Turquia: Istanbul i Capadòcia

Sortida
06 d'Agost 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.150€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA 

6 AGOST. BARCELONA – ISTANBUL
Arribada a l’aeroport d’Istanbul. Recollida de l’aeroport i trasllat al vostre hotel. Resta del dia a la vostra disposició. Allotjament a Istanbul.

7 AGOST. ISTANBUL
Tour dia complet Otomà. Avui visitarem el Palau Imperial de Topkapi, residència oficial dels Sultans Otomans, des d’on van governar el seu gran Imperi durant més de 400 anys. S’hi inclou la visita a les sales del Tresor, on es poden admirar veritables joies del Patrimoni Turc, incloent-hi uns dels diamants més grans del món i el famós “punyal de Topkapi”. Després visita Hagia Sophia, (Santa Sofia, ara Mesquita), la primera i més gran Basílica de l’Imperi Cristià Bizantí. També visitem Santa Irene, una de les primeres esglésies construïdes a Istanbul. A continuació, a la Mesquita Blava, podrem admirar els mosaics d’Iznik, famosos pel blau intens. Amb l’Hipòdrom Romà i el mundialment famós Gran Basar, un paradís per a les compres amb més de 4000 botigues, acabarem de passar la tarda. Allotjament a Istanbul.

8 AGOST. ISTANBUL
Tour dia complet Bizantí. Iniciarem el dia al Basar de les Espècies, el més antic de la ciutat i també anomenat Basar Egipci, on es venien les espècies portades d’Egipte. També visitem la Mesquita de Rustempasa amb magnífiques rajoles d’Iznik. Tot seguit travessarem en creuer el Bòsfor, estret que separa els continents d’Europa i Àsia, on gaudirem d’unes magnífiques vistes. A la tarda visitarem el luxós Palau de Beylerbeyi, darrera residència d’estiu dels Sultans i el turó de Camlica. Allotjament a Istanbul.

9 AGOST. ISTANBUL – CAPADÒCIA
Tour dia complet Nova i Vella Istanbul. Iniciem el dia amb un passeig pel Carrer Istiklal / Taksim i el Barri de Pera, centre neuràlgic de la part moderna de la ciutat. Després pujarem a la Torre Galata per gaudir d’unes increïbles vistes de la Banya d’Or i tota la ciutat. Continuem descobrint el Barri de Fener i Balat on visitarem l’Església de San Jorge del Patriarcado Griego-Ortodoxo. Vol a Kayseri. Arribada i trasllat al vostre hotel. Allotjament a Capadòcia.

10 AGOST. CAPADÒCIA
Tour I dia complet Capadòcia. Començarem visitant la Vall de Devrent i la de Pasabag, també coneguda com la Vall del Monje. Prosseguirem amb poca distància a peu per Avanos, població situada a la vora del riu Kizilirmak, famosa per la seva artesania en argila. Després de dinar, també podreu experimentar amb les vostres mans l’art antic de modelar l’argila. Continuarem la nostra ruta i ens desplaçarem al Museu a l’Aire Lliure de Göreme, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1985, on podrem admirar les més impressionants Esglésies excavades a la roca en forma de coves artificials, decorades amb frescos del segle XI i XII . Allotjament a Capadòcia.

11 AGOST. CAPADÒCIA
Tour II dia complet Capadòcia. Iniciarem el dia visitant la Vall Roja, on tindrem l’oportunitat de fer una passejada a través dels horts i vinyes, entre les xemeneies de conte de fades i les cases excavades a la roca. Continuarem el passeig per la Vall Rosado. També visitarem l’antic poble cristià de Cavusin. Després de dinar visitarem la Vall de la Paloma, anomenada així pels centenars de petites finestres tallades a la roca per atraure els coloms, i que puguin niar-hi. A continuació visitarem la Ciutat Subterrània de Kaymakli la funció principal de la qual era protegir els habitants de la regió en cas d’invasions. Trasllat a l’aeroport. Vol a Istanbul. Arribada i trasllat al vostre hotel. Allotjament a Istanbul.

12 AGOST. ISTANBUL
Dia a la vostra lliure disposició. Allotjament a Istanbul.

13 AGOST. ISTANBUL – BCN
Trasllat a l’aeroport. SORTIDA I FINAL DELS NOSTRES SERVEIS

 

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.860€ + 290 taxes aeroport:  2.150€
Suplement hab. Ind.: 420€

SERVEIS INCLOSOS:

  • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places de la mateixa zona
  • Vols Bcn – Istanbul – Bcn
  • Tots els trasllats aeroport amb assistència de parla espanyola en arribar a Istanbul
  • Vols interns Istanbul – Kayseri – Istanbul incloses taxes d’aeroport
  • 7 nits d’allotjament inclòs l’esmorzar
  • 2 sopars a l’hotel a Capadòcia (aigua inclosa)
  • Totes les visites detallades al programa, inclòs el transport en vehicle d’alta gamma, conductor, guia local col·legiat de parla espanyola i les entrades a museus/recintes
  • 5 dinars en bons restaurants locals (aigua inclosa)
  • Totes les taxes aplicables.
  • Assegurança de viatge i cancel·lació.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.