàtans.
Més endavant trobarem el Cabo Girao, amb 580 m de caiguda lliure és el segon penya segat més alt d’Europa. Ponta do Sol. Dinar. Continuarem cap Serra de Agua fins la cruïlla de la Encumeada i ens dirigirem per l’altiplà (1500m). Paul de Serra. fins a Porto Moniz amb les piscines naturals formades en arrecifes volcanics. on podrem pendre un fantàstic bany si ho desitgem. continuarem per la carretera de la costa nord passant per les Vinyes de Seixal i per l’anomenat “Velo de la Novia”; nom poètic d’una de les cascades mes maques de l’illa.
Arribarem a Sao Vicente amb els seus carrers empedrats i la seva església barroca del s. XVII. Tornada cap a Funchal. Sopar i allotjament

3r dia.- CURRAL DAS FREIRAS – PICO de BARCELOS – PICO ARREIRO – LEVADA DE BALCOES
Esmorzar i sortida cap a Curral das Freiras. Començarem per el Pico de Barcelos a 6 km del Oest de la ciutat. Continuarem cap al mirador Eira Do Serrado (1.026 m).
Podrem admirar Curral das Freiras, una depressió profunda i un dels paisatges més macos de Madeira i podrem provar l’especialitat de la zona: el licor de castanya. Tot seguit anirem fins el Pico de Arreiro que es troba a 1810m, és el segon punt més alt de l’illa sols  superat per  Pico Ruivo (1861m).. Dinarem a Ribeiro Frio. Tot seguit farem la Levada de Balcoes.
A la tarda tornada a Funchal on gaudirem de les meravelloses llums nadalenques de la ciutat on milers de llums brillen pels carrers, edificis i jardins transformant- la en un espectacle únic e increïble. També trobarem diferents betlems per tota la illa inspirats en la seva devoció i tradicions.
Sopar i allotjament .

4t.dia.- PENHA D’AGUIA – FAIAL – SANTANA 
Esmorzar i sortida en direcció a Santana. Penha d’Aguia, Faial, Santana… amb les seves típiques cases de forma triangular. Mirador de Cabanas,  Sao Jorge i la seva bonica església barroca. Dinar. i tornada a Funchal PER SEGUIR GAUDIN DE LES LLUMS DE NADAL amb visita al jardí municipal decorat com un poble petit nadalenc, amb el trenet de fusta el trineu de Papa Noel i moltes altres curiositats. Sopar  i allotjament.

 5è dia.- PONTA SAO LOURENÇO – CANIÇAL – PONTA DO GARAJAO
Esmorzar i sortida cap a Ponta de Sao Lourenço reserva natural molt especial i única. De camí de retorn passarem per Caniçal i Ponta do Garajao amb el seu Cristo Rei. Dinar a Funchal i tot seguit seguirem visitant la ciutat que el desembre inclou un extens i ric programa de manifestacions culturals , religioses i artístiques. Sopar i allotjament.

 6è dia.-  FUNCHAL
Dia dedicat a la visita de Funchal on veurem:

 • La Catedral
  • Adegas de Sao Francisco ( Bodegues )
  • Mercat dos Labradores.
  • Zona velha de Funchal.
  • Telefèric.( Opcional )
  • Baixada Carreiros ( opcional )
  • Esglesia Do Colegio Sao Joao. Etc.
  i per descomptat les espectaculars llums de nadal que envaeixen tota la ciutat.

7è dia.-  PONTA DO SOL – CALHETA – PONTA DO PARGO 
Esmorzar i sortida cap al sud-oest de l’illa. Ponta du Sol – CalhetaJardim Do Mar, Paul Do Mar .Ponta do Pargo .dinar. retorn a Funchal tarda per seguir visitant la ciutat i gaudin de les innumerables mostres de cançons nadalenques i concerts de musica a la avinguda Arriaga aixi com mostres de delícies tradicionals de Madeira. Sopar i allotjament

8è dia.- FUNCHAL – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure per fer les ultimes compres o seguint visitant Funchal. A l’hora convinguda trasllat al aeroport per tornar a Barcelona, amb vol via Lisboa.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA:  1.850€
Suplement individual: 460€

 

INCLOU:

 • TRASLLAT MANRESA– AEROPORT – MANRESA
 • AVIO: VOL BARCELONA –FUNCHAL – BARCELONA
 • HOTEL A  FUNCHAL  4 *  7 NITS / 8 DIES  EN ALLOTJAMENT I  ESMORZAR
 • PENSIO COMPLETA : DINARS I SOPARS A RESTAURANTS
 • VEHICLE AMB XOFER – GUIA ACOMPANYANT DURANT TOT EL VIATGE
 • ASSEGURANÇA D’ASSISTENCIA I CANCEL·LACIÓ DE VIATGE

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.