Iot privat al nord de Croàcia

Sortida
10 d'Agost 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.050€
Suplement
Suplement hab. Ind. 950 €
Categoria
Compartits

Programa

10 AGOST DISSABTE: RIJEKA – ILLA DE KRK
A hora establerta trobada a l’aeroport de Barcelona. Vol fins a Venècia, on agafarem el trasllat que ens portarà fins al port on embarcarem d’11:30 a 1:00 pm. Després de l’embarcament, llevarem àncores i posarem rumb a la meravellosa illa de Krk. La nostra primera parada és una cala apartada, on per primera vegada podràs submergir-te a les meravelloses aigües del mar Adriàtic. Després continuem cap a Krk, la capital de l’illa, o Punat, on amarrarem per passar-hi la nit. SOPAR DE BENVINGUDA.

10 AGOST DISSABTE: RIJEKA – ILLA DE KRK
A hora establerta sortirem des del Museu de Badalona, per anar cap a l’aeroport de Barcelona. Vol fins a Venècia, on agafarem el trasllat que ens portarà fins al port on embarcarem d’11:30 a 1:00 pm. Després de l’embarcament, llevarem àncores i posarem rumb a la meravellosa illa de Krk. La nostra primera parada és una cala apartada, on per primera vegada podràs submergir-te a les meravelloses aigües del mar Adriàtic. Després continuem cap a Krk, la capital de l’illa, o Punat, on amarrarem per passar-hi la nit. SOPAR DE BENVINGUDA.

11 AGOST DIUMENGE: ILLA DE KRK – ILLA DE RAB
Després d’esmorzar, partim cap a la següent illa: Rab. Després d’unes dues hores, tirarem l’àncora en una badia romàntica, on tindrà molt de temps per nedar i prendre el sol. Arribarem a la bonica ciutat de Rab al vespre. Un guia ens esperarà per portar-nos a una caminada guiada. El nucli antic de Rab, amb els seus campanars impressionants, s’estén al voltant d’un estret promontori rocós, flanquejat per l’aigua. Pel nucli antic passen tres carrers: la “Lower Street” amb cafès i pubs, la “Middle Street” amb boutiques, botigues de souvenirs i gelateries, i la “Upper Street”, que condueix a les quatre esglésies amb els seus campanars. Passarem la nit a Rab. SOPAR LLIURE.

12 AGOST DILLUNS : ILLA DE RAB – ZADAR
Avui deixarem la badia de Kvarner i ens dirigirem a Dalmàcia. Després d’una pausa per nedar, arribarem a Zadar, el centre del nord de Dalmàcia. Després d’arribar a Zadar, ens esperarà un guia turístic local per portar-nos a fer una passejada pel nucli antic emmurallat, mostrant-nos llocs únics com el Fòrum Romà, l’església circular de Sveti Donat o la Catedral Sveta Stošija. Gaudiu de carrers sense trànsit amb elegants boutiques i innombrables cafès, o sentiu els sons marins únics al món a Riva, les melodies del qual són creades exclusivament per les onades. Passar la nit a Zadar. SOPAR LLIURE.

13 AGOST DIMARTS: ZADAR – PARC NACIONAL ILLES KORNATI – ARXIPÈLAG DE ZADAR
Kornati un paradís únic. És l’arxipèlag més gran i dens del mar Adriàtic. Des de Zadar continuarem direcció a Proversa, un estret pas entre les illes de Dugi Otok i Kornat, que és l’entrada a aquest singular Parc Nacional. Després de passar la fascinant zona del Parc Nacional, continuarem cap al nord i fondejarem en una de les nombroses illes del bell arxipèlag de Zadar: Dugi Otok, Zverinac, Molat o Olib Farem un passeig amb vaixell des de Skradinski buk fins a la ciutat de Skradin, on podrem descansar i gaudir d’un refrescant bany al riu Krka.

14 AGOST DIMECRES: ARXIPELAG DE ZADAR – ILLA DELSINJ
Ens dirigim cap a l’illa de Lošinj, que no només és coneguda pels seus tres-cents dies assolellats a l’any sense núvols o lleugerament ennuvolats, sinó també perquè està coberta per densos boscos de pins. Amb una mica de sort, potser veiem dofins jugant a les onades; A les aigües que envolten l’illa de Lošinj hi ha més de 220 dofins registrats per l’Adriatic Dolphin Project. Després d’una pausa per nedar, arribarem a Mali Lošinj, on passarem la tarda i la nit. SOPAR LLIURE

15 AGOST DIJOUS: ILLA DE LOVINJ – ILLA DE CRES
Avui navegarem cap a la veïna illa de Cres. El més cridaner de l’illa són els olivars interminables i els innombrables ramats d’ovelles. No cal dir que el xai rostit és una de les especialitats de l’illa de Cres. Després de la pausa obligatòria per nedar, ens dirigirem cap al pintoresc poble de Cres, on passarem la nit. SOPAR LLIURE.

16 AGOST DIVENDRES: ILLA DE CRES – RIJEKA
Des de Cres navegarem al llarg de la costa oriental d’Istria fins a Rijeka, no sense abans fer-nos una darrera capbussada al mar. Passar la nit al port de Rijeka. SOPAR LLIURE.

17 AGOST DISSABTE: RIJEKA –VENÈCIA – BARCELONA
Després d’esmorzar, desembarcament del iot i posarem rumb cap a Venècia on disposarem d’unes hores lliures per a gaudir de la ciutat. A l’hora establerta ens dirigirem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona.  FI DEL VIATGE.

El preu inclou

  • Sortida de Manresa amb un mímim de 4 plazas de la zona.
  • Vols BCN – VENÈCIA – BCN
  • Transfer Venècia – Rijeka – Venècia
  • Iot fletat exclusivament per a nosaltres amb 6 tripulants més el capità
  • Mitja pensió més sopar de benvinguda
  • Guia des de Barcelona durant tot el viatge.
  • Guies locals de parla espanyola.
  • Entrades dels monuments i parcs nacionals que es visiten.
  • Autocars per als desplaçaments als parcs de l’interior.
  • Assegurança de viatge i anul·lació.

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA 

 

 

PREU PER PERSONA CABINA ESTÀNDARD: 1.800€ + 250€ taxes aeroport= 2.050€
PREU PER PERSONA CABINA PRINCIPAL: 2.000€ + 250€ taxes aeroport= 2.250€
– Taxes navegació 45€ (A pagar en destí)
– Propines 70€ (A pagar en destí)

– Suplement hab. Ind. 950 €

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.