Alemanya desconeguda i les bruixes del Harz

Places exhaurides
Sortida
12 de Juliol 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.360€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PLACES


1r. dia. MANRESA – BARCELONA – BERLIN – SPREEWALD – DRESDEN (205 KMS)
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona per sortida del vol directe direcció a Berlin.
Arribada i canviarem l’avió per l’autocar per desplaçar-nos cap a l’anomenada Venècia Verda d’Alemanya. L’Spreewald és una zona de boscos d’alisos i pins, prats i aiguamolls, un paisatge que deu el seu origen als innombrables canals i rius de gairebé 1000 km de longitud i que el 1990 la UNESCO va nomenar com a espai natural reserva de la Biosfera. Des de Lübbenau farem una passejada pels canals amb les tradicionals embarcacions de la regió. Dinar en ruta. Continuarem viatge cap a Dresden, capital de l’estat de Saxònia. Arribada una ciutat coneguda per la seva riquesa arquitectònica, no només pel Zwinger barroc, l’Òpera Semper i la Frauenkirche; sinó també per la Terrassa Brühl i el Palau de la Residència, pels Palaus de l’Elba al vessant de Loschwitz, i, per descomptat, pels dotze museus de les Col·leccions d’Art de l’Estat. Allà trobarem tresors com la Madona Sixtina de Rafael o la Cúpula Verda, la càmera de tresors més gran del món. Distribució d’habitacions a l’hotel. Temps de descans i passeig pel centre històric de la ciutat abans de fer el sopar i l’allotjament.

2n dia. DRESDEN – SUÏSSA DE SAJONIA  (120 KMS)
Esmorzar. Al matí anirem en direcció al Parc Nacional anomenat la Suïssa de Saxònia. Aquest és un paisatge de postal, on criden l’atenció les seves muntanyes d’arenisca erosionades en forma de pinacles, des d’on s’obtenen algunes de les vistes sobre els meandres més idíl·lics del riu Elba. Anirem fins a l’imprescindible pont de Bastei, a uns 200 metres d’alçada sobre el nivell del riu. Allà veurem el conjunt de pinacles més espectaculars del parc. Dinar en ruta. Tornarem a Dresden resseguint el curs del riu Elba als barris dels afores de la ciutat i continuarem amb la visita de la ciutat. Resta de la tarda lliure per poder visitar algun dels seus museus importants, fer una volta per l’Elba en algun vaixell històric o simplement passejar pel nucli antic. Sopar i allotjament.

3r. dia. DRESDEN – LEIPZIG – WEIMAR   (260 KMS)
Esmorzar. Aquest dia ens dirigirem a Leipzig, ciutat que va encapçalar la revolució pacífica que va propiciar el 1989 la caiguda del mur de Berlin. Històricament aquesta ciutat va ser encreuament de camins i seu de les fires més importants de l’Edat Mitjana.
A Leipzig van viure grans compositors, des Johann Sebastian Bach, que va dirigir el Cor de l’Església de Sant Tomàs, un dels més antics del món o Felix Mendelssohn, que va continuar amb el llegat de Bach. També van viure a Leipzig Robert Schumann i Richard Wagner, oriünd d’aquesta ciutat saxona.
Al nucli antic destaca l’antic Ajuntament, la Borsa, l’església de Sant Tomàs, on trobarem la tomba de JS Bach, la famosa Gewandhaus, seu d’una de les orquestres més famoses d’Europa, l’Òpera, l’Estació de Ferrocarril, la església de Sant Nicolau…
Dinar i sortida cap a Weimar, ciutat Patrimoni de la UNESCO i que va jugar un paper de centre intel·lectual als segles XVIII-XIX, on van viure i morir els poetes Goethe i Schiller. També es va fundar aquí la BAUHAUS, una escola d’art i arquitectura a Alemanya que va ser fundada el 1919 per Walter Gropius i que va ser clausurada per les autoritats prusianes (en mans del partit nazi) el 1933. Al seu centre històric destaca la Plaça de la Democràcia, amb l’antic palau, la casa de Lucas Cranach, la de Goehte, la de Schiller, el Teatre Nacional Alemany, el Palau Wittum… Sopar i allotjament.

4t. dia WEIMAR- ERFURT – EISENACH-NORDHAUSEN  (190 KMS)
Esmorzar. Sortida cap a Erfurt, capital de la regió de Turíngia, anomenada “la ciutat de les Torres”, on destaca la Catedral de Santa Maria i l’Església de Sant Severus, el Monestir Agustí, en què Luter va passar cinc anys de la seva vida, l’Església Prediger i les fortificacions de Petersberg Citadel. Dinar en ruta. Continuarem a Eisenach on visitarem l’imponent castell de Wartburg, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des del 1999. Una de les fortaleses medievals alemanyes més ben conservades i amb gairebé 1.000 anys d’antiguitat. Aquí Lutero va trobar refugi i va escriure la traducció alemanya del Nou Testament. Seguirem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Nordhausen. Sopar i allotjament.

5è día. NORDHAUSEN – BROKEN – WERNIGERODE – QUEDLINBURG  (130 KMS)
Ens dirigirem cap a la serralada més septentrional d’Alemanya, el Parc Nacional del Harz, amb la barreja de mites antics i paisatges escarpats, és una destinació popular durant tot l’any.
Anirem fins a l’estació de Drei Annen Hohne des d’on agafarem un tren de vapor de via estreta que ens portarà per bells paisatges fins a la muntanya Brocken, punt de partida dels contes de bruixes, el pic de 1.141 metres es considera el cor del parc nacional. El que va convertir el Brocken en una cimera especialment famosa, són les bruixes que segons la llegenda es reunien a la cimera la nit de Walpurgis Dinar en ruta. Continuarem fins a Wernigerode, un dels pobles més bonics del país, molts dels edificis són d´estil gòtic i, un dels exemples més bonics d´aquesta arquitectura és l´Ajuntament, amb una façana entramada construïda el 1498. Visitarem el Castell de Wernigerode, acuradament restaurat permet conèixer l’estil de vida de l’aristocràcia alemanya. A més de les gairebé 50 habitacions, l’àtic, les Torres Del Castillo i el celler també són oberts als visitants. El Castell ofereix una bella vista sobre la colorida ciutat de Wernigerode i Brocken. Realitzarem l’allotjament a l’àrea de la ciutat de Quedlinburg, aquesta vila és una de les poblacions delicioses que sorprenen els viatgers que recorren sense pressa les carreteres de l’Alemanya rural. Aquí ens espera una població en la qual, malgrat la seva mida reduïda, guarda la col·lecció més gran de cases amb estructures de fusta d’Alemanya. Sopar i allotjament en aquesta área.

6è dia. WEIMAR – WITTENBERG – POSTDAM – BERLIN  (310 KMS)
Esmorzar. Sortida cap a Wittenberg, on Luter va penjar el 1517 les seves 95 tesis contra el valor de les indulgències. Veurem l’església del Castell, la plaça de mercat, la casa de Luter, abans de prosseguir viatge cap a Potsdam, ciutat on es va signar el tractat en què els aliats es van repartir el govern de les zones ocupades a Alemanya. Visitarem el palau de Cecilienhof, on va tenir lloc la Conferència, i visitarem els jardins de palau de Sans Souci, així com el Nou Palau, arribada a Berlín i darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament.

7è día. BERLIN
Esmorzar. Al matí farem una panoràmica des de l’autocar per conèixer la ciutat: Kurfüstendamm, la famosa avinguda de l’oest de la ciutat. Església Votiva del Kaiser Guillem i el Skulptur, al·legoria actual de la capital. Columna de la Victòria, un altre dels monuments emblemàtics. Reichstag, la seu de Parlament Alemany. Porta de Brandenburg, l’antic símbol de Berlín. Dinar. A la tarda continuarem per Friedrichstrasse, antic pas fronterer entre les dues Alemanyes, de 3 km. de longitud. Checkpoint Charlie, únic accés entre els dos sectors. Mur de Berlín, enderrocat el 1989. Monument a l’Holocaust, memorial molt expressiu dedicat als jueus assassinats a Europa, es va inaugurar el 2005. Postdamer Platz, on veurem l’arquitectura del Berlín post-mur: Mercedes Benz, Hotel Explanade, Daimler Chrysler, Film Museum, Berliner Volksbank i Sony Center… Posteriorment ens dirigirem a la Gendarmenmarkt, la plaça més bonica de Berlín. Barri de Sant Nicolas, bon aparador d´un barri antic. “Ajuntament Rojo”, pel color dels seus maons, amb una torre de 74 metres. Font de Neptú, inspirada a la de Bernini, de Roma. Unter den Linden, un passeig senyorial que té més de tres segles d’història. Sopar i allotjament.

8è día.  BERLIN-BARCELONA-MANRESA
Esmorzar. Avui farem una passejada amb vaixell pel riu Spree, podrem descobrir la ciutat des d’una altra perspectiva. Creuarem tota la ciutat des de Charlottenburg fins a Treptow, allà descobrirem el Monument Commemoratiu als Soldats Soviètics del Parc Treptower (aquest era el parc preferit dels berlinesos de l’est). Dinar inclòs. Acomiadarem la ciutat des de la torre de Televisió d’Alexanderplatz, amb un restaurat cafè giratori a 207 metres d’alçada. Continuarem fins a l’aeroport per sortir en vol directe de tornada. A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 2.495 € 390 €
AMB 20 PARTICIPANTS 2.420 € 390 €
AMB 25 PARTICIPANTS 2.360 € 390 €

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

EL PREU INCLOU:
– Trasllats Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places
– Bitllet d’avió BCN-BERLIN-BCN, inclou 1 maleta facturada
– Guia acompanyant tot el viatge
– Autocar durant tot el recorregut
– 7 nits d’estada en hotels de categoria 3***/4****, situats dins la ciutat de Dresden i Berlin i la resta a les poblacions indicades,  o a la seva regió.
– Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim.
– Entrades incloses a: castell de Wartburg Palau de Cecilienhof, tren panoràmic a Broken, passeig amb vaixell a Lubbenaü ia Berlin
– Assegurança d’assistència médica i cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.