POLÒNIA

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
15 d'Abril 2024
Durada
8 dies
Preu
Des de 2.390€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

Dia15.04.2024.- Manresa – Barcelona – Varsòvia
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació i control policial, sortirem en vol directe destí Varsovia
Arribada a Varsòvia. Trasllat a l’hotel . Sopar i allotjament.

Dia 16.04.2024, Varsòvia,
Després d’esmorzar visita guiada de la ciutat. Començarem amb el Palau de la Cultura i la Ciència, l’edifici més alt de la ciutat construït a l’estil arquitectònic – socrealista (estalinista), visitarem els Jardins Reials de Lazienki, el parc més important i distingit de la capital polonesa. Aquí està situat el monument a Federico Chopin juntament amb varietat escultures i palaus. El més important és el Palau sobre l’Aigua. Després veurem els llocs de martiri durant ocupació NAZI-Alemanya. La zona de l’antic Gueto de Varsòvia, el monument dels Herois del Gueto, Umschlagplatz, lloc de deportació dels Jueus. Seguim amb la Ruta Reial, la Universitat de Varsòvia, el Palau del President, el Castell Reial. Un passeig pel Casc Antic de la Ciutat inscrit a la UNESCO, la columna de Segismundo, la plaça del mercat, els murs, Barbakan, la casa de Marie Curie Sklodowska, el Monument de l’Aixecament de Varsòvia. Dinar.
A la tarda Recital de piano a Varsòvia.
Sopar i alloptjament.

Dia 17.04.2024.- Varsòvia – Czestochowa – Auschwitz Birkneau – Cracòvia (280 km)
Després de l’esmorzar viatge a Cracòvia. En ruta fem curta parada a Czestochowa, temps per veure la imatge de la Verge Negra (sense visita guiada del Santuari). Dinar. Continuació del viatge i ruta a Oswiecim, per visitar el museu Auschwitz-Birkneau visita guiada al museu de l’antic camp de concentració Nazi Alemany, inscrit a la UNESCO. Lloc de Martiri de la Humanitat. Arribada a Cracòvia. Sopar en un restaurant local amb música folklòrica.

Dia 18.04.2024.- Cracòvia – (Wieliczka) – Cracòvia
Després de l’esmorzar. Visita de la ciutat: visita guiada pel Casc Antic inscrit a la UNESCO, pugem al turó de Wawel on veurem el Castell de Wawel (pati) i per fora la catedral. Passeig el Casc Antic, el carrer Kanonicza i Grodzka, una breu parada al Collegium Maius (pati), la porta de Sant Florià, les Llotges dels Panys i visita a la Basílica Mariana on veurem el majestuós altar de Wit Stworz. Temps per escoltar el trompeter. Dinar.
A la tarda excursió a la mina de sal Wieliczka inscrita a la UNESCO i excavada a la segona meitat del segle XIII. Es baixarà a una profunditat de 135 metres per recórrer durant dues hores dos quilòmetres de galeries i cambres subterrànies ocasionalment interrompudes per foscos llacs salins. Visita guiada de la mina de sal.
Sopar amb concert en viu Klezmer a Cracòvia. Acomodació a Cracòvia.

Dia 19.04.2024.-  Cracòvia – Wroclaw (260km) 
Després d’esmorzar, viatge a Wroclaw. Arribada. Dinar. Visita guiada de la ciutat: la Universitat de Wroclaw (fora), la Plaça Principal, la casa dels Gnoms i Hansel i Gretel, l’Ajuntament, plaça de les flors. Continuem el passeig a través dels ponts sobre els canals del riu Odra fins a l’illa d’Ostrow Tumski i visitem la catedral de Sant Joan Baptista la visita fonalitza.
Passeig amb vaixell pels canals de la ciutat.
Sopar i allotjament a hotel o restaurant local. Acomodació a Wroclaw.

Dia 20.04.2024.- Wroclaw – Poznañ – Inowroclaw – Toruñ (320 km)
Després de l’esmorzar viatge a Toruñ. En ruta parada a Poznañ. Visita guiada de la ciutat. Veurem els cabrits a l’Ajuntament, el Casc Antic de la ciutat, l’antiga Plaça del Mercat, el museu d’Arts Decoratives, les fonts de Mart i Apollo, l’Església Fara (visita), la plaça de la Llibertat, el castell (exterior) . Dinar. Continuació de la ruta, cap a Inowroclaw. Ciutat coneguda per ser balneari i les espectaculars construcció de torres de graduació que generen un microclima únic gràcies a l’aigua amb sal que evapora i crea un aerosol per a la inhalació. Continuació i arribada a Toruñ, ciutat natal de l’astrònom Nicolas Copérnico, inscrita a la UNESCO. Arribada i acomodació a Toruñ. Sopar i allotjament.

Dia 21.04.2024,-  Toruñ – Varsòvia (150km)
Després d´esmorzar visita guiada de la ciutat que és perla de l´arquitectura gòtica de Polònia. Veurem la casa on va néixer l’astrònom polonès Nicolau Copèrnic, l’Ajuntament, les ruïnes del Castell Teutònic, el cause del Riu Vístula, la Cort d’Artus, la Universitat, Les Muralles de la Ciutat. Recomanem les galetes de Gingebre (Pierniki de Copèrnic). Dinar.
Continuació del viatge a Malbork i visita al Castell Teutònic de Malbork – invencible capital dels cavallers de l’Ordre Teutònica. Avui dia museu. Els cavallers van ser l’última Ordre que va participar a la croades. A terres poloneses van ser convidats en anus 1226 pel duc polonès Konrad Mazowiecki. Per cristianitzar pobles bàrbars de Inflanty, Pomerània, Masuria. Van formar un complex de castell – fortaleses a la part Nord-est de Polònia. El més gran aquesta Malbork que va ser la capital fins al segle XVI. Castell que mai no va ser vençut. Visita al castell Alt, Mediio.
Finalitzada la visita Sortida cap a Varsòvia.
Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia  22.04.2024 Varsòvia – Barcelona / Manresa
Després d´esmorzar trasllat a l´aeroport, on després de realitzar els tràmits de facturació, sortirem en vol directe fins a Barcelona.
Arribada, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

Nota important: L’ordre de visites pot canviar segons la disponibilitat d’entrades i horaris d’obertura

 

Preu per persona: 2.390€
Suplement habitació individual: 385€
Preu amb mìnim de 15 places

El preu inclou:
– Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
– Bitllet d’avió amb la companyia LOT amb maleta facturada.
– Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
– 7 nits allotjament en hotels de 4*
– Transport: autocar privat  climatitzat segons programa,
– Servei de guia en castellà durant tot el recorregut a Polònia
– Visites guiades a: Varsòvia , Czestochowa, Museu Auschwitz-Birkenau, Cracòvia  Wieliczka, Wroclaw, Poznan, Torun, Malbork (àudio)
– Entrades d’acord amb el programa: Catedral a Varsòvia, Basílica Mariana a Cracòvia, Mina de Sal a Wieliczka, Auriculars a Auschwitz-Birkenau, Catedral a Wroclaw, Iglesdia Fara a Poznan, Castell Teutonica de Mablork, Vaixell a Wroclaw.
– Menjars: Pension completa – del dinar del primer dia a l’esmorzar de l’últim
– Assegurança mèdica i de cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.