ISLÀNDIA

Sortida
20 de Juliol 2024
Durada
8 dies
Categoria
Compartits
Preu per persona en habitació doble
3775€
Suplement
Habitació individual: 775€

Programa

Dia 1: Manresa – Barcelona – Keflavik – Reykjavik
Sortida en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Reykjavik. Arribada a l’aeroport de Keflavik. Trasllat a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.

Dia 2: Reykjavik – Cercle d’or – Hella
Esmorzar a l’hotel.
Ens endinsarem cap a l’interior per visitar els tres paratges que conformen el famós “Cercle d’Or”: Geyser, un camp geotermal format per manantials d’aigua calenta, dipòsits de fang bullint i Strokkur, un jove sortidor que cada poc minuts llença un raig d’aigua d’uns 20m; la doble cascada de Gullfos, un paratge singular, on un riu glacera cau per la vora d’una gran falla de manera estrepitosa i després transcorre pel mig d’un canyó de gran profunditat; i el Parc Nacional de Thingvellir, que a més de la seva importància històrica, és el lloc on es va fundar el parlament democràtic més antic del món, revela l’enorme falla tectònica entre la placa Euro-asiàtica i l’americana.
Allotjament i sopar a l’hotel.

Dia 3: Hella – Costa Sud – Jokilsaron – Höfn
Esmorzar. Gaudirem d’alguns dels paisatges més bells i singulars d’Islàndia, protagonitzats per llacunes, deserts, platges i cascades.
Comencem la jornada contemplant dues de les cascades més famoses del país, Skógafoss i Seljalandsfoss.
Prop de Vik trepitjarem les arenes negres de la platja de Reynisfjara, amb les seves sorprenents columnes de basalt.
Travessarem el camp de lava del volcà Laki, el més extens del món, i la gran plana d’arena gris de Skeidarársandur, escenari d’una de les últimes erupcions de l’illa.
Finalitzem l’etapa navegant per les aigües de la llacuna de Jokulsarlon, observant d’aprop els enormes blocs de gel blanc i blau procedents d’una llengua glacera propera.
Allotjament i sopar a l’hotel.

Dia 4: Höfn – Eastfjords
Esmorzar.
Amb la majestuosa silueta del grandiós Vatnajökull, la major glacera d’Europa en volum, ens dirigirem al nord per recórrer la regió dels fiords de l’est, passant per petits i típics pobles pesquers, també gaudirem del llac Lonsvik, llac dels cingles, fins arribar a l’allotjament d’aquesta regió.
Sopar i dormir.

Dia 5: Eastfjords – Myvatn
Esmorzar. Ens endinsarem al Parc Nacional Jokülsárglúfur i la península de Tjornes, arribant al punt més al nord del nostre viatge.
Ens detindrem a la cascada de Detifoss, la més cabalosa d’Europa. Pocs quilòmetres després contemplem Ásbyrgi, un immens canyó en forma de ferradura que ,segons la llegenda, fou creat per la petjada de Sleipnir, el gegantesc cavall de vuit potes del déu Odin.
Arribada a Myvatn per sopar i dormir a l’hotel

Dia 6: Myvatn – Akureyri
Esmorzar.
Ens dirigim a l’entorn del llac Mývatn, un fantàstic territori de manifestacions volcàniques amb numerosos atractius a visitar, entre el que destaquen els petits cràters de Skútustadir, la misteriosa “ciutat fosca”de Dimmuborgir, en la que segons el folklore local està habitada per trolls, i l’àrea geotermal de Hverir.
Abans d’abandonar l’àrea disfrutarem d´un deliciós bany termal a Myvatn Nature Baths.
Posteriorment sortirem cap a la capital del nord, Akureyri, parant a la majestuosa Godafoss, la cascada dels Déus. Allotjament i sopar a l’hotel.

Dia 7: Akureyri – Reykjavik
Esmorzar i sortida per dirigir-nos a l’oest d’Islàndia.
Travessem l’altiplà de Holtavörduheidi, on pararem al canyó Kolugljúfru, amb les seves petites cascades.
Arribada a Reykjavik, visita de la ciutat, on hi destaca el llac Tjornin,el port vell,la plaça Austruvollur i l’esglèsia Hallgrimur i l’animat carrer d’oci i comercial Laugavegur.
Sopar i allotjament.

Dia 8: Reykjavik – Barcelona – Manresa
Trasllat a l’aeroport per volar en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

Inclou

 • Trasllat  Manresa-aeroport-Manresa (amb mínim de 4 places de la zona)
 • Guia de parla castellana tot el viatge
 •  Vols directes Barcelona – Reykjavik – Barcelona
 •  Taxes aèries, maleta i equipatge de mà
 •  Esmorzar buffet diari i 7 sopars, dies 1 al 7. Begudes no incloses (excepte aigua natural)
 •  7 nits hotel 3***
 •  Transport privat amb xofer islandès
 •  Visites descrites a l´itinerari. Entrades incloses on sigui necessari
 •  2 activitats: navegació a la llacuna de Jokulsarlon, entrada a Myvatn Nature Baths, amb tovallola inclosa
 •  Guia acompanyant de l’agència
 •  Guia en destinació per tot l’itinerari
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou

Despeses extres a l’hotel. Begudes. Propines. Visites o entrades no especificades a l’itinerari. Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.