skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCAPADA A ROMA

5 dies. Sortida 15 de maig de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 1485
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DES DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PERSONES

15 MAIG
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ROMA IMPERIAL
Trasllat cap a l’Aeroport del Prat Terminal 1 per sortir en vol de Vueling a les 7:15h amb destinació Roma. Arribada a Roma Fiumicino a les 09:10h. Visitarem la Roma Imperial on destaquem la Piazza Navona. És un dels espais urbans més destacats que reuneix escultures, fonts i edificis de gran valor artístic i suposa un centre de la vida social, cultural i on s’alçava un amfiteatre per les carreres de quadrigues. Dinar en restaurant. A la tarda visita guiada peatonal pel Palatino, el Foro Itàlic, Circ Màxim i el Coliseu. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 MAIG
ROMA HISTÒRICA
Esmorzar. Visitar dels principals monuments de la ciutat com per exemple la Piazza d’Espanya, la Via Veneto. monument a Vittorio Emanuele II, el Panteó d’Agripa, la Fontana di Trevi i els Jardins Villa Borgese, jardins molt propers al centre de la ciutat, mostren tota la seva esplendor convidant el visitant a passejar i relaxar-se entre la privilegiada verdor de la seva vegetació. Dinar en restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.
17 MAIG
ROMA CRISTIANA- VATICÀ – CATACUMBES
Esmorzar. Sortida a primera hora per visitar la Basílica de Sant Pere i els museus Vaticans amb la capella Sixtina, Dinar en restaurant.
A la tarda visita de la Bocca della verità i les catacumbes en què els jueus i els cristians han venerat els morts a través dels segles. Jaciment arqueològic de la Via Apia, una complexa xarxa de túnels subterranis que es troben entre els més llargs del món; ocupen al voltant de quinze hectàrees i compten amb uns 60 quilòmetres de túnels a diferents nivells. A qualsevol de les catacumbes tindrem l’oportunitat de veure frescos, criptes amb inscripcions als murs, nínxols amb restes d’esquelets, petits mausoleus, sarcòfags, tombes i capelletes on avui, després de 2000 anys, se celebren cerimònies religioses. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 MAIG
ROMA – BASÍLIQUES – SANT’ANGELO
Esmorzar a l’hotel. Passeig amb la guia per la zona exterior del Castell de Sant’Angelo, davant del pont situat al costat de la seva entrada. Allà descobrirem les diferents escultures que es troben sobre el riu Tíber, una de les estampes més famoses de Roma i coneixerem la història. d’aquest edifici concebut originalment com a mausoleu per a la família imperial d’Adriano. Al segle VI dC , durant una epidèmia de peste, la llegenda atribueix l’aparició en aquest mateix lloc de l’arcàngel Sant Miquel. El castell està ple de multitud de llegendes i històries, moltes vinculades als papes.
Dinar en restaurant. A la tarda visitarem les Basíliques de Roma més importants, com la Santa Maria la Maggiore i Sant Joan de Letràn, en aquesta última destaquem l’escultura de Moisès de Miquel Àngel. Sopar “Arrivedercci Roma” a un restaurant del barri del Trastevere. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 MAIG
ROMA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Durant el matí gaudirem del Trastevere, un barri animat on poder passejar. A continuació aconsellem veure l’Obelisc de l’elefant de Bernini i gaudir de l’ambient de les vies Condoti, Dei Frattina i Via del Corso. L’exclusiva zona de l’Escalinata de la Pietá dei Monti. Dinar i tarda lliures. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. per sortir en vol directe a les 21:40h direcció Barcelona. Arribada a les 23:15 i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 1.385€ + 98€ Tax
Suplement habitació individual: 355€

 

SERVEIS INCLOSOS

  • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
  • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
  • Vols directes Barcelona – Roma – Barcelona. Facturació 1 maleta 20kg per persona.
  • Visites i entrades descrites al programa: Coliseu, Foros, Villa Borgese , Museus Vaticans i Capella Sixtina, Basíliques i Catacumbes.
  • Servei de radio-guies.
  • 4 Nits en Hotel 4* zona Via Nacionale.
  • Estada en règim de Pensió completa (excepte dinar de l’últim dia).
  • Sopar especial Arrivedercci Roma al Trastevere.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

 

*Taxa turística a pagar directament a l’hotel: 6€ per persona i nit.

PREU: 1485
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »