Índia del sud

Sortida
30 de Novembre 2024
Sortida des de
Barcelona
Durada
13 dies
Preu per persona en habitació doble
3.996€
Suplement
Habitació individual: 845€
Categoria
Compartits

Programa

30 NOVEMBRE.-  PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DOHA – CHENNAI
Trasllat a l’aeroport del prat. Sortida a les 08:35h destinació Chennai via Doha.

1 DESEMBRE.- CHENNAI – MAHABALIPURAM
Arribada a les 01:55h de la matinada, trasllat a l’hotel check-in immediat i allotjament. Esmorzar. Visita a la ciutat de Chennai; el Fort de Sant Jordi, l’Església de Sant Tomàs, el temple de Kapaleeshwar i els colorits mercats de Mylapore. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem cap a Mahabalipuram, visitarem el Temple de la riba, un dels més antics de l’Índia del sud, construït al segle 8 DC i que és un bon exemple de la futura arquitectura Dravidiana, seguim cap als Cinc Rathas (carros) i finalment el baix relleu de la Penitència d’Arjuna, amb meravelloses representacions de la mitologia hindú. Sopar i allotjament a l’hotel.

2 DESEMBRE.- MAHABALIPURAM – PONDICHERRY (100 KM)
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a l’antiga colònia francesa de Pondicherry. En ruta visita d’Auroville que és una ciutat universal on la gent de diferents nacionalitats, religions i creences viuen en pau i harmonia. El Matri Mandir (exterior), que és un centre de meditació, és una meravella arquitectònica. Dinar en restaurant. Continuació fins a Pondicherry on visitarem l’Ashram d’Aurobindo, famós mestre de ioga i poeta indi, i el temple Manakula, un petit temple dedicat a Ganesha (un dels déus més coneguts i adorats del panteó hinduista). Sopar i allotjament a l’hotel.

3 DESEMBRE.- PONDICHERRY – TANJORE
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a Tanjore. En ruta visitarem el Temple de Chidambaram, dedicat al déu Shiva Nataraja (la dansa còsmica). Seguirem cap a Gangaikonda Cholapuram, un temple amb un ambient tranquil, construït a principis del segle 11, per Rajendra Chola, i que és Patrimoni de la Humanitat. Dinar en restaurant. A continuació visitarem el temple de Dharasuram, que mostra el meravellós estil arquitectònic de la dinastia Chola. Sopar i allotjament a l’hotel.

4 DESEMBRE.- TANJORE – TRICHY – MADURAI
Esmorzar a l’hotel. Al matí visita del gran temple de Brihadeshwara, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. El temple té algunes característiques úniques com una alta torre a l’interior de la qual es troba el santuari principal. Dinar en restaurant. A continuació visitarem el Palau de Tanjore, que inclou un museu i galeria d’art. Després de les visites ens dirigim a Trichy on visitarem el complex de temples hindús vius més gran del món anomenat Srirangam, després visitarem el temple Thiruvanaikovil (és un dels noms de Shiva, però aquí és el nom del temple, i a la divinitat se la coneix com a Jambukeswara). Després de les visites ens dirigirem cap a l’antiga ciutat de Madurai. Sopar i allotjament a l’hotel.

5 DESEMBRE.- MADURAI
Esmorzar a l’hotel. Avui al matí visitarem el Palau Nayak, va ser construït l’any 1636 pel rei Thirumalai Nayak amb l’ajuda d’un arquitecte italià. Va ser nomenat Monument Nacional i està sota el protectorat del Departament Arqueològic. Seguirem visitant el museu de Gandhi, és un lloc ideal per aprendre més sobre la vida de l’home que va deixar una empremta inesborrable a la ment de la humanitat. Dinar en restaurant. Tot seguit visitarem el Temple Meenakshi Sundareshvara, construït pels Pandyas durant el segle 07 i que té 12 impressionants gopurams (torres) dins el complex del temple. Més tard explorarem els colorits mercats de Madurai. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 DESEMBRE.- MADURAI – PERIYAR
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional de Periyar, que és una estació de muntanya coneguda pels seus jardins d’espècies a Kerala. També es coneix com a Santuari de vida silvestre de Thekkady i reserva de tigre de Periyar. Va ser declarat Reserva de Tigre del Projecte l’any 1978. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem un jardí d’espècies local i després gaudirem d’un passeig per la natura dins del parc nacional de Periyar per observar de prop la flora i fauna. Sopar i allotjament a l’hotel.

7 DESEMBRE.- PERIYAR – MUNNAR
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Munnar, lloc famós per les plantacions de te i unes espectaculars vistes. Avui gaudirem d’una classe de cuina en una casa local on aprendrem la cuina local i les seves costums culinàries. Dinar. A la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

8 DESEMBRE.- MUNNAR
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada per a una exploració de te a Munnar, ens guiaran al llarg dels camins estrets dins de les plantacions de te. Després ens dirigirem a Tea Factory, una fàbrica de fabricació britànica que encara utilitza els mètodes tradicionals de processament de te. Més tard, tindrà lloc una degustació de te per provar les diferents varietats que es cultiven aquí. Dinar. Tarda lliure. A l‘hora convinguda, retorn a l‘hotel. Sopar i allotjament.

9 DESEMBRE.-MUNNAR – ALLEPPEY – KUMARAKOM
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la zona dels Backwaters, a Alleppey, on embarcarem a un Kettuvalam (casa flotant), navegarem a través dels canals, gaudint dels fantàstics paisatges i de la vida rural de la zona. Dinar a bord. Desembarcarem i sortida en direcció a la famosa regió de Kumarakom, coneguda pel seu famós llac Vembanad. A més a més, són típics els extensos camps d’arròs i enormes cocoters. Aquest llac és el més llarg de l’Índia i hi ha un Santuari d’aus. Fins aquí arriben aus migratòries provinents de la Sibèria i Himàlaia. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 DESEMBRE.- KUMARAKOM
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per poder gaudir d’aquest meravellós paisatge, passejar i relaxar-nos. Dinar inclòs. Possibilitat opcional de gaudir d’un autèntic massatge Ayurvedic, originaris de l’Índia, o de fer un passeig nocturn en barca pel llac Vembanad. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 DESEMBRE.- KUMARAKOM – COCHIN
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la ciutat de Cochin, Gaudirem de visites a la zona de Fort Cochin. Començarem per Mattancherry on es troba la sinagoga jueva construïda el 1568. El Palau Holandès construït pels portuguesos l’any 1555 aC, i que va adquirir el seu nom actual després de 1663, quan els holandesos van dur a terme ampliacions i reparacions del palau.
L’interior està decorat fabuloses pintures murals que representen la història del Ramayana. També visitarem l’Església de San Francisco, i les xarxes de pesca xineses. Dinar. A la tarda assistirem a una representació de dansa Kathakali. Sopar de cloenda i en acabat ens traslladarem a l’aeroport.

12 DESEMBRE.- COCHIN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Sortida del vol a les 03:45h via Doha amb destinació Barcelona. Arribada a les 13:25h i trasllat als punts d’origen.

El preu inclou

SERVEIS INCLOSOS:

 • Trasllat punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Descompte per no utilitzar servei 30€
 • Acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols Barcelona – Chennai / Cochin – Barcelona (via Doha).
 • Facturació d’una maleta 23kg.
 • Guia local de parla espanyola durant tot el viatge.
 • Hotels 4* i 5* .
 • Servei de maleters als hotels.
 • Règim de pensió completa.
 • Navegació i dinar a bord del Kettuvalam.
 • Curs de cuina local a Munnar.
 • Espectacle de dances Kathakali a Fort Cochin.
 • Entrades i visites descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència sanitària i cancel·lació.

El preu no inclou

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme. Cal preveure pel guia 5€ per persona/dia i pel xofer 3€ per persona/dia

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.