Terra màgica de Plasència – El Bisó europeu

En autocar
Sortida
07 de Setembre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
985€
Suplement
Habitació individual: 169€
Categoria
Compartits

Programa

Sortida des de Manresa (amb mínim 4 places de la zona)

07 SETEMBRE – MANRESA – HARO –   AGUILAR DE CAMPOO
Sortida del punt indicat a primera hora del matí en direcció Saragossa i arribada a Haro. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Aguilar de Campoo. Acomodació a l’ hotel. Seguidament realitzarem la visita a aquesta localitat, amb el seu recinte emmurallat, les seues 6 portes d’entrada, els seus nombrosos palaus, la plaça Major i les seues porxades plenes de vida, les seues pastisseries i les seues galetes. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

08 SETEMBRE – AGUILAR DE CAMPOO – SAN CEBRIÁN DE MUDÁ – REVILLA DEL POMAR – AGUILAR DE CAMPOO
PENSIÓ COMPLETA. ESMORZAR  i sortida Sant Cebrià de Mudà, on farem un viatge cap a la prehistòria en vehicles especials. Recorrerem els 2km de distància que hi ha des del Centre d’Interpretació fins a la finca on es troben els 8 bisons que viuen en aquesta parcel·la. Allà a l’entrada de la finca s’ha de baixar uns 30m caminant per un sender fins a arribar al punt d’observació. En algunes èpoques de l’any els bisons es mantenen a prop de pessebres (lloc on beuen aigua i tenen l’herba). Fa uns anys que el besó europeu va tornar a la muntanya palentina i va tornar a trobar-se amb la terra que va abandonar 1000 anys enrere.  Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a Revilla del Pomar on es troba la Cova dels Francesos per visitar aquest complex kàrstic d’estalactites, estalagmites, mantells i colades, situat a l’Espai Natural de Covalagua amb un paisatge generós en bosc de faigs, grèvols, teixos, inclòs dins del projecte de Geoparc Mundial Unesco Las Loras.  Proper a aquesta cova es troba el mirador de Valcavado, el qual visitarem.  Si el temps ens ho permet, baixarem fins a l’espai Natural de Covalagua, naixement del riu Ivia en forma de cascades.  A hora prudencial retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 09 SETEMBRE – AGUILAR DE CAMPOO – PALENCIA – AGUILAR DE CAMPOO
ESMORZAR  i sortida cap a en direcció Palència. Realitzarem la visita a aquesta ciutat on destaca la catedral de Sant Antolí, la 3a més gran, el carrer major més llarg amb les seves porxades, el magnífic edifici eclíptic de la Diputació provincial de Palència, el Crist del Otero escultura gegant de 22 anys de Victorio Macho, verticalitat que contrasta amb els amplis paisatges horitzontals, l’Església fortalesa de Sant Miquel,  lloc on la tradició diu que va casar el Cid amb Sra. Ximena. DINAR EN RESTAURANT. Tarda lliure a Palència. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

10 SETEMBRE – AGUILAR DE CAMPOO – HERRERA DE PISUERGA – VALLESPINOSO – EMBALSE DE AGUILAR – AGUILAR DE CAMPOO
PENSIÓ COMPLETA. ESMORZAR  i sortida en direcció cap a Herrera de Pisuerga per fer un interessant recorregut pel Canal de Castella al Vaixell Marquès de l’Ensenada.  Es troba en el punt estratègic de confluència entre el Canal de Castella, el riu Pisuerga i el naixement del Canal del Pisuerga.  Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda farem la ruta del romànic, on art i història es fonen. Eremitori rupestre dels Sants Just i Pastor, l’ermita de Santa Cecília de Vallespinoso són només una petita mostra d’aquest romànic del Camí de Sant Jaume palentí.  De tornada a l’hotel, panoràmica sobre l’embassament d’Aguilar. Arribada a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

11 SETEMBRE – AGUILAR DE CAMPOO – FUENMAYOR (BODEGA VALPIEDRA) – TUDELA – MANRESA
ESMORZAR  i sortida en direcció Fuenmayor per visitar la Finca i Celler de Valpiedra, lloc on s’ha gravat la sèrie televisiva “Gran Reserva”. Ens realitzaran la presentació de la Finca Valpiedra, visita Mirador del celler, visita de la vinya (si la climatologia ho permet) i tast comentat dels 2 vins més representatius del celler: Cants de Valpiedra Crianza i Finca Valpiedra reserva acompanyat d’embotit riure. Continuació fins a Tudela. DINAR DE COMIAT. A la tarda, el viatge cap a Saragossa i arribada al punt d’origen.

 

El preu inclou

 • Sortida i tornada des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona
 • Autocar a disposició del client segons itinerari, complint amb totes les normatives de seguretat vigent
 • Hotel 3* – AGUILAR DE CAMPOO
 • PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia amb aigua i vi en dinars i sopars
 • Esmorzar buffet
 • Guia Tècnic d’Eurocontinental Tours, especialista en aquesta destinació
 • Totes les visites acompanyats del nostre guia o guia local segons detall de l’itinerari
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació


VISITES INCLOSES:

 • SAN CEBRIÁN DE MUDÁ, Bisó Europeu (centre d’interpretació + parcel·la bisó europeu)
 • REVILLA DEL POMAR, Cova dels Francesos
 • HERRERA DE PISUEGA, recorregut en vaixell pel Canal de Castella
 • EREMITORI RUPESTRE SANTS JUSTO I PASTOR
 • PALENCIA, visita guiada i entrada a la catedral
 • AGUILAR DE CAMPO, visita guiada i entrades al Monestir de Santa Maria la Real i la Col·legiata de   San Miguel
 • FUENMAYOR, visita al celler Valpiedra i degustació de 2 vins

 

 

 

 

El preu no inclou

 • Begudes
  Qualsevol extra o servei no indicat com inclòs a l’apartat el preu inclou.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.