Alta Saboia i Vall d’Aosta “Tour del Montblanc”

En autocar
Sortida
02 d'Agost 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
2.100€
Suplement
Habitació individual: 596€
Categoria
Compartits

Programa

Sortida des de Manresa (amb mínim 4 places de la zona)

02 AGOST.- PUNT D’ORIGEN – NIMES – ANNECY
Sortida del punt d´origen en direcció a la frontera amb França. Llegada a Nimes. DINAR A RESTAURANT. Continuació fins a la població d’Annecy. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

03 AGOST.- ANNECY – CASTELL DE MENTHON-SAINT BERNARD – LLAC D’ANNECY – ANNECY
DESAMORZAR  i sortida cap al Castell de Menthon-Saint Bernard on realitzarem la visita guiada del mateix. DINAR A RESTAURANT. A la tarda realitzarem la travessia del llac amb barc fins a Annecy on podrem contemplar poblets i platges de l’entorn. Llegada a Annecy i temps lliure fins l´hora del COP I ALLOTJAMENT.

04 AGOST.- ANNECY – GINEBRA – ANNECY
esmorzar i sortida cap a Ginebra. Jornada dedicada a visitar la capital francesa de Suïssa. Aquesta ciutat va ser antigament territori de la Can Savoia. DINAR A RESTAURANT. A la tarda visita del Parc la Grange. A finals del segle XVIII la finca va prendre el nom de la Grange, quan la família propietària Lullin va construir la vila i va crear un jardí d’estil francès. La seva successora, la família Favre, va transformar la casa i el parc. El 1945, es va crear el roserar més bella de la ciutat, que va donar origen al Concurs Internacional de Roses Noves a Ginebra. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

05 AGOST.- ANNECY – YVOIRE – ÉVIAN  – AOSTA
esmorzar i sortida cap al Llac Léman o de Ginebra. Visita del poble de Yvoire, considerat entre els més bonics de França. Continuació a la ciutat termal d’Évian. Visita a aquesta ciutat que és l’entrada al cantó suís del Valais. DINAR A RESTAURANT. A la tarda travessarem la fèrtil vall del riu Roina fins a la frontera amb Itàlia. Llegada a la regió italiana de la Vall d’Usi. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

06 AGOST.- AOSTA – CASTELL SAVOIA – AOSTA
esmorzar i sortida cap a Gressonye-Saint-Jean. Llegada al Castell de Savoia i visita. Fou el castell preferit de la reina Margarida de Savoia, personatge singular i molt estimada a la vall d’Aosta. DINAR A RESTAURANT. A la tarda sortida direcció Aosta i farem la visita guiada d’aquesta ciutat. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

07 AGOST.- AOSTA – AIGUILLE DU MIDI– CHAMONIX  – GRENOBLE
esmorzar i sortida cap a França. Travessarem el Túnel del Montblanc i arribarem a Chamonix, la capital dels Alps francesos al peu del Montblanc. Ascens amb telefèric a l’Aiguille du Midi (3.842 m.) DINAR A RESTAURANT. A la tarda visita de Chamonix amb trenet turístic. Continuació cap a Grenoble. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

08 AGOST.- GRENOBLE – DINAR EN RUTA – PUNT D’ORIGEN
DESMORSAR I sortida cap Valence, Orange, Nimes. DINAR DE MENJADA EN RUTA. A la tarda, sortida cap al punt d’origen.

El preu inclou

VISITES INCLOSES:
ANNECY, recorregut amb vaixell d’Annecy fins al Castell de Menthon-Saint Bernard
MENTHON-SAINT BERNARD, visita al castell
ANNECY, visita guiada
GINEBRA, visita guiada
GINEBRA, visita exterior al Palau de les Nacions Unides
YVOIRE, visita
ÉVIAN, visita
AOSTA, visita guiada
CHAMONIX, ascens amb telefèric a l’Aiguille du Midi
CHAMONIX, recorregut amb tren turístic

 

  • Sortida des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona
  • Autocar a disposició del client segons itinerari, complint amb totes les normatives de seguretat vigent
  • Hotels 3*
  • PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia amb aigua en dinars i sopars
  • Guia  especialista en aquesta destinació
  • Totes les visites acompanyats del nostre guia o guia local segons detall de l’itinerari
  • Taxa d’estada
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou

  • Res no especificat
  • Tot tipus d’extres

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.