Açores, Sao Miguel, Faial i Pico

Places exhaurides
Sortida
28 de Juny 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
2.395€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA

 

Divendres 28 de juny 2024.–  PUNT D’ ORIGEN – ILLA DE SAO MIGUEL
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona (amb mínim de 4 places) . Trobada amb l’ acompanyant de l’ agència de viatges. Tràmits facturació de l’equipatge. Sortida a les 14.30h amb el vol de  la companyia Sata cap a Ponta Delgada, la capital de l’ illa de Sao Miguel, a on arribarem a les 16.10 h (hora local) . Recollida equipatge i trasllat a l’hotel.  Sopar i dormir.

Dissabte 29 de juny 2024.-  SAO  MIGUEL – PONTA DELGADA – OBSERVACIO CETACIS
PENSIÓ COMPLETA.

Les illes Açores es troben situades al mig de l’ oceà Atlàntic,  és un habitat permanent o  punt de pas de vàries especies de balenes i dofins del món. Aquest dia si el temps atmosfèric ho permet  ens embarcarem en una llanxa amb l’objectiu de veure balenes i dofins, en un viatge ple d’emocions d’una durada de 2 a 3 hores. Dinar en un restaurant local. A la tarda passejarem per visitar la ciutat de Ponta Delgada. Sopar i allotjament

Diumenge 30 de juny 2024.-   SAO MIGUEL    Excursió FURNAS i LAGOA DO FOGO
Esmorzar, sopar i dormir.

Sortida de l’hotel amb l’ autocar i anirem al Pico da Barrosa , a 900 metres sobre el nivell del mar on es pot gaudir d’ una vista de Lagoa do Fogo.  Arribarem a  Furnas on visitarem la llacuna i les calderes on es prepara el famós “cozido das Caldeiras”, un guisat de carn i verdures cuinat amb l’escalfor volcànica. Aquest serà el nostre dinar.  Després de dinar visitarem el Jardí Botànic Terra Nostra, un dels més interessants de l’illa que té uns 2000 arbres diferents de tot el món i una piscina natural d’aigua calenta. Tornarem a Ponta Delgada per la Costa nord, passant per una plantació de te que visitarem. També anirem a Ribeira Grande. Sopar i allotjament.

Dilluns 1 d juliol 2024 .-  SAO MIGUEL       Excursió SETE CIDADES
Esmorzar, sopar i dormir.
Sortirem de l’hotel agafant la carretera de muntanya  cap al punt anomenat “Vista do Rei” on podrem admirar una bonica panoràmica del crater de Sete Cidades i el llac. Baixarem cap a la Vall de Sete Cidades . És un dels entorns naturals més bonics de les Illes Açores.  Prop d’ aquí hi ha la part més estreta de l’ illa (7 km) amb 290 cons de volcans. Seguirem la costa nord passant per Mosteiros i Bretanha. Dinarem en un restaurant típic. Tornarem a Ponta Delgada a través de Capelas, on visitarem un museu etnogràfic i pararem també a Faja de Baixo per visitar la plantació de pinya que creix en hivernacles. Sopar i allotjament

Dimarts 2 de juliol 2024.-  SAO MIGUEL – ILLA DE AIAL     – Excursió Capelinhos i Caldera
Esmorzar
. Trasllat  l’aeroport. Tràmits facturació equipatge per sortir en avió cap a l’illa de Faial. Recollida d’ equipatge i  amb un  autocar  anirem  a la zona del volcà de Capelinhos. Visitarem el centre interpretatiu. Aquesta zona volcànica es va crear en el l’ any 1957.  Dinarem en un restaurant local i a la tarda anirem al mirador de Caldeira amb vistes d’ aquest crater de 2km de diàmetre i que es va formar fa 400.000 anys.
També farem una parada en el mirador de Espalamaca. Desprès anirem a HORTA que es la capital de l’ illa. Sopar i dormir.

Dimecres 3 de juliol 2024.- FAIAL    Excursió a l’ Illa de Pico.
Esmorzar, Sopar i  dormir
a Horta.
Sortirem amb vaixell cap a l’ Illa de Pico. Arribarem a Magdalena agafarem l’ autocar i començarem el nostre  recorregut per la illa. Anirem a Criaçao Velha, farem una passejada per unes de les zones més emblemàtiques del paisatge protegit del cultiu de la vinya, classificat patrimoni Mundial de l’ Unesco. Anirem a Lajes do Pico a on visitarem el Museu dos Baleeiros (baleners). Una activitat balenera des del segle XIX fins els anys 80 del segle XX. Dinarem en un restaurant. A la tarda anirem cap a Sao Roque i Cachorro. Visitarem al Museu del Vi. Desprès agafarem el ferry i anirem cap a Horta.

Dijous 4 de juliol 2024.- FAIAL – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar
. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per sortir  amb un vol de la companyia Sata a les 10.25 h. cap Lisboa. Arribada a les 13.55. Canvi d’ avió amb la companyia Tap de les 16.30 h. Arribada a Barcelona les 19.20  h. Recollida equipatge . FI DEL VIATGE.

 

PREU DEL VIATGE PER PERSONA :     2.395€
Suplement habitació individual:  540€

 

Inclou:
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa, si som un mínim de 4 places
Bitllets de Sata des de Barcelona a Ponta Delgada (Illa Sao Miguel) i  des de Ponta Delgada a l’illa de Faial. Bitllets avió companyia Sata des de Horta a Lisboa i  de Lisboa a Barcelona amb la Tap.
Estada en hotels de 4 estrelles ocupant habitacions dobles amb bany/dutxa.
Tots els menjars que s’indiquen amb les begudes incloses (aigua i vi).
Totes les excursions descrites en el programa acompanyats de guia local.
Taxes d’aeroport .
Acompanyant de l’agència
Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

No inclou.- Extres d’hotel. Entrades a museus o monuments no especificats.  Els dinars del primer i l’últim dia pels horaris dels avions.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.