ELS PATIS DE CÒRDOVA

Sortida
14 de Maig 2024
Durada
5 dies
Categoria
Compartits
Preu per persona en habitació doble
1125€
Suplement
Habitació individual: 428€

Programa

14 MAIG.- PUNT D’ORIGEN – AVE CAMP DE TARRAGONA – CÒRDOVA ‘PATIOS’
Trasllat cap a l’estació de tren AVE del Camp de Tarragona. Sortida amb el tren de les 09:10h amb destinació Còrdova. Arribada a Còrdova. Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem de l’ambient dels preciosos patis cordovesos del barri de San Basilio. Es caracteritzen pel contrast de les parets blanques i els colors vius de les flors. Continuarem cap al Palau dels Marquesos de Viana, que té fins a 12 patis cordovesos. Passejarem pel barri de Sant Llorenç i la seva església, la Plaça Sant Agustí, i el Pati del Trueque. Arribarem a la Plaça de la Corredera, la més maca de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

15 MAIG.- CÒRDOVA – MESQUITA I BARRI JUEU – ALCAZAR DE LOS REYES
Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem cap al casc antic de la ciutat per fer una visita guiada de la Mesquita-Catedral de Còrdova, que té meravelles com la sala de la oració, la Catedral, el Pati dels Tarongers, el Maqsura i el Mihrab. Després passejarem per les afores de la Mesquita fins arribar al Alcázar dels Reis Cristians. En el seu interior hi ha joies com la Sala dels mosaics, els Banys Reials Mudéjares, el Patio Morisco i els Jardins de l’Alcázar i les Cavalleries. Continuem la ruta cap al Barri Jueu, que és una visita imprescindible de la ciutat. En aquest barri podrem descobrir la Capella de Sant Bartolomeu, la Sinagoga, el Monument a Maimónides, la Porta d’Almodávar, etc. Després de recórrer el barri de la judería, travessarem el Pont Romà on arribarem a la Torre de la Calahorra. Des d’allà tindrem unes bones vistes del casc antic i la Mesquita. Dinar. Tarda lliure per veure les botigues. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 MAIG.- CÒRDOVA – MEDINA AZAHARA – CÒRDOVA
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar cap a la Medina Azahara, situada a 8km de Còrdova ciutat. La guia local ens mostrarà aquesta antiga ciutat palatina del gran Califat Omeya, declarada Patrimoni de la Humanitat i està considerat un dels jaciments arqueològics més importants d’Europa. Podrem apreciar les restes dels edificis com el Saló Ric, la Casa de Yafar, la Mesquita Aljama i el Jardí Alt i Baix. Retorn a Còrdova. Dinar. Tarda lliure al centre històric per acabar gaudir de l’ambient de la ciutat, els patis cordovesos i fer algunes compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 MAIG.- CÒRDOVA – MÀLAGA
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar cap a Màlaga, una de les ciutats més antigues d’Andalusia. Arribada i visita guiada de la ciutat. Recorrerem a peu el centre històric de Màlaga. Està dominat per la Alcazaba, fortalesa musulmana del s. XI, una ciutadella morisca medieval sobre antigues runes romanes. És considerada la germana petita de la Alhambra de Granada. Visitarem la cèntrica “Plaza de la Merced”, on hi trobem una estàtua de Picasso i el Museu Casa Natal Picasso. La Catedral de Màlaga Nuestra Señora de la Encarnación, amb el sobrenom de “La Manquita” per la torre d’estil renaixentista que li falta. És un símbol de la ciutat. Dinar a l’hotel. A la tarda anirem al port per tenir una altra perspectiva de la ciutat i realitzarem un creuer. Tornada per la zona centre, la “Calle Larios”, el carrer més important del casc antic, ple de botigues, hotels i restaurants. És un dels carrers comercials més elegants d’Europa. Sopar lliure per poder gaudir del “tapeo” del centre de Màlaga. Allotjament a l’hotel.

18 MAIG.-  MÀLAGA – CREUER BADIA DE MÀLAGA – AVE CAMP TARRAGONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Gaudirem d’un mati lliure pel centre de Màlaga per realitzar les últimes compres. Dinar a l’hotel. Trasllat a l’estació de tren AVE. Sortida amb el tren direcció al Camp de Tarragona. Arribada i trasllats al punt d’origen.

El preu inclou

  • Trasllat punt d’origen – Estació AVE Camp Tarragona – Punt d’origen
  • Acompanyant durant tot el viatge.
  • Trens AVE directes Camp Tarragona – Córdoba / Màlaga – Camp Tarragona- Inclou maleta
  • Autocar privat pels trasllats i per la ruta.
  • 3 nits Hotel Cordoba Center 4*
  • 1 nit Hotel 3* a Don Curro , Màlaga
  • Règim de pensió completa amb aigua i vi inclòs (Excepte un sopar)
  • Visites guiades i entrades excursions descrites a l’itinerari.
  • Creuer turístic a Màlaga
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

Despeses extres a l’hotel. Begudes. Propines. Visites o entrades no especificades a l’itinerari. Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.