Noruega i Fiords

Places exhaurides
Sortida
29 de Juny 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
3.100€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA 

 

Dia 29:  Manresa- Barcelona, Oslo

Sortida direcció a l’aeroport de Barcelona, on es faran els tràmits de facturació per sortir en el vol destí a Oslo.
Visita panoràmica de la capital de Noruega, fundada per Reivíking Harald el Fort el 1050.
Veurem el Parc Frogner amb lesescultures de bronze i granit de Gustav Vigeland; la concorreguda KarlJohäns, l’Ajuntament, el Castell d’Akershus, el Palau Reial, el Parlament, etc.
Farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar els millors museus de Noruega: el Norksfolk museum o Museu Nordic d’art popular a l’aire lliure que mostra edificis i costums del país; i el Museu del Vaixell Polar “Fram”, construït el 1892 i amb el que van fer les seves expedicions els intrèpids Amundsen, Nansen i Sverdrup. Dinar.
Sopar a l’hotel i allotjament.

Dia 30: Oslo, Lillehammer, Gudbransdal

Esmorzar i sortida, vorejant el Llac Mjosa, el més gran de Noruega, fins a la ciutat de Lillehammer, seu dels XVII Joc Olímpics d’Hivern de 1994. Temps lliure.
Dinar en ruta i continuació cap a la Regió de Gudbransdal.
Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament..

Dia 1: Gudbransdal, Camí dels Trolls, Alesund

Esmorzar i sortida en direcció a la Vall Glacial de Romsdalen.
Pujarem en zig zag pel vertiginós Camí dels Trolls, encaixat entre cingles inversemblants. Continuarem fins a Alesund. Dinar en ruta. Arribada a Alesund, port pesquer a l’entrada del Storfjord. El 1904 va partir un incendi que reduí a cendra 850 cases, deixant sense llar a deu mil persones.
Posteriorment reconstruïda en estil Art Nouveau. Podrem gaudir d’una fantàstica vista de la ciutat situada al peu del fiord i acompanyada de les seves illes des del mirador panoràmic.
Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2: Alesund, Creuer pel Gringer, Nordfjord

Esmorzar i sortida per passar un meravellós dia a la regió dels fiords.
Descendirem cap al fiord de Nordal i embarcarem en un mini creuer per pel Geiranger, amb la Cascada de les Set Germanes, entre muntanyes de 1000 metres d’alçada.
Dinar i continuació de la ruta fins arribar al Nordfjord. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3: Nordfjord, Glaciar Jostedal, Fiord dels Somnis, Regió de Voss

Esmorzar a l’hotel. Pel matí ens dirigirem a la descomunal massa de gel de la Glacera de Jostedal per contemplar la seva magnificència.
Seguidament anirem fins al mar per embarcar en un creuer pel Fiord dels Somnis, el més profund i fantàstic (200 km de llarg, altituds de 2045 metres i profunditats de 1300 metres), tan estret que hi ha parts que es mantenen en ombra durant tot l’any.
Durant aquest recorregut s’admirarà els paisatges més salvatges de la natura europea. Desembarcament i continuació fins a la regió de Voss, una estreta vall plena de llacs, glaceres i muntanyes.
Arribada a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.

Dia 4: Vall de Voss, Tren de Flam, Bergen

Després d’esmorzar, ens traslladarem fins el lloc on s’agafa el Flämsbana, un dels trens turístics més famosos, amb el qual farem un trepidant trajecte en continu ascens entre roques, boscos i cascades, que ens oferirà inoblidables vistes dels fiord d’Aurland.
Dinar i temps lliure, a l’hora indicada ens dirigirem cap a Bergen. Sopar i allotjament

Dia 5: Bergen

Esmorzar a l’hotel. Inici de la visita a la capital del “Fiords del Sud”, fundada pel rei Viking Olav Kyrre, visita panoràmica d’aquesta singular ciutat: el Port de Bryggen, la Ciutat Vella Hanseàtica, amb els seus ben conservats edificis històrics de fusta i pujada en funicular a Floyfjellet, per contemplar una de les vistes més boniques del fiord.
Dinar i sopar a Bergen i allotjament.

Dia 6: Bergen, Barcelona, Manresa.

Esmorzar. Disposarem de temps lliure per acabar de gaudir d’aquesta animada ciutat noruega; podrem passejar pel seu acolorit mercat i les seves parades de peix, on tindrem l’oportunitat de tastar els productes típics de la regió. Dinar lliure.
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, per sortir en vol a Barcelona, via Oslo. Arribada i trasllat de nou a Manresa.
Fi del viatge.

 

Preu per persona : 3.100€
Suplement habitació individual: 525€

Inclou
  •  Trasllats Manresa-aeroport-Manresa amb mínim 4 places de la zona.
  •  Vols directes d’anada i tornada
  •  7 nits en Hotels de 3***
  •  Pensió completa
  •  Autocar última linia
  •  Guia acompanyant de l’agència
  •  Excursions i visites descrites a l’itinerari (Creuer pel Fiord dels Somnis, Fiord Geiranger, Glacera Jostedal; Museus de la Península Bygdoy amb entrades i Pujada en Funicular al turó de Floyfjellet amb entrades i guia local; Passejada Allesund i Lillehammer; Recorregut camí dels Trolls; Panoràmica de Oslo i Bergen amb guia local; Tren de Flam)
  •  Trasllat privat des de Valls, Reus i Tarragona a l’aeroport i viceversa
  •  Taxes (150€ a confirmar al moment d’emetre bitllets)
  •  Assegurança de viatge i cancel.lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.