ESCAPADA A ROMA

Sortida
02 de Juny 2024
Durada
5 dies
Preu
Des de 1.965€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES

02 jUNY 24: MANRESA – BARCELONA – ROMA. PC.
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament i sortida en vol directe a Roma. Arribada i trasllat al centre per realitzar la visita panoràmica de la ciutat, amb el Lungotevere, Isla Tiberina, Termas de Caracalla, San Juan de Letrán, Santa Maria la Mayor, Termas de Diocleciano, Plaza de la República, Via Nazionale, Viminal, Via Cavour, Plaza Venecia, Avenida de los Foros Imperiales, Coliseo, Via del Triunfo, Aventino, Circ Massimo, Templo de Hércules, Sinagoga, Puente Sixto, Castillo Sant’Angelo i Via della Conziliazione. Dinar en restaurant. Dinar. Després d’un temps de descans farem una visita a peu (unes dues hores) de Plaça Navonna, considerada el saló de la Roma barroca, la cort de la família Pamphilj i l’escenari de les marors artístiques de dos grans protagonistes del s. XV: Borromini i Bernini; el Panteó, temple rodó per excel·lència, model de les generacions d’arquitectes antics i moderns que sorprèn per la perfecció de les seves formes i per la vastedat del seu espai interior. Sopar en restaurant i allotjament.

03 jUNY 24: ROMA. PC.
Esmorzar. Aquest dia es veuran els següents llocs i monuments (l’ordre en què es visitarà cadascun d’ells l’establirà el guia local en funció del millor aprofitament del temps). El Coliseu, realment Amfiteatre Flavio, construït per Vespasià després de la guerra amb Judea l’any 72 dC. Estava tan ben dissenyat que tots els assistents (50.000 comunament) podien evacuar-lo en pocs minuts. El secret d’aquesta qualitat residia en la sàvia disposició de les voltes i dels passadissos i escales que conduïen als seients. El Fòrum Romà era el centre de la vida de Roma en època republicana. Aquest camp de ruïnes porta impresos en el seu sòl els dotze segles d’ història romana. Les ruïnes del Fòrum Romà revelen la grandiositat de l’Imperi Romà. Era aquesta una zona central de la ciutat, on es desenvolupava la vida pública dels Romans, la vida religiosa, comercial i jurídica, amb temples, basíliques, la Cúria Hostilia (seu del Senat) i la Via Sacra. Circ Massimo: del qual a penes en queden restes. Era un recinte allargat en el qual es disposaven diverses grades, a l’interior de la qual hi havia la “sorra”, dividida per un mur central, amb un aforament d’unes 300.000 persones, aproximadament. S’hi disputaven els jocs públics i era un dret dels ciutadans de Roma el poder assistir-hi.
Boca de la Veritat: està situada al pòrtic de l’Església de Santa Maria in Cosmedin i és un dels llocs més populars de Roma. Consisteix en una mascara o medalló en relleu, que representa la divinitat del mar amb la seva boca oberta, barba i banyes. El seu nom prové de la llegenda que diu, que el que jura ficant la mà a la seva boca i mentrestant, li mossegarà la mateixa. Així es va convertir en lloc de pas, per a les parelles que busquen una prova de fidelitat.
Dinar i a la tarda visita a peu de la zona de Plaça Veneçia, Fontana de Trevi i Plaça d’Espanya. La Plaça Veneçia és el centre geomètric de la ciutat a la qual conflueixen les principals avingudes. Actualment la plaça resulta un dels punts més transitats de la ciutat i és dominada per l’Altar de la Patria y del majestuós palau Venezia, des del balcó Mussolini donava els seus discursos. La Fontana de Trevi és la font per excel·lència de Roma i, probablement, la més famosa del món i, potser també la més impressionant i bella, a la qual cosa contribueix la presència just darrere del Palau Poli, presència que fa que la imatge de la Fontana sigui realment impressionant i inoblidable. Hi ha una llegenda urbana que diu que tot aquell que llança una moneda a la Fontana de Trevi (el ritual exigeix que es faci d’esquena, amb la mà dreta i per sobre de l’espatlla esquerra) acabarà tornant a Roma. La Plaça d’Espanya es diu així per trobar-se aquí l’Ambaixada d’Espanya davant la Santa Seu. S’hi troba també la coneguda escalinata que puja fins a l’església de Trinità dei Monti i la barroca Fontana della Barcaccia. Just al centre podem trobar la famosa Fontana della Barcaccia, del Barroc primerenc, esculpida per Pietro Bernini i el seu fill, el cèlebre Gian Lorenzo Bernini. Sopar i allotjament.

04 jUNY 24: ROMA. PC.
Esmorzar. Al matí trasllat al Vaticà per fer la visita dels Museus Vaticans, Capella Sixtina i Basílica de Sant Pere. Dins dels Museus Vaticans hi ha infinitat de sub-museus que, evidentment, no poden ser visitats en la seva totalitat. Algunes de les zones a destacar són: El Museu Pío Clementino, dedicat exclusivament a estatuària clàssica procedent en la seva major part de les excavacions de la mateixa Roma antiga. I les Estades de Rafael són el més famós dels Museu Vaticans. Van ser un encàrrec del Papa Julio II i Rafael hi va pintar els frescos amb l’Escola d’Atenes, el Parnàs, etc. Quant a la Capella Sixtina, el seu nom ve donat pel Papa que va dur a terme el seu projecte de construcció: Sixto IV i la seua major importància i fama ve donada per la magnitud dels frescos que posseeix, obra del genial Miguel Ángel. A la part frontal de la Capella, a la paret de l’altar, es troba la representació del Judici Final. A la part central de la volta es troben nou escenes sobre diferents episodis de la Bíblia. La Basílica de Sant Pere és el Santuari principal de la Cristiandat, que s’aixeca al mateix lloc on l’emperador Constantí va manar erigir una basílica l’any 323. Al seu interior destaquen el gran Baldaquí i la famosa escultura de la Pietà, de Miguel Ángel, entre altres moltes obres d’art. Dinar en restaurant. A la tarda passejarem pel famós barri del Trastevere fins a arribar a la Piazza Santa Maria del Trastevere on es troba la seva Basilica. Temps lliure . Sopar i allotjament.

05 jUNY 24: ROMA. PC.
Esmorzar. Aquesta jornada la dedicarem a visitar algunes de les Basíliques més representatives de la ciutat. Basílica de Santa Maria la Major, com a resposta a la petició de la Mare de Déu, en l’aparició coneguda com a Nostra Senyora de les Neus el Papa va anar a construir la basílica de Santa Maria la Major. Un mosaic sobre l’entrada recorda el mil·lenari de la neu. El caràcter original de la capella ha estat preservat, tot i la quantitat de decoracions i millores que li han afegit. Els mosaics de la part a prop de l’ altar i de les parets de la nau, són dels més fins de Roma. Representen escenes de la vida de la Verge Maria. El agermanat sostre està decorat amb el primer or que va portar Colón de América. San Pietro in Vincoli va ser construïda per guardar les cadenes que havien servit per retenir Sant Pere a Jerusalem. A Sant Pere a Cadenes es troba el famós Moisès de Miguel Ángel. Custòdia la tomba del Papa Julio II, ocupant un lloc protagònic per la bellesa i magnitud de l’ obra. Aquest projecte escultòric li va prendre a Miguel Ángel només 40 anys, des de la seva data inicial, abril del 1505, fins a la seva terminació el 1545. Dinar en ruta. A la tarda visita de les famoses catacumbes, que són cementiris col·lectius, excavats en la profunditat de la terra. Les catacumbes estan formades per galeries subterrànies, que semblen veritables laberints. Amb freqüència es posaven al costat de les tombes làmpades d’ oli o redomes amb perfums, com a símbol del camí cap a la llum. Retorn a l’ hotel. Sopar i allotjament

06 jUNY 24: ROMA – BARCELONA – MANRESA. MP.
Esmorzar. Matí lliure per gaudir de l’ambient d’aquesta maragda ciutat i bressol de la nostra civilització. Dinar en restaurant i trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 2.055 € 390 €
AMB 20 PARTICIPANTS 2.020 € 390 €
AMB 25 PARTICIPANTS 1.965 € 390 €


El preu inclou: 

 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places
 • Bitllet d’avió BCN-ROM-BCN amb una maleta facturada i seient assignat  i taxes aèries (94 € )
 • Autocar gran confort per a trasllats i visites segons programa.
 • Guia acompanyant tot el viatge, des de l’aeroport de Barcelona.
 • Estada de 04 nits a Roma, en hotel de 4* de garantia, cèntric
 • Règim de pensió completa, començant amb el dinar del dia 1r i acabant amb el dinar del dia 5è, tots els àpats menú de 3 plats amb 1/4 aigu.a
 • Guies locals per a totes les visites detallades a l’itinerari.
 • Entrades a Coliseu, Catacumbes i Museus Vaticans/Capella Sixtina.
 • Auriculars durant tot el viatge.
 • Assegurança  mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou: 

 • Despeses extres a l’hotel.
 • Maleters.
 • Propines.
 • Begudes als dinars i sopars, llevat de l’aigua.
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.