Les Meravelles del Quercy i el Périgord Negre

Sortida
21 de Setembre 2024
Durada
4 dies
Preu per persona en habitació doble
870€
Suplement
Habitació individual: 175€
Categoria
Compartits

Programa

21 SETEMBRE.- PUNT D’ORIGEN – CASTELNAUDARY – CAHORS
Sortida del punt d’origen direcció Girona I continuació cap a Perpinyà i Narbona i tot travessant la fèrtil plana del Lauraguès,  arribarem a Castelnaudary als peus del Canal del Midi. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida en direcció a Toulouse i Montalban, des d’on ens endinsarem a la bella comarca del Carcí. Continuació cap a Cahors situada en una zona vinícola, damunt d’ un meandre format pel riu Lot, es tracta de la principal població de la comarca del Carcí.  Realitzarem un  recorregut a peu on podrem admirar el conegut Pont Valentré, la seva catedral de Sant Esteve, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A hora indicada acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

22 SETEMBRE.- CAHORS – SARLAT – LA ROQUE-GAGEAC  – CAHORS
ESMORZAR. Pel matí  coneixerem la Vall de la Dordonya i el Perigord Negre. Gaudirem d’un bell espai natural format per un conjunt de depressions, farcides de denses masses boscoses, que alimenten el riu Dordonya. La gran protagonista de la jornada serà Sarlat, la capital i principal nucli comercial del Perigord Negre. Realitzarem un recorregut peatonal per aquest localitat que conserva el traçat medieval de carrers estrets amb edificis i palaus renaixentistes. Val a dir que la UNESCO l’ha reconegut com el conjunt urbanístic més monumental de França. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida en direcció cap la pictòrica població de la Roque-Gageac. Des dels molls de la Dordonya, i damunt d’una gabarra, emprendrem un agradable creuer fluvial gaudint de la tranquil·litat i serenor de l’espai mentre observem els castells que un dia foren protagonistes defensius d’aquesta vall. A una hora prudencial retorn a Cahors, SOPAR I ALLOTJAMENT.

23 SETEMBRE.- CAHORS – GOUFFRE DE PADIRAC – ROCAMADOUR – CAHORS
ESMORZAR i sortida cap a la Gofre de Padirac  (es recomana roba d’abric i calçat còmode. Temperatura constant, dins la cova,  de 13 ºC. Baixada i pujada d’aproximadament 200 esglaons). Com si d’una gran porta d’accés al centre de la terra es tractés, aquesta gran formació subterrània ha donat peu a diverses llegendes. Dos ascensors ens permetran endinsar-nos al centre de la terra, on trobarem un riu subterrani pel qual farem un petit creuer mentre descobrim espectaculars formacions càrstiques. Continuació en direcció Rocamadour. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda realitzarem un recorregut amb tren turístic d’aquesta població. Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest meravellós espai s’alça de forma vertiginosa en una cinglera del que abans fou un mar. A hora indicada retorn a l’hotel i SOPAR I ALLOTJAMENT.

24 SETEMBRE.- CAHORS –  – CARCASSONNE – PUNT D’ORIGEN
ESMORZAR i sortida cap a Carcassonne. Aquesta ciutat va ser declarada el 1997 Patrimoni de la Humanitat. Destaca la seva ciutadella medieval emmurallada que compta amb més de 3 km de muralla i 52 torres. Hi han viscut diferents cultures des de la preromana, romana, visigots, etc. DINAR DE COMIAT EN EL RESTAURANT “LA BARBACANESITUAT DINS L’HOTEL DE LA CITÈ AL COR DE LA CIUTAT MEDIEVAL DE CARCASSONNE. EL RESTAURANT LA BARBACANE, 1 ESTRELLA A LA GUIA MICHELÍN, TAMBÉ COMPTA AMB UNA TERRASSA AMB UNA IMPRESSIONANT VISTA DE LES MURALLES DE LA CIUTAT. A la tarda, cap a Perpinyà i Girona fins a arribar al punt d’origen.

Mínim 36 places: 870€
Mínim 25 places: 965€

VISITES INCLOSES:

 • CAHORS, recorregut a peu
 • SARLAT – recorregut a peu
 • ROQUE GAGEAC – ruta en gabarra (vaixell) – baixada i pujada d’aprox.200 esglaons
 • GOUFFRE PADIRAC – visita a la Gouffre de Padirac
 • ROCAMADOUR, recorregut amb trendet turistic

El preu inclou

 • Sortida de Manresa amb un mínim de 6 places (cas de no arribar a 6 places de la zona, la sortida serà de Barcelona)
 • Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
 • HOTEL 3* – CAHORS
 • PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia
 • Aigua en dinars i sopars
 • Guia Tècnic de Eurocontinental Tours, especialista en aquesta destinació
 • Totes les visites acompanyats del nostre guia o de guia local segons detall de l’itinerari
 • Dinar de comiat: RESTAURANT LA BARBACANE – 1 ESTRELLA MICHELÍN
 • Taxes turístiques d’estada
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou

 • Tot tipus d’extres
 • Res no especificat a l’itinerari

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.